Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 05.09.2008, 22:42   #1 (İleti Bağlantısı)
Hülagünün Izinde

TanrininKirbaci adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 109
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Deniz Feneri davasında Erdoğan'ın da adı geçiyor.

Baykal'dan şok açıklamalar:

Deniz Feneri davasında Erdoğan'ın da adı geçiyor. Baykal iddianameyi gündeme taşıdı. Şok iddiaları sıraladı.

Büyük gürültü koparan Alman savcısının iddianamesinde Başbakan Erdoğan'ın da adı geçiyor. CHP lideri Deniz Baykal, canlı yayında iddianamenin olay metnini okudu.

Buna göre sanık Firdevs Şahin, 7 kez tekrarladığı ifadesinde Başbakan Erdoğan'a verilmek üzere parayı, Erdoğan'ın yakından tanıdığı diğer sanık Mehmet Gürhan'a parayı teslim etmiş.
Baykal, yeni dönemde ''Deniz Feneri davasını'' TBMM gündemine getireceklerinin altını çizdi.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, NTV Ankara temsilcisi Murat Akgün'ün sorularını yanıtladı. Baykal, Ermenistan ziyareti, Ergenekon, Şaban Dişli ve Deniz Feneri davasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

HÜKÜMET TELAŞ İÇİNDE

''Anlaşılıyor ki Türk hükümeti bu işle çok yakından ilgili'' diyen Baykal, ''Ortada bir yolsuzluk var, bırakın incelesinler. Sana ne? Sen niye telaş içindesin? 'Aman aman' diye niye müdahale ediyorsun? Bu müdahalenin altında ne yatıyor? Bir siyasi dayanışma, ortaklık mı söz konusu?

BAŞBAKANA VERİLMEK ÜZERE PARA TOPLANDI
Alman savcısının iddianamesinde, tutuklu olan iki kişiden birisi diyor ki ifadesinde 'ben Türkiye Başbakanı'na verilmek üzere belli bir meblağı Mehmet Gürhan adındaki kişiye verdim'. Mehmet Gürhan da bunu aldığını tasdik ediyor. Bu, çok önemli dayanak noktasıdır. Bizim yargı makamlarının bu dosyayı derhal ele alıp kendi içimizde araştırmamız gerekir. Mehmet Gürhan verdi mi vermedi mi bilemem. Başbakan'a bu paralar intikal etmiş midir etmemiş midir? Vermiş de olabilir vermemiş de olabilir ama vermiş olsa da vermemiş olsa da Başbakan'ın çevresindeki bir takım insanların Başbakan'a vermek üzere orada para toplandığını kabul etmiş olması olağanüstü önemlidir. Bu toplanan paraların bu amaçlara harcanmış olması, yani bir televizyon kurulmasına ya da başka yolsuzluklara bunun akmış olması, Başbakan'ın 'beni ilgilendirmez' diyemeyeceği bir konudur. Fevkalade önemli bir konudur. Derhal aydınlığa kavuşturulması lazımdır.YAPRAK KIMILDAMIYOR

Almanya'daki bir savcı, 'Türkiye başbakanına götürmek üzere ben bu parayı topladım diyor falan kişi, öbürü de ben götürmek için aldım' diye iddianamesine yazacak. Türkiye'de yaprak kımıldamayacak, kimse bunu yazmayacak, manşetlerde yer almayacak. Bundan daha önemli bir olay olabilir mi?

SENİN MARİFETİN DE YOLSUZLUKARA SAHİP ÇIKMAK

Ermenistan ziyaretini eleştirdiği için "Baykal zaten başka işe yaramaz" dediği Erdoğan'a CHP lideri, "Başkası da der ki senin marifetin de yolsuzluklara sahip çıkmak. Bunların önemi yok" cevabını verdi.

İŞSİZLİĞE RAĞMEN ERMENİLER'E HOŞGÖRÜ GÖSTERİYORUZ

Türkiye'de 65 bin Ermeni vatandaş çalışmakta. Çalışıp paraları Ermenistan'a gönderiyor. Türkiye'de işsizlik var ama hoşgörü gösteriyoruz. Ermenistan Türkiye'ye kaba bir husumet gösteriyor. Senin toprak bütünlüğünü reddetsem de beni kabul et, sınırını aç, soykırım kampanyalarını görme, komşuyu işgal etmemi görmezden gel diyor.

