Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 14.02.2006, 18:45   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 213
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
DAVA ADAMI MHP 'LİLER VE BÜYÜK ÜLKÜCÜLER

Buradan sadece kandaşlarıma değil emin olduğum üzere otağımızı ziyaret eden binlerce ülkücüye de ibret alsınlar diye aşağıya bir haber ekliyorum.

MHP'li müteahhitler Kıroların emrinde..

MHP'ye yakınlığı ile bilinen Taşyapı İnşaat ve Taahhüt'ün sahibi Emrullah Turanlı'nın, Erbil'de 60 milyon dolarlık yol yapım işi aldığı belirlendi. Türkiye'nin bir dönem 'kırmızı çizgileri' arasında gösterilen Kuzey Irak, Türk girişimcilerin yoğun ilgi alanlarından biri oldu.

Irak Kürdistan Demokrat Partisi yöneticilerinden Sefin Dizai'nin, MHP'ye üye olan bir Türk müteahhitin Erbil'de 60 milyon dolalık yol yapım projesini üstlendiğini açıklamasıyla dikkatler bir kez daha Kuzey Irak'a çevrildi

Dizai'nin adını vermekten kaçındığı MHP'ye yakınlığı ile bilinen Türk müteahhidin, Taşyapı'nın sahibi Turanlı olduğu ortaya çıktı. Turanlı'ya projeyi veren ise Sefin Dizai'nin Kuzey Irak Yönetimi'nde belediye ve altyapıdan sorumlu kardeşi Barzan Dizai.

MHP döneminde 50 milyon dolarlık iş aldı Turanlı, Ecevit'in başkanlığındaki DSP MHP ANAP koalisyon hükümeti döneminde Bayındırlık Bakanlığı'ndan ihale aldı. Turanlı, Marmara depreminde hasara uğrayan İznik-Gölcük yolunun ihalesini kazandı. Turanlı, 2000 yılında yapılan ihalede, işi, alt ve üst yapısıyla birlikte 50 milyon dolara aldı.

Evet işte böyle.Bunlar sadece gazetelere takılan başlıklar.
Demek istediğim odur ki bu tip insanlar sadece ülkü ocaklarına giden zavallı Türk çocuklarının beyinlerini kardeşlik nutuklarıyla doldurur, ama kendilerinin ise cebini doldururlar.

Bu adamlar MHP denilen partinin bütün organlarında sırf ihale alacağım diye yapmadık şaklabanlık bırakmazlar.

Eğer işelerine gelirse en büyük Milliyetçi onlardır.Ancak işlerine gelince en büyük hain olmasını da bilirler.

Şimdi oradan ihale alarak şu kadar milyon dolar kazandım diyen şahsa sorsak acaba ihale alıp yalakalık yaptığın o kürt enikleri daha dün ŞANLI BAYRAĞIMIZI YAKMAK GİBİ bir hayvanlık ettiler,her fırsatta ülkene ve soydaşlarına saldırıyorlar bu sebepten senin onlara hizmet etmen doğru değil biraz da az kazansan olmaz mı ? desek bize verecek cevabı eminim ben olmasam başkaları zaten yapardı olacaktır.

Bre haydut sen o zaman bırak MİLLİYETÇİLİĞİ bırak VATAN SEVGİSİNİ ve açıkça de ki arkadaş ben global bir dünyaya inanıyorum.Vatan ,Millet benim neyime.Ben kazandığım paraya bakıyorum, de biz de zaten bu satılmış kürt uşağı bir maymun diyelim.

Evet kanı TÜRK olan bütün ülkücülere bir daha düşünmek üzere kafalarını iki elleri arasına alıp vicdan muhasebesi yapmalarını tavsiye ediyorum.

Sayın ülkücüler; bu tip adamların bütün dini imanı paradır.Bu sebepten bu gün MHP içerinde ki o elit tabaka dava filan diye diye ve gözünüze baka ,baka sizi kullanıp kendileri ceplerini dolduruyorlar.Lütfen artık gerçekleri görün ve bu saçma sapan ideolojiden vaz geçin
Benliğinize geri dönün.TÜRK gibi düşünün ,TÜRK gibi yaşayın.
Uyanmanız dileğiyle.

Saygılarımla
ÇİKİ_ŞAD Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 14.02.2006, 20:49   #2 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 1
IRKDAŞLARIM;

Ben kendi çevremde en büyük Türkçüyüm,benim en kıçık olduğum şey bu vatanda yaşayıp,
bu vatana bilerek ihanet eden ülkücülerdir.

burada Ülkü ocağı başkanı istifa edecekmiş.O ve yanındakiler bana gelip gel seni ocak başkanı
yapalım dediler,bende düşünmem gerek diye cevap verdim.Düşünmemin nedeni ise
acaba ocağı ele geçirerek buradaki gençleri bir nebzede olsa uyandıramam mı diye düşünüyorum.

