Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 05.07.2007, 00:56   #1 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 12
kayalı_kayabörü Rss Beslemesi
deniz gezmiş in yaptıkları

Kandaşlarım ben daha siteye yeni üye oldum ve deniz gezmiş'in neler yaptığını tam olarak bilmiyorum anlatırsanız çok sevineceğim. Kandaşlarım şimdiden sağolun.
Alt 05.07.2007, 01:01   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ALPAGU AKBÖRÜ - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 339
ALPAGU AKBÖRÜ Rss Beslemesi
deniz gezmiş TÜRK değildir .Bu yeterli olacaktır sanırım..
TTK.
Alt 05.07.2007, 01:03   #3 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

cihangir ender - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 48
cihangir ender Rss Beslemesi
Zamanında amerikan filosunu taşlamaktan başka yaptığı olumlu bir iş yoktur. O da ne kadar olumlu kişiden kişiye değişir. Asılınca Karl Marx, Lenin, Stalin, Ernesto Che Guevara vb. salaklar gibi putlaşmış, komunizmin sembol isimlerinden biri olmuştur.
Komunizmin başı her görüldüğü yerde ezilmelidir...
cihangir ender adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.07.2007, 01:07   #4 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ALPAGU AKBÖRÜ - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 339
ALPAGU AKBÖRÜ Rss Beslemesi
''KOMÜNİZM BİZE YABANCI BİR MESLEKTİR.KOMÜNİZM EN BÜYÜK DÜŞMANIMIZDIR.''

''TÜRK ALEMİNİN EN BÜYÜK DÜŞMANI KOMÜNİZMDİR.HER GÖRÜLDÜĞÜ YERDE EZİLMELİDİR."

GAZİ MAREŞAL SON BAŞBUĞ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Alt 05.07.2007, 01:27   #5 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Kemal Paşa'nın Ruhu
İletiler: 1.429
Buğra Şad Rss Beslemesi
Deniz GEZMİŞ, Anayasal düzeni silah zoruyla değiştirip cumhuriyeti yıkarak yerine komünizmi getirmeyi amaçlayan ve bunun için bir çok insanı öldüren, bankaları soyan, fabrikaları yakan rus aşığı bir anarşisttir. Filistin'de çok zaman durmuş ve orada eğitim almıştır. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan 72 muhtırasıyla da asılarak öldürülmüştür.

Hülasa bir devlet düşmanıdır...
Buğra Şad adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.07.2007, 01:43   #6 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 13
sancak Rss Beslemesi
Ayrıca deniz gezmiş hümanist bir kürtçüdür..
sancak adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.07.2007, 01:56   #7 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Selçuk - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 10
Selçuk Rss Beslemesi
Ek olarak ,

Elleri dert görmesin Emekli Hakim Albay Baki Tuğ tarafından kalemi kırılmıştır.

Esenlikler.

TTK!!!
Alt 05.07.2007, 11:17   #8 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

Temuçin Reis - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Türk ırkının ayak bastığı her yer.
İletiler: 101
Temuçin Reis Rss Beslemesi
Deniz gezmiş;pekçok masum insanı kaçırmış,Türk insanına,Türk polisine,Türk askerine,Türk devletine silah sıkmış;
bankalar soymuş ve pekçok Türkün kanına girmiştir.Amansız bir kürt milliyetçisidir.

Pekçok cahil insan onun 6.filoyu taşlayarak,vatansever biri olduğunu savunuyor ama bu kızıl hainlerin kaç tane Türk evladını öldürdüklerini hiç söylemiyorlar.
Temuçin Reis adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.07.2007, 11:23   #9 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 12
atasagu Rss Beslemesi
Alıntı:
ALPUZER´adlı üyeden Alıntı
deniz gezmiş TÜRK değildir .Bu yeterli olacaktır sanırım..
TTK.

Hayır Deniz Gezmiş soca Türktür.Ama Kürtçülük yapan bir Türk dür...Diğer otagımızda bi ırkdaşımız deniz gezmişin yaptıkları hakkında bir yazı yazmıştı o yazıyı vereyşm burda da

- 31 ağustos 1966'da İstanbul - taksim'de, çorum'dan İstanbul'a kadar yürüyen adamlarıyla birlikte ayaklanma başlattı ve ortalığı birbirine kattı. bu kargaşada çok vatandaş yaralandı.

- 19 ocak 1967'de o zamanki bir öğrenci yurdunun devir edilmesi sırasında adamlarıyla birlikte ayaklanma yaptı ve yine çok sayıda vatandaş yaralandı.

- 12 haziran 1968'de İstanbul üniversitesini adamlarıyla birlikte işgal edip pek çok öğrenciyi öldürdü.

- 7 mart 1968'de İstanbul üniversitesi'nde yapılan aiesec genel kurul toplantısında adamlarıyla birlikte salonu savaş alanına çevirdi.

- 16 mart 1969'da karşıt görüşlü bir göğrenci hareketinin İstanbul'da bir miting yapması üzerine adamlarıyla birlikte bu miting yapan öğrencilere saldırdı...

- 31 mayıs 1969'da İstanbul üniversitesi'ni adamlarıyla birlikte işgal etti. bu işgal sırasında polisle girdikleri çatışmada yaralandı.

- üniversitede yapılan bir aramada dürbünlü tüfekle (suikast tüfeği, bu tüfek türü kesinlikle savunma amaçlı kullanılamaz.) yakalandı.

- 11 ocak 1971'de adamlarıyla birlikte İş bankası, ankara - emek şubesini soydu.

bunların yanısıra bu çapulcu vatan haini bir dönem türkiye'den kaçıp, filistin'deki kamplarda eğitim görerek geri türkiye'ye gelmiştir.

nihayet 6 mayıs 1972'de ankara merkez kapalı cezaevinde idam edildi. İdam sehpasına götürülürken ayakkabılarının askerlere kesinlikle bırakılmamasını özellikle istemiştir. bu derece de ordu ve asker düşmanı bir soysuzdur.
atasagu adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.07.2007, 11:52   #10 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 43
uluğkam Rss Beslemesi
Alıntı:
Buğra Şad´adlı üyeden Alıntı
Deniz GEZMİŞ, Anayasal düzeni silah zoruyla değiştirip cumhuriyeti yıkarak yerine komünizmi getirmeyi amaçlayan ve bunun için bir çok insanı öldüren, bankaları soyan, fabrikaları yakan rus aşığı bir anarşisttir. Filistin'de çok zaman durmuş ve orada eğitim almıştır. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan 72 muhtırasıyla da asılarak öldürülmüştür.

Hülasa bir devlet düşmanıdır...
uluğkam adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.07.2007, 17:44   #11 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

YALINSAK - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 520
YALINSAK Rss Beslemesi

Deniz Gezmiş Türkdür. Ama önemli olan hangi ideolojiye ve hangi mantığa ve kimlere hizmet ettiği önemlidir.

Deniz Gezmiş hakkında ilginç bir bilgi

Gezmiş ailesini şöyle özetleyebiliriz: Baba Cemil Gezmiş:İlköğretim Müfettişi;Rize'nin İkizdere ilçesine bağlı Cimil Köyünden.

Anne Mukaddes Gezmiş:Erzurum'un Tortum ilçesinden.

Deniz Gezmiş'in iki erkek kardeşi vardır:Abisi Bora,kardeşi Hamdi.

Baba Cemil Gezmiş ailesi hakkında şu bilgileri vermiştir:

"Anne tarafından deden,Balkan Savaşına askeri lise öğrencisi olarak katılmış,Kurtuluş Savaşı'nda gazi olmuş ve İstiklal Madalyası almış şerefli bir subaydır.

Baba tarafından deden şimdi seni ermenilikle itham eden zibidilerin varolması için Sarıkamış Muhaberesi'nde Moskof ordularına karşı savaşırken esir düşmüş ve üç yıl Sibirya ormanlarında işkence görmüştür.

Sen bilir misin,Gezmişoğulları Birinci Dünya Savaşı'nda ONALTI (16) şehit vermiş bir ailedir.Bababnın üç dayısı Erzurum'un geri alınmasında Ermeniler tarafından şehit edilmişti..."
YALINSAK adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.07.2007, 20:09   #12 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turak - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 720
Turak Rss Beslemesi
Deniz Gezmis mafya tipli bir adam.Adam kacirma,tetikcilik yapma,banka soygunu,harac toplama,ruhsatsiz silah tasima,adam oldurme,milleti galayana getirme.

bana bazi mayfa adamlarini animsatiyor.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti
Turak adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.07.2007, 00:37   #13 (İleti Bağlantısı)
ALPAGU