JEST YAPACATLARSA İŞGAL ETTİĞİ ÜÇ KÖYDEN ÇIKSINLAR

''Yani Ermenistan ile bizim bir husumetimiz, bir gerginliğimiz söz konusu değil; ilişkilerin iyi bir noktaya gelmesini isteriz ama Ermenistan'ın, Türkiye'ye bu kadar kaba bir husumet yapması karşısında bir büyük ülke olarak bizim boynumuzu eğmemiz, her söyleneni kabul eder vaziyete sokulmamız, Ermenistan'ın aracılığıyla veya onların dostlarının baskılarıyla o noktaya getirilmemiz kabul edilemez. Ermenistan da sorumluluğunu üstlenmelidir. Biz iyi ilişkileri kurmak isteriz. Bugüne kadar diyorduk ki 'Bu konularda somut adımlar, seninle ilişkilerimizi normalleştirelim, sınırı açalım, ekonomik ve ticari ilişkileri geliştirelim...' O da diyordu ki 'Hayır sen sınırı aç, benimle ilişkileri normalleştir, beni meşru, normal bir komşu gibi gör. Yani senin toprak bütünlüğünü reddeden bir ülke gibi kabul etme beni. Ben toprak bütünlüğünü reddetsem de sen reddetmemişim gibi kabul et. Senin hakkında soykırım iftirasıyla ilgili kampanya açmış bir ülke olarak beni görme. Senin en yakın komşunu işgal etmiş bir ülke olmama rağmen bunları görmezlikten gel...' Biz de diyorduk ki 'Sen bu konularda bir iyi niyetli arayışın içine gir, o zaman bakarız, ilişkileri geliştiririz'.

Şimdi bize yapılan baskılar sonucunda, Ermenistan'ın ve Ermenistan'ın dostlarının baskıları sonucunda ve onların Türkiye'deki desteklerinin katkılarıyla, 'Efendim, önemli değil biz büyük devletiz aldırmayalım' gibi bilinen argümanlar dile getirilerek, 'canım bu işler başlasın, böyle olur' diyerek, şimdi biz Cumhurbaşkanı düzeyinde -ki bu Türkiye'deki en yukarı düzeydir- bu kadar kolayca Cumhurbaşkanlığı'nın olmadık işlere sokulması, zıddiyetle konuşulması gereken bir konudur. Daha müsteşarlar ve Dışişileri Bakanlığı var, Başbakanlık var. Bir kere Cumhurbaşkanı'nı, bütün bunları yok sayarak 'aman ne kadar hoş' diye bir magazin olayı gibi 'haydi Erivan'a gönderiyoruz...' Ya bu kadar büyük bir jest yapacaksanız, hiç olmazsa ciddi durmayı başarın bir noktada da hiç olmazsa mesela Yukarı Karabağ'da işgal ettiği 3 tane köyden çıkmasını sağlayın. 3 köyden çıkmadın, 2 köyden, 1 köyden çıkmasını sağla. Yani çıkması gereken bir işgal vaziyetinde olduğunu, onun da kabul ettiğini bir görelim. Yani soykırımın muhatabı olarak biz gideceğiz, Cumhurbaşkanımızı göndereceğiz, bize 'soykırım' diyecekler, her türlü iddialar yapılacak ve biz sesimizi çıkarmayacağız

İPE SAPA GELMEZ SÖZLER

Böyle bir yargılama hiçbir çağdaş batı ülkesinde olamaz. Siyasi yıldırma, teslim alma anlayışıyla kurlgulandığı adaletin buna alet edildiğini görüyorsanız tavrınız değişir. Çeteleşme konusu bir an önce çözülmeli...

Başbakan 60 milyon rüşvet vermiş. Doğruysa vahim değilse daha başka türlü vahim. İpe sapa gelmez sözler iddianameye girmiş. Davayla ilgisi olmayan insanların telefon konuşmaları davaya girmiş.