Biliyorum şimdi çoğu ırkdaşım bu ilk iletisi bu kim ya diye düşünecektir,tabiki hakkınız var böyle düşünmekte ama ben kendi benliğimi ve sizleri çok iyi tanıyorum.

Bu buraya yazdığım ilk ve son iletim olacak herkese,başta Gök Yeleli ırkdaşıma sonrada siz değerli kandaşlarıma,esenlikler dilerim.
Gök Tanrı sizlere kut versin.
ÇAKA BEY Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 14.02.2006, 21:44   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,356
ırkdaşım ülkü ocakları iflah olmaz yapacağın tarzı sana uygun olacak bir Türkçü oluşumu beklemek ve bu esnada gençleri uyandırmaktır.
Malesef şu anda görünürde tam Atsızcı olan bir oluşum yok. Hepside lafta Atsızcı.
Gökhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.02.2006, 00:39   #4 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Babakurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 217
Ülkücüler, Türkçülükten uzak, nurculara yakın ümmetçi fikre sahip, milletin zararına davranan kişilerdir. Ülkücüler, MHP Genel Başkanına tapan, MHP Genel Başkanı kimse sorgusuz sualsiz ona iman eden, müslüman diye araplara, kürtlere sahip çıkan soysuzlardır...
Babakurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.02.2006, 14:55   #5 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 146
Ülkücüler en adi örnegi Mehmet Güldür, Alternatif Programinda utanmadan soysuz kıroya yalvaran sizde bizim kardesimizsiniz diyen, ve kazaklarin kendisine daha uzak gören ve kürtleri kardes ilan eden ve hepsini af etmeye hazir olan bu adamdan Türkcü olurmu...
Allahin Kutsal varliklari olarak ilan eden Devlet Bahcelide Türkcü olurmu, olsa olsa yobaz olur...
Zaten hepsi yobaz...
BatiTrakyaliTürkmen Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 15.02.2006, 17:26   #6 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Kürtleri kendisine kazaklardan daha uzak gören bir insan nasıl olur da Türkçü olur? Böyle bir şey mümkün değildir. Peki ya kürt denen o ..... "Allah"ın kutsal emaneti kabul eden bir adam nasıl olur da Türk Milliyetçiliği taslar.

Bunların Türk Milliyetçisi olduğuna inanacak kişiler de zaten tipik cahil-cühela ülkücü takımıdır. Ülkücüler genelde bilgisiz ve kültürsüz kişiler olduğundan herşeye inanma yeteğine sahipler. Hiç bir şeyden haberi olmayan ve kürtlerin soyunun Türk olduğunu iddia edecek kadar bilgisiz olan ülkücüler ne söylerlerse söylesinler şaşırmamak gerekiyor...
Alt 16.02.2006, 03:20   #7 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Ergenekon adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 107
Para nerde, ülkücüler orda bu habere şaşırmamak lazım. Geçen senede Ağrı Mhp il başkanı istifa edip dehapa geçmişti. İşte ülkücülerin kırmızı çizgileri........
Ergenekon Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.02.2006, 11:38   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Genç ülkücüler ise, kız nerede oradalar... Genç ülkücülerin tek dertleri, kızlara biraz daha fazla hava atabilmek ve reislerinin yegane emeli bütün kızlarla çıkmak. Bu kadar basit ve adi insanlar üzerinde ben konuştukça sinirleniyorum, onun için daha fazla konuşmak istemiyorum...
Alt 16.02.2006, 17:27   #9 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 146
M H P = MAFYA HAREKET PARTISI ....
NERDE PARA VE YOLSUZLUK VAR KÜRT KARDESLERI ILE BIRLIKTE SOYMAYA BAKARLAR...
BatiTrakyaliTürkmen Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.02.2006, 19:21   #10 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Onlar eğer Türkçü olsalar zaten mert olurlar. Kızlara bakmaktan, adam satmaktan başka bir şeyden haberleri yok. Delikanlı değiller. Vefa nedir bilmezler, onlara ne kadar faydan dokunursa dokunsun, hemen unuturlar ve seni satarlar. Türkçü böyle olmaz, Türkçü nankör değildir ve yapılan iyiliği de kötülüğü de asla unutmaz. Ülkücüler ise böyle değildir, vefasızdır, nankördür...
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler