![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Deniz BAYKAL
Sayın Türkçüler;
Uzun süredir kafamı kurcalayan bir soruyu sizlerle paylaşmak , tartışmak istiyorum.Sayın Kemal AKSUNGUR'un ana sayfadaki yazısı bir vesile oldu bunu yazmama. Ben son iki seçimdir CHP 'ye oy veriyorum bunun tek nedeni de başka bir seçeneğimin bulunmayışı.Yoksa sosyal demokrat heraketti , Baykal'dı umurum da değil. Ancak son zamanlarda o kadar çok dikkatimi çekiyor ki şu olay; Türk'lüğün ne kadar düşmanı varsa -kürtçü,komünist,şeriatçi,fetoşçu,sentezci,ikinci cumhuriyetçi,gayritürk- almış sazı eline Baykal istifa diye bağırıyor.Hani bana öyle gelmeye başladı ki o da istifa etsin tamam. Bunlar rahatladı, başka kalmadı. İşte bu nedenden, içimde Baykal'a karşı bir sempati oluşmaya başladı ve hatta ana sayfada görülen fotografda Baykal'ın kürtvekillerinin önünden geçerken oluşturduğu vakur tavır ( ve buna karşı o teröristlerin ezik, dayak yemeye hazır köpek bakışları) bu hissiyatımı perçinledi. Acaba sizler ne düşünüyorsunuz? Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Deniz Baykal bey in bir yaptığı iyi olayda partisinden kürtleri arındırması en azından büyük derecede
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yakup Cemil Beğ
Son seçimlerde bende oyumu chp ye vermiştim.aslında Chp Atamızın bıraktığı gerçek parti olsa oyum her zaman ona olacaktı ancak son seçimlerde onu seçtim.Deniz Baykal aslında çevresinde sevilen biri değildir ancak eskiden solcu olan bu zat son zamanlarda daha milliyetçi,Atatürkçü bir çizgi izlemeye başlamıştır,benim o partiye oy vermemin nedeni bu değildir,aslında Türk milliyetçisi olarak sanılan mHP ye oy vermekti ancak tabanı ''sıkmabaş'' olan bir partiye her ne kadar milliyetçi bile olsa oy vermem.
Oynanan bir oyun vardıramerika ve ab tarafından,deni baykal herşeye rağmen tecrübeli ve mevcutlar içinde Türkiyeye diğerleri mukayese edildiğinde daha bağlıdır,bu bakımdan yok edilmeye çalışılmakta,yerine amerikan uşağı bir kişi getirtilmeye çalışılmaktadır. Türkiyeye ikinci bir Mustafa Kemal gelmedikçe Türklük sürekli azalacaktır,onun gibi zarif,bilgili,asil,gerketiğinde sert gerektiğinde yumuşak ve insancıl ama Türkçü olan bir lider kesinlikle birgün gelecektir,yeter ki o güne kadar bu toprakları kaybetmeyelim! Evet Baykal tavrı koymuştur ve en doğrusunu yapmıştır.Gelişmeleri bekleyelim ve göelim derim ben. Saygılar |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Azınlıklara karsı tavırını iyice göstersin , içinde cok az da olsa milliyetci duygusu varsa ,
tabi ne kadar Türklüğüne Bağlı ne kadar Türkçülüğe yakın zihniyette orasını bilmiyorum. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Başbuğun Ordusunda Çeri
|
Deniz Baykal Çerkezdir. Lakin CHP Atatürk'ün kurduğu bir partidir. Bu partinin başına bir Türkçü düşünen lider gelirse CHP o zaman gerçek CHP olur.
Saygılar T.T.K
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yüzü Asık
|
Baykal, Çerkestir. CHP'nin başında yeri yoktur. CHP'nin başına Türk kökenli, Türk fikirli biri geçmelidir.
Ancak kendisinin parti içindeki Kürtçüleri büyük ölçüde tasfiye ettiğine bizzat şahit oldum. Bu davranışını takdir ettim. Siyasi partiler, Türkçülüğün kanayan yarasıdır. Bizleri fikirlerimizle, duruşumuzla; % 90 oranında temsil edebilecek bir parti olmadığından, seçimlerde oylarımızı ehven-i şer olan partiye, yani kötünün iyisine veriyoruz. Temennim bu durumun sona ermesidir. Saygılarımla. TTK.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Deniz bey in çerkez olduğunuda nereden çıkardınız Deniz beybildiğim kadarı ile Antalyalı bir Türkmen ailenin oğuludur çekik gözleri brekisefal kafa yapisi ile çerkezlerede çok benziyor tipi çerkezlere zerre kadar benzemiyor çerkezler uzun yüzlü uzun burunlu genel de uzun boylu iri gözlü yaratıklardır Deniz beyin çerkezlere zerre kadar bir benzerliği yok üstelik çerkezler Antalya ya ne zaman gelip yerleştiler ne zaman nufusları filiz verdi hiç bilemiyorum Deniz bey çerkez filan değildir uydurmayın lütfen
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Başbuğun Ordusunda Çeri
|
Deniz Baykal'ın Dedesi katliamda Antalya'ya gemiyle kaçıp yerleşen bir Çerkezdir. Dolayısıyla Deniz Baykal'da bu durumda çerkez oluyor.
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Baykal'ın fikirlerine ve partisi üzerinden ülkemizin sigortası olma işlevine söyleyecek sözüm yok. Ancak kaybeden bir başkan olarak görevi devretmeliydi.Tek adam egemenliği üzerine kurulu bir parti görüntüsü çiziyor CHP.Kürt kökenli politikacıları devre dışı bırakmasının karşılığını da Güneydoğu Anadolu'da en düşük oy oranını alarak gördü.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yüzü Asık
|
Deniz Baykal Çerkezdir ırkdaşım. Hatta bir başka meşhur Çerkez olan Abdüllatif Şener ile uzaktan akrabadır.
Kaynak sunamıyorum. Affola. Saygılarımla. TTK.
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Deniz Baykal çerkezdir, doğru... Fakat şu an için CHP'nin başında kalmalıdır çünkü ayrıldığı taktirde yerine %95 ihtimalle Mustafa Sarıgül geçecek... Sarıgül, Dersim sürgünü kürt bir sülaleye mensuptur, yani Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne sinsice düşmanlık besleyen bir nesilin bugünkü uzantısıdır.
Hülasa, Baykal kötünün iyisidir. Bugünün şartlarında onunla uğraşmamıza gerek yok. |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Değerli fikirdaşlar kandaşlar Deniz bey in çerkez olduğuna dair bir bilgi bir mataryel bir belge yok sadece rivayetlere bakıpta yorum yapıyorsunuz farzedelim ki çerkez ki sanmıyorum çünkü etnik azınlıklar genelde birbirine bağlıdir yardımcı olurlar her konuda bk ahmet türk kürdü ile ufus uras çerkezi bu küçük bir örnek bu gibi mataryeller çok saymakla bitmez mesela bir söz laz kürdün deniz görmüşü bu söz bile etnik azınlıkların birbirine ne kadar bağlı ve koruduğunun bir göstergesi yani demek istediğim o durki Deniz bey çerkez olsa idi kürtleri partisinden uzaklaştirmaz hatta daha dtp gibi parti ile seçim ittifakına bile girerdi bk murat karayalçın lazi ve dtp lilerin yakınlığına saygilarım ile
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Murat Karayalçın ise laz değil Hemşinlidir. (Hemşinli = müslüman ermeni) |
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
can gardaşlarım tanışabilirmiyiz.
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Saçma mustafa sarıgül tehtidi sadece 1 ,5 yıllık bir tehtit Baykal için chp den kürt tasviyesi ise 6 . 7 yıllık bir olay hatta dahada fazla olabilir Deniz beyi savunduğumdan değil hiç bir belge olmadan şudur demeniz i mantıklı bulmuyorum ayrıca murat karayalçın ın ardeşenli olduğunu biliyorum bu ilçe çoğunlukla lazdır ama idda da edemem o dur budur diye ben sadece bu ilçedeki çoğunluk nufusa bakarak laz yorumunda bulundum ayrica laz hemşinli olmasıda hiç farketmez sonuçta etnik azınlık ve kürtlere yakın biri
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|