KIZ VERİLMEYECEK KİŞİYE İKTİDAR TESLİM EDİLİYOR

''Dişli'nin genel başkan yardımcılığı görevinden istifa etmesinin nedeni, yolsuzluk olduğu içindir. Yolsuzluk varsa bunun gereği genel başkan yardımcılığından uzaklaştırmak mıdır? Vatandaş yolsuzluk yaptığı zaman mahkemeye gidiyor, cezaevine giriyor. Genel başkan yardımcısı yolsuzluk yaptığı zaman görevinden istifa edip durumu halletmeye çalışıyor. Türkiye bunu kabul edebilir mi? Başbakan 'Ben uygun gördüm' diyor. Sen kimsin de ne hakla onu uygun görüyorsun? Sen af merci misin? Sen Türkiye'nin hukuk sistemi nasıl işleyecek ona karar verme noktasında mısın? Varsa ortada yolsuzluk mahkemeye gider. Dokunulmazlığını kaldırıp yargının önüne çıkmasının yolunu açacak mısınız? (canım uzatmayın bunu böyle bağlayalım) Uzatacağız. Şaban Dişli'nin dokunulmazlığı niye kalkmıyor biliyor musunuz? Çünkü onun arkasından Başbakan'ın dokunulmazlığı kalkar.

Uzatacağız, uzatmalıyız. İdare edilebilir bir yönü yok. Senin arkanda bu kadar yolsuzluk dosyası var. Böyle suçlamalarla itham edilen kişiye siz kız verir misiniz? Bu kişiye iktidar teslim ediliyor.

ANAYASA DEĞİL SEN DEĞİŞ

Anayasa Mahkemesi "sen laikliğe karşı odak noktasında duruyorsun" dedi. Böyle bir hüküm ortaya çıkmış. Gerekçeli kararda baş odak kim ortaya çıkacak. Laiklik bir temel kimliğimiz. Ortadoğu ülkesine dönüşürüz.

"Sen al Anayasa'yı değiştir" diyoruz. Suçlu damgası yemiş kadronun Anayasa değişikliğine göz yummak tutarsızlıktır.

Amerika'ya götürdükleri kişi Anayasa taslağı için "Değiştirilemez maddelerin değiştirme gayreti var" diyor. Anayasa'yı değil zihniyeti değiştir. Anayasa'yı AK Parti'ye uydurma çabasından vazgeçmeli.

İZMİR'DEN ÖZÜR DİLEMELİ

Başbakan diyor ki "DSİ baraj yapacak İzmir fiyaka yapacak" Bu nasıl bir zihniyet? Yasa gereği DSİ, su sorununa çözüm bulmakla zorunlu. Sen nerenin başbakanısın? Kendini İzmir'in başbakanı olarak görmüyor musun?

İzmir düşmanlığı içinde. Derhal İzmir halkından özür dilemeli. Bu üslubunun cevabını İzmir halkı verecektir.

TanrininKirbaci Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.09.2008, 22:52   #2 (İleti Bağlantısı)
Hülagünün Izinde

TanrininKirbaci adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 109
Bu inanilmaz sok iddaalar hakkinda, ne basindan nede siyasi partiler tarafindan bir aciklama gelmiyor.Ya, akp herkesi rüsvet veya baskiyla sindirmis, veya akp nin bu yolsuzluklarina alisilmiski kimseden tepki gelmiyor.

TanrininKirbaci Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 06.09.2008, 04:28   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tanrıdağı Yolcusu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 487
Bu deniz feneri sahtekarları kime yardım ediyor? etrafımda bir sürü fakir insan var bir tanesine bile yardım edilmemiş. Hiç karşıma deniz fenrinin yardım etiği bir insan çıkmadı. Paraların cemaatlere ve dinci kanala gittiği ap açık ortada. Tabi adamlara kızamıyorsun bir bakıma. Türkiye'de köklü bir çok yardım kuruluşu vaken bu sahtekarlara para veren insanlarda suç. Mehmetçik Vakfı'na öcü gibi bakıp yardım etmeyenler, bu kişilere kolundaki bilezikleri bile verdiler.

Daha çok darbe yemesi gerekiyor bu insanların akıllanması için.
Alt 06.09.2008, 05:55   #4 (İleti Bağlantısı)

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,519
Deniz feneri denen ümmetçi yobaz kurum ; Almanya’da camilerin avlusunda insanlardan "yoksullara yardım" diye para toplamış...

