![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
DERSIN
DERSIN
Soran olursa gidisime gerekçe Türkcülük deyipte gitti dersin bu ugurda prangayi bilegine kelepce Ve gozbagi giyipte gitti dersin Kim varsa dosta irkdasa Kusa kurda daga tasa Baci yigen ve gardasa Selam edipte gitti dersin Hep karsi durdu Türkü ezene Demir yumruktu garibi üzene Velhasil bu yamuk düzene Ana avrat sövüpte gitti dersin Bu ülkede soyu bozuk piçler konusur Basimiza bas olan kiçlar konusur Kendine hayirsiz hiçler konusur Bir o susupta gitti dersin Istemez Türkçü hep sursun sefa Türkçülük zordur basida,sonuda cefa Gerekirse çekinmeden bir defa Ölüme adim atipta gitti dersin Vatanini dar eder soyu bozuklar Türke acimaz hep kürde yaziklar Irki kirik kani çizikler Baybarsi delirtipte gitti dersin Söyle gidisimi soydasa varsin nidam Geri dönmem sarilmadan bu benim yaram Her Türkcü gibi benimde gelir siram ölümü goze alipta gitti dersin Ölüm ne ki bu illeti yasamak kor Türkün vataninda Türk olmak zor Vur Türk oglu ölene dek vur Bir Atsizda sen ol deyipte gitti dersin Bir yanda kici kirik zuppe cazcilar Öte yanda batiyi yi izleyen izciler Nerede Turani gozleyen gozculer Gözlerini bu yola adayipta gitti dersin Sade göz degil beden ve ruhu Olacaksan Türkcü önder al kurdu Atsizci er olup bir safta durdu Bu safta tek nokta olupta gitti dersin Kandaslarim nl klavyesi oldugundan Türkçe harfler tam degil.Imla hatalari icin kusura bakmayin. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Emeğine,kalemine sağlık kandaşım ,devamını bekliyorum sabırsızlıkla ...
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
eline sağlık abi..
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Mersinli Türkçü Bozkurt
|
gerçekten harika...
yüreğine eline sağlık |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
yüreğine sağlık kandaş
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
çok güzel olmus ozanim, yüregine saglik.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Töles
|
Esenlikler anda, yüreğine sağlık çok güzel..
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Harika bir şiir.
Gönlüne sağlık kandaşım.
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kandaşım yüreğine sağlık.Teşekkür ederiz.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|