![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Defol git Halil!
Halil Altıntop yaptığı açıklamada büyük ihtimalle Türk Milli Takımını bırakacağını açıkladı,neden olarakta Euro 2008 kadrosuna dahil edilmediğini iddia etti...
Bir kere kadroya alınmadı diye Türk Milli takımını bırakıp Alman Milli takımına gitmekte ne oluyor? Kardeşini al defol git Halil! |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hayırdır?
Hocası bu turnuva da görev vermedi. Belki bundan sonra verecek. Kim karışır? Hadi diyelim bir terbiyesizlik yaptı. Gelir özür diler affedilir. Özür dilemezse istediği yere gider. Yalnız alman milli takımına gidemez biliyorsun. Hadi gitti diyelim Hamit'i nereye götürüyor. Senin kafan biraz karışık galiba. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bir ülkenin milli takımın formasını giyen bir futbolcu, başka bir ülkenin milli takımında oynama hakkını yitirir. Dolayısıyla Halil Altıntop, Türk Milli Futbol Takımı'nı bıraksa da, Alman Milli Takımı'nda oynayamaz.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
%100 Türk !
|
Sayın Gök Yeleli Bozkurt ;
Sanırım Alman Federasyonu isterse yüklü bi' tazminat karşılığında Halil'i kendi takımında oynatabilir ki böyle bi'şeyi yapmayacağı aşikardır. Yanılmıyorsam Türkiye Naim Süleymanoğlu için böyle bi' tazminat ödemişti.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Fifa'nın son yürürlüğünde bu kural geçerliydi.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| defol , git , halil! |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|