![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Demokrasi Laik Cumhuriyete zarar veriyor.
Kandaşlarım cahil halk kitlelerinin verdiği bilinçsiz oylar asla ve asla layık olmayan kişilerin devletin başına geçmesine neden oluyor ve sonuçta ATATÜRK'ün kurmuş olduğu Laik Cumhuriyet'imiz zarar görüyor düşüncesindeyim....Yıllardan beri bu ülkeyi Türk asıllılar yönetmiyor. Bu Ülkenin gerçek sahibi ve asli kurucu unsuru olan biz TÜRK'ler diğer küçük ve hain unsurlar tarafından sayılmayı bırakın aynı Osmanlı dönemindeki gibi küçümsenmeye bile başladık. Küçük milliyetçilikler destekleniyor, kürdonun dinciside kürtçü, koministide faşistide kürtçü, ne zaman bir TÜRK çıkıp TÜRKÇÜ'yüm diye bağırsa satılmış medya ve satılmış solcularımız ve hatta ülkücülerimiz faşist damgasını vuruyor. Bıçak kemiğe dayanıyor. Onların seslerini çıkardıklarının iki katı seslerimiz çıkarmaya başlıyalım ve ilk olarakda birbirimiz basit sebeblerle kırmayalım, Bakın dinciler ve fettoşcular her gençlik sitesine bir eğitilmiş görevli vermişler oradaki pırıl pırıl ama uykuda olan küçük kardeşleri Tanrı, cehennem Allah korkularını dürtükleyerek kendi yanlarına çekme çabasına giriyorlar. bizlerinde asli vazifelerimizden biri davamıza bilinçli TÜRK ırkından TÜRK kanından kardeşler kazandırmak olsun. Çoğalalım ve Güçlü olalım kandaşlarım Esen kalın..
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Kürtler bi evlilikle 10 çocuk yaparsa biz 20 yıl sonra azınlıkta kalırız.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yazdıklarınıza tamamen katılıyorum artık bizde varız ve tam olarak zamanı geldiğinde - şartlar oluştuğunda bir Türkçü devrim için tüm gücümüzle çabalayacağız ve bunada yürekten inanıyoruz.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Cok guzel tespit ve cok guzel bir aciklama olmus.
Ben de soyle bir yazi eklemek istedim. turkcu.net de okumustum bu olayi, Sanirim Sayin Kemal Aksungur un bir yazisindan olabilir tam olarak emin degilim, onun veya baska bir Irkdasimda olabilir. Izmirde bir Kuvayii Milliye Birligi Yunanlilar catismaya girdikten sonra bir koye siginirlar, birlikte yaralilarda vardir. Koyun Imami halki galiyana getirerek, Kuvayii milliye Birliklerinin ustune yuremelerini saglar. Bu sirada Kuvayi Milliye komutani catismaya girmek istemez ve koyden cekilirler. (Tabii Turkcu.nette okudugumda daha uzun yazilmis isimler ve taihler de verilmisti, ben hatirlayamadigim icin burada sadece kisaca yaziyorum, umarim yanlis yapmamisimdir.) Maalesef bu Imamin torunlari halen bu ulkede yasamaktalar, hala bizim vatanimizin ekmegini yemekteler, suyunu icmekteler. Hala bizim icimizde bizden olanlari kiskirtmektalar. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|