Emin Deha Sönmezışık - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Bursa
İletiler: 226
Emin Deha Sönmezışık Rss Beslemesi
Şunu bilmeniz yeter sanırım;
ölmeden önceki son 2 cümlesi, -YAŞASIN MARKSİZMİN VE LENİNİZMİN YÜCE İDEOLOJİSİ,
-YAŞASIN TÜRK VE KÜRT HALKLARININ BAĞIMSIZLIĞI!!!
Buradan bu adamın çok sinsi bir bölücü olduğu apaçık ortada,
Deniz gezmiş bizim düşüncelerimize tamamen zıt ve düşman bir ideolojinin adamıdır!Rus sempatizanıdır!Her ne kadar tam bağımsız Türkiye sevdalısı gibi görünsede aynı zamanda tam bağımsız bir kürdistan sevdalısıdır!
Bu adama şuan bazı Atatürkçüler ve bütün bölücüler hayrandır,böyle insanları daha iyi tanımak için yazılmış kitapları lütfen okuyunuz...
Bu adamın ve yandaşlarının düşüncelerinin nasıl sinsice ve çok tehlikeli olduğunu o zaman anlayacaksınız!!!

Türk, Oğuz begleri budun eşiding. Üze tengri basmasar,asra yir telinmeser, Türk budun,ilingin törüngin kim artatı udaçı erti? Türk budun ertin,ökün!(KÜL TİGİN,doğu/22-23)
Emin Deha Sönmezışık adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.07.2007, 01:14   #14 (İleti Bağlantısı)
Atatürkçü

Buğra Kun - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 198
Buğra Kun Rss Beslemesi
Bu deniz gezmis denen hanzonun, aslinda soyu cok onemli degil, cunku asilip gebermeden once ulusalci gecinen arkadaslarindan kopmus ve k.rtculerle birlikte olmaya baslamistir.

Yani sonradan birlikte oldugu kisiler, acikcasi sosyalist veya komunist degil, buz gibi k.rt milliyetcisidir. Ayrica pkk denen k.rt teror orgutunun lider kadrolari da deniz gezmis ile ayni coplukten yetismistir.

Ornegin azili k.rtcu ve dep (dejenere escinsel partisi) baskanligi yapmis yasar kaya, bakin anilarinda deniz gezmis'den nasil bahsediyor.

Boykot Komitesi üç kişiydi: Deniz Gezmiş, Kemal Bingöllü ve Bozkurt Nuhoğlu. Bu komitede Kemal Bingöllü spontane olarak Kürtleri, Bozkurt Nuhoğlu Lazları, o zaman bir çok kimsenin Kürt olduğunu bilmediği Deniz Gezmiş de devrimcileri temsil ediyordu.

Deniz, teorik seviyesi yeterli değil diye Kemal´in başkan olmasını istemiyordu. Akşamüzeri üçü de çıkıp bana geldiler. Ben Deniz´e tek şey söyledim:

''Kemal olsun... Çünkü Kürt desteği büyüktür. Sen de onlara akıl hocalığı yap'' dedim.

İki eliyle iki yanağımı avuçlarına aldı:

''Tamam ağabey anlaştık, sen yeter ki üzülme'' dedi.

Bakin deniz gezmis'in cok sevdigi k.rt agabeyi, terorist yasar kaya, bir diger yazisinda kendisinden nasil bahsediyor.

benim bağnaz Amerikan yanlılığım için solcu dostlarınıza gösterebilirsiniz. Ben ne ABD nede Moskova ve Çin yanlısı olmadım. Ben Kürt tarafıyım, tarafım, yerim duruşum belli, kirksekiz senedir hic değiştirmedim.

Gordugunuz gibi deniz gezmis asilmasaymis, belki de kopek basi apo'nun yerini alabilirmis.

Bu deniz gezmis denen hanzoyu, Turk gencligine bir vatan kahramani olarak sunmaya calisan Turk Solu dergisinin, Tanri belasini versin.
Alt 06.07.2007, 01:41   #15 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

kartalTÜRK - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 136
kartalTÜRK Rss Beslemesi
yasasaydi son model bmwsiyle istanbulu turlayan bir medya patronu olacagina inandigim kisi...
dagdaki teröristten farki yok...
kartalTÜRK adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler