![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
deniz gezmiş kürt mü?
arkadaşlar deniz gezmişin kökeni hakkında bilgisi olan var mı? internette araştırdım bazı yerlerde Türk olduğu yazıyor kürtler ise kürt olduğunu söylüyorlar,bazıları ise deniz gezmişin melez olduğunu iddia ediyorlar bu konuda bilgisi olan arkadaşlar açıklama yapsalar iyi olur.
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
tüm halkların kardeş olduğunu savunan aptalca bir fikri benimsemiş salağın tekidir bence. Türk olsa ne yazar olmasa ne yazar akıl beyin olmadıktan sonra. ben şimdi Ulu Türk ırkına ait biri olarak diğer ırklarla kardeşim haaa. bırakın yaaa ben aşağılık soysuz itlerle kardeş olacağıma intaharı tercih ederim. öğğğğğğğ düşünmesi bile mide bulandırıcı.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bir kişinin ideolojisi, dolayısıyla ruhu bozuksa, o kişinin Türk kanı taşıması birşey ifade etmez. Deniz Gezmiş, Akın Birdal vb. kişiler Türk'tür. Fakat ne oldukları ve kimlere hizmet ettikleri malumdur.
Sosyalist ideoloji olsun, İslamcı ideoloji olsun veya Batı kaynaklı herhangi bir ideoloji olsun, hepsi de, bir Türk soyluyu Türk olmaktan çıkartan birer virüstür.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
deniz gezmiş hakkında ilginç bir bilgi
Gezmiş ailesini şöyle özetleyebiliriz: Baba Cemil Gezmiş:İlköğretim Müfettişi;Rize'nin İkizdere ilçesine bağlı Cimil Köyünden. Anne Mukaddes Gezmiş:Erzurum'un Tortum ilçesinden. Deniz Gezmiş'in iki erkek kardeşi vardır:Abisi Bora,kardeşi Hamdi. Baba Cemil Gezmiş ailesi hakkında şu bilgileri vermiştir: "Anne tarafından deden,Balkan Savaşına askeri lise öğrencisi olarak katılmış,Kurtuluş Savaşı'nda gazi olmuş ve İstiklal Madalyası almış şerefli bir subaydır. Baba tarafından deden şimdi seni ermenilikle itham eden zibidilerin varolması için Sarıkamış Muhaberesi'nde Moskof ordularına karşı savaşırken esir düşmüş ve üç yıl Sibirya ormanlarında işkence görmüştür. Sen bilir misin,Gezmişoğulları Birinci Dünya Savaşı'nda ONALTI (16) şehit vermiş bir ailedir.Bababnın üç dayısı Erzurum'un geri alınmasında Ermeniler tarafından şehit edilmişti..." Geçmişte Ermeni olduğu iddia edilen Deniz Gezmiş'in şimdilerde de Kürt melezi olduğu iddia ediliyor! |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Deniz Gezmis`in hangi amaca ve hangi mantiga hizmet ettigi önemlidir. Ister Türk olsun, ister kürt farketmemesi lazim.
Kür Şad için ulu bir anıt düşünüyorum. Gösterişsiz, sade fakat metin, kayadan bir anıt... O anıtın önünde Kür Şad'a ve arkadaşlarına saygı olarak börk ve çizme giymiş, kılıç ve sadak takmış Türk gençlerinin, birbirine perçinlenmiş sarp bir yığın gibi dik adımlarla geçit resmi yaptığını düşünüyor ve 1300 yıllık gençler olan Kür Şadla arkadaşlarının da, yaralarından hâlâ dinmeyen kanlar sızdığı halde, kendilerine çevrilen başlara gülümseyerek selâm aldıklarını görür gibi oluyorum... ATSIZ |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Ata Yurtta Boz Bir Kurt
|
Deniz Gezmiş ne Türktür ne kürttür deniz gezmiş İTTİR!
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bildiğim kadarıyla soyu Türk' tür, ama kendi isteğiyle köle olan birinin Türk olması beni şaşırtıyor...
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
TÜRKÇÜ YAZILARDAN ÖĞRENDİĞİM KADARIYLA O ÇAKAL YENİÇERİ DÖNMESİNİN TORUNUYMUŞ. GÖK TANRI TÜRKÜNÜ KORUYACAKTIR
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu adam zamaninda beyni kurtler tarafindan yikanmis birisidir.Acaba yasasaydi kendisi halen savunurmuydu bu kurdofilleri merak ediyorum.Yoksa Turk -solu dergisinde kose yazarligimi yapardi.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır
|
arkadaşlar deniz gezmiş amerikan 6.filo donanmasına karşı eylem yaparken adamın üzerine allah allah diyerek saldırdınız ve daha kendinizi milliyetci sanıp deniz gezmişi kötülüyosunuz .. lütfen biraz bilgi sahibi olun daha sonra fikir sahibi olun
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Angut herif, hem cahilsin hem de salaksın. Daha bizi tanımadan otağımızı araştırmadan, kuş beyninle gelip yazıyorsun.
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
O Amerikan çocukları sentezci çapulculardır. Deniz Gezmiş ise Rus çocuğudur. Darağacındaki üç itten biri olan Deniz, Rus emperyalistlerin Türkiye bürolarındandı. Seni gidi cahil, ezberci, milliyetsiz kızıl papağan seni.
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
Deniz gezmiş denen kızıl kominist ; tam bir TÜRK DÜŞMANI , VATAN HAİNİDİR. Başbuğ'un emridir : " Şurası unutulmamalıdır ki, Türk âleminin en büyük düşmanı komünistliktir. Her görüldüğü yerde ezilmelidir" TÜRK DÜŞMANI ve VATAN HAİNİ Kızıl komünist yakalanmış ve darağacını boylamıştır. Şahsen bu gibi vatan hainlerinin ve TÜRK düşmanlarının darağacında asılmasını bile yeterli bulmuyorum. Kıyma makinasından geçirip yakmak suretiyle imha edilmesi taraftarıyım. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| deniz , gezmiş , KÜRT , mİ? |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|