Sonra o paraları bavullara doldurup doldurup kaçak-gizli yollarla Türkiye’ye getirmiş...

Bir Alman savcı, gitmiş bu düzenbaz hırsızları yakalamış..

Şimdi yargılamanın ikinci duruşması yapıldı, kimi sanıklar var ki; o paraların Başbakan’a kadar gönderildiğini söylüyorlar, bu Almanların soruşturma kayıtlarında mevcut.

Bitmedi...

İşin içinde AKP’nin RTÜK Başkanı da var.

Oranın AKP yandaşı başkanı, "Müslümanları kandırıp paralarını alarak bavulla Türkiye’ye getirip cebe atmaktan" sanık.

Almanya’ya gitse yargılanacak , hapise girecek...

Başbakan olsun, Adalet Bakanı olsun tüm bunları görmezlikten geliyorlar.
Alman savcı harekete geçiyor ama Türk savcılarda "tık " yok..

Aynı deniz fenerinin Türkiye'deki uzantısı olan , akraba deniz fenerinin neler yaptığı ise meçhul...
Ona kimse dokunamıyor...

Daha önce geçen gün AKP Genel Başkan Yardımcısı’nın belgeli rüşvet rezaletinde olduğu gibi , savcılar yine sus pus...

Esasen savcıların bu gibi hırsızlıklarla , dolandırıcılıklarla , düzenbazlıklarla , sahtekarlıklarla ne işi olabilir ki ??
Onların yegane baş vazifesi ; sözde ergenekon davası ..

Yatıyorlar , kalkıyorlar ; Türk Silahlı Kuvvetlerini ve komutanlarını yıpratmak için ele avuca gelmeyen , öküzlerin bile güldüğü sudan bahanelerle ergenekon davasını araştırıyorlar...
Yayın organlarıda zaten istisnasız hergün bunu haber olarak veriyor..

Asıl önemli olan konu ise şu :
Alman savcı, Türk hükümetinin soruşturmanın durdurulması için baskı yaptığını söylüyor...

TÜRKİYE'yi bütün dünyaya rezil kepaze eden , TÜRK'ün onur ve haysiyetini ayaklar altına alan vatan hainlerine lanet olsun.

Daha ne diyeyim..
KOCATÜRK Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 06.09.2008, 06:51   #5 (İleti Bağlantısı)

BAGHATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 818
Erdoganin adi herturlu yolsuzlugun altindan cikiyor.Ama savcilar halen ayakta uyuyorlar.

Ne dokunulmaz adammis bu, anlayamadim gitti.
4. Toplumcuyuz
5. Milli gelenekçiyiz
6. Şuurlu demokrasiye taraftarız
7. Ahlakçıyız
8. Bilimciyiz
9. Teknikçiyiz
BAGHATÜRK Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.09.2008, 02:40   #6 (İleti Bağlantısı)

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,519
Deniz Feneri denen şeriatçı ümmetçi yobaz kuruma para kaptıranlara şahsen acımıyorum..

Onlar ; saf değil, bu dünyada her türlü katakulliye rıza gösterip, öbür dünyayı makbuz karşılığı satın almaya kalkan ve kaç euroysa ödeyip, cennette tapu kapmaya çalışan Şark kurnazı ..

Gariban şehit çocuklarının yırtık pırtık çoraplarla gezdiği bir ülkede, Mehmetçik Vakfı dururken ; yemen'de ki , tanzanya’daki , mozambik'te ki yoksullara iftar vermeye çalışan deniz fenerine para kaptırıyorlarsa ; hiç acımamak gerek..

Şahsen hiç acımıyorum...keşke donlarına kadar deniz fenerine soyulsalardı...
Bunlara müstehaktır.

Şuursuz koyun dedikleri ; herhalde bu olsa gerek...
KOCATÜRK Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.09.2008, 20:28   #7 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İlteriş Kutluk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 59
Alıntı:
İlteriş Kutluk adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Hortumlanan paraların bir kısmının adı geçen kanalın kasasına girdiğine eminim ama tamamının bu kanala gittiğini sanmıyorum. Hortumlanan paraların çok büyük kısmı eminim ki malum siyasi partinin kasasına ve muhtemelen de malum partinin yöneticilerinin ceplerine gitmiştir.
Bu işin içinden böyle bir pisliğin çıkacağını tahmin ediyordum. Hiç şaşırtıcı değil.
Cehennemler kudursa ölmez nigahbanıyız
İlteriş Kutluk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.09.2008, 21:07   #8 (İleti Bağlantısı)

BANU ÇİÇEK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 38
ÇGD: "Başbakan Alman savcıya hesap versin"

7 Eylül 2008 Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Genel Başkanı Ahmet Abakay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Almanya’da açılan Deniz Feneri davasını haberleştiren Doğan Grubu’nu isim vererek suçlamasına tepki gösterdi.

Abakay, “Başbakan’ın cevap vermesi gereken Almanya’daki savcıdır. Doğan Grubu ortaya çıkan bir yolsuzluğu yazıyor. Bu basının görevidir.” dedi.

ÇGD Başkanı Abakay, yaptığı açıklamada, Deniz Feneri davasıyla birlikte Başbakan Erdoğan’ın kendinden yana olmayan medya istemediğinin bir kez daha ortaya çıktığını savundu. Geçmişte de birçok benzer olayın yaşandığını belirten Abakay, "Başbakan bu olayda Almanya’da davayı açan savcılara hiç cevap vermiyor. Başta Doğan Grubu olmak üzere bu olayı yazan gazetelere suçlamalar yapıyor ve zanlıların avukatlığına soyunuyor. Ortada yolsuzluk, dolandırıcılık yapan insanlar var ve gariptir ki Başbakan bu suçluların üzerine gidip kendisini ve partisini aklayacağı yerde suçluları savunma konumuna giriyor." dedi.

Abakay, bazı basın yayın organlarının Deniz Feneri davasıyla ortaya çıkan "hırsızlığı ve yolsuzluğu" sakladığını savunarak, Başbakan Erdoğan’ın da bu olayı görmeyerek yazanları suçlama yoluna gittiğini belirtti.

"SAVCI DA MI HİLTON İÇİN DAVAYI AÇTI?"

Başbakan Erdoğan’ın Doğan Grubuna dair suçlamalarını Hilton Oteli ile ilgili iddialara dayandırdığını söyleyen Abakay, şöyle dedi:

“Almanya’daki savcı da mı Hilton olayı nedeniyle bu davayı açtı? Başbakan’ın cevap vermesi gereken Almanya’daki savcıdır. Doğan Grubu ortaya çıkan bir yolsuzluğu yazıyor. Bu basının görevidir. Aksi halde bir yolsuzluğu saklaması demektir. Şaban Dişli, Zahit Akman ve Gaziantep’te ortaya çıkan pis kokuların üzerine Başbakan kolonya dökmeye çalışıyor. Ancak bu koku böyle giderilemez. Başbakan yolsuzluğa bulaşanların avukatlığını yaparak inandırıcılığını varsa azaltıyor. Konunun üzerine Doğan Grubu’ndan önce Başbakanın gitmesi gerekiyordu. Geçmişte de ANAP ve DYP de bu tür olayların üzerine gitmediği için tepetaklak olup barajın altına düşmüşler ve yok olmuşlardır.”

KAYNAK:HÜRRİYET

Başbakan meydanlara çıkıp kendi dönemlerinde yolsuzluklarla mücadele vereceklerini dememiş miydi? Ve hala Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli'nin iş takipçiliği suçunun gündemi terketmemişken bu da yolsuzlukla mücedelenin! tuzu biberi oldu. Başbakan basınla kapışacağına gitsin yargıya hesap versin. Umarım tarih yenilenir de DYP ve ANAP gibi yok olup giderler. Bir daha geri gelmemek üzere.
Alt 08.09.2008, 22:56   #9 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

İletiler: 42
iddianemeyi bastan sona kadar okudum.Almanlar isi ciddi tutmus,saglam deliller toplamislar.Kanal7,Ugur Aslan ile Alman sehirlerinde konserler vermislerdi.Almanlar Ajan sokup,zarflara yardim paralari koymuslar.Paralarin akibeti söyle olmus;Toplanan paralari Deniz Fenerliler kayitsiz kuyutsuz,aralarinda hemen ic etmisler.41 milyon Euronun cogunu,düzmece alindi-ödendi belgeleriyle ic etmisler.
Yalniz Kurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.09.2008, 23:47   #10 (İleti Bağlantısı)
Atatürk'ün Askeri

Erciyes_Gürhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 73
Erbakan'ın kayıp trilyon davasına çok benziyor. Şeriatçı yobazların dernekleri artık uğraşadursunlar.
Erciyes_Gürhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.09.2008, 02:06   #11 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

GÜLER TÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 517
Bu vesileyle geminin nasıl alındığını bilmeyenler öğrenmiş oldu. Bu olay Türkeş'in paylaşılamayan mirasını akıllara getirdi. Vaktiyle başka bir isim altında yurt dışındaki ülkücülerden toplanan para Alman Deutsche Bank'da toplanmıştı. Ölümünden sonra eşi ve çocukları mahkemelik olmuşlardı.

Kimi din için kimi sözde milliyetçilik için. Çalan çalana...
Alt 09.09.2008, 14:36   #12 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 390
Alıntı:
KOCATÜRK adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Deniz Feneri denen şeriatçı ümmetçi yobaz kuruma para kaptıranlara şahsen acımıyorum..

Onlar ; saf değil, bu dünyada her türlü katakulliye rıza gösterip, öbür dünyayı makbuz karşılığı satın almaya kalkan ve kaç euroysa ödeyip, cennette tapu kapmaya çalışan Şark kurnazı ..

Gariban şehit çocuklarının yırtık pırtık çoraplarla gezdiği bir ülkede, Mehmetçik Vakfı dururken ; yemen'de ki , tanzanya’daki , mozambik'te ki yoksullara iftar vermeye çalışan deniz fenerine para kaptırıyorlarsa ; hiç acımamak gerek..

Şahsen hiç acımıyorum...keşke donlarına kadar deniz fenerine soyulsalardı...
Bunlara müstehaktır.

Şuursuz koyun dedikleri ; herhalde bu olsa gerek...

Dünkü Hürriyet'te Yılmaz Özdil yazmıştı bunu sanırım...
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..."

H.Nihal ATSIZ
Bozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.09.2008, 20:33   #13 (İleti Bağlantısı)

Başbuğ Attila adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 67
Almanya'da devam eden Deniz Feneri davasının dördüncü duruşması bugün Frankfurt Eyalet Mahkemesi'nde yapıldı. Kanal 7 Avrupa’nın Genel Müdürü Mehmet Gürhan’ın avukatı Jörg Haseneier, bugünkü duruşmanın başında Türkiye Başbakanı Erdoğan'ın, Gürhan'dan para aldığı öne sürülüyor. Erdoğan kuruş para almamıştır. Bu bir tercüme hatasından kaynaklanıyor olmalı" dedi. Mahkemeye Heyeti Başkanı Hakim Jürgen Müller, "Siz burada Türkiye Başbakanı'nın müdafaasını yapmak zorunda değilsiniz. Yoksa sizi avukat olarak mı tuttu?"diye Haseneier'e çıkıştı. Alman avukat bu çıkışa, "Yok öyle bir şey!" yanıtını verdi.

BAŞBUĞ ATTİLA
Başbuğ Attila Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.09.2008, 20:46   #14 (İleti Bağlantısı)

Paşaelili adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 332
Hıım tamam ozaman deniz feneri davası bereat eder. akp'yi kapatmaktan korkan yargı sistemi bu davadanda vaz geçer
Alt 10.09.2008, 13:25   #15 (İleti Bağlantısı)

Ç E R İ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 55
Devlet eliyle bu sahtekar derneğe kim bilir ne kadar para aktarıldı. Bu millet din adına para toplayan sahtekarlara parasını kaptırmaktan bıkmadı, bıkmadığı gibi akıllanmadı. Eski bir deyim vardı, komedi filmlerine filan konu olurdu; '' Devletin malı deniz yemeyen domuz''. Bu söz hala geçerli. Yağmur duasına çıkan yığınlara benden bir tavsiye; önce akıl duasına çıkın.
Ç E R İ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
adı , da , davasında , deniz , erdoğan'ın , feneri , geçiyor.

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler