![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Destanlar yaratan Irk'ın çocuklarına esenlikler!
İyi geceler,bütün Türk soylu kardeşlerime esenlikler!
Nasılsınız,umarım iyisinizdir,biz Türk Milletine ağlamak,acı çekmek yakışmaz,tam tersi her zaman ki gibi güçlü,yılmaz ve mutlu olmak yaraşır. Ne Kürtler,ne Ermeniler,ne Yahudiler,ne Araplar,ne de diğerleri... Hiç kimse Ulu Türk Irkının birliğini,geçmişini,geleceğini bozamaz!Biz her zaman en büyüğüz ve öyle kalmaya da devam edeceğiz. Bu arada kendimi tanıtayım; Forum'da ki Atsızcı_16 isimli Aslı kardeşimin,manevi abisiyim.Sanırım sizlerle ilk tanıştığın da benden biraz bahsetmiş.Aslın da aramız da sadece 4 yaş var,ama Aslı'yı doğduğundan beri tanırım,alt komşumdur,küçükken bile beraber oynardık,o dereceye kadar. Orta Okul'a başladığımdan beri İslamiyet öncesi ve sonrası tarih araştırmaları yapıyorum.Türk Irk'ının İslamiyet öncesi ne kadar büyük bir Irk olduğunu,ancak İslamiyet'ten sonra bazı insanların ve kavramların elin de nasıl da aciz düşürüldüğünü,nasıl hızla sona götürülmek istendiğini gördüm. Ama bir gerçek var ki biz her zaman büyük bir Irk'ız,ne Araplar,ne devşirmeler,ne diğer Irk'a mensup soysuz köpekler bize zarar veremez.(Yukarı da yazdığım yazının yalnış anlaşılmasından korktuğum için bu yazı'yı yazdım,İslamiyet'ten sonra küçük Irk'ız gibi bir yalnış anlaşılma olmasın diye.) Ulu Türk Irkının iki tane çok isimli ismi vardır. Birisi 406-453 yılları arasın da yaşamış Ulu Başbuğ Atilla,diğeri de Osmanlı'nın çöküş dönemin de Ulu Tanrı tarafından Türk Irk'ına bahşedilmiş Ulu İnsan Başbuğ Atatürk'tür... İkisi de Dünya çapında kabul görmüş insanlardır,zaten kabul görmeme gibi bir seçenekleri de olamaz. 1923 yılında kurulan Türkiye Cumhuriyet'i ulu insan Atatürk'ten sonra zor günler geçirmeye başlamıştır. İsmet İnönü ile başlayan bu furya,şu an Recep Tayyip Erdoğan'la devam etmektedir. Gerçek Türk kanı taşıyan,Türlük bilinciyle yaşayan kardeşlerimizin sayısı azalsa da,ne Araplara ne diğerlerine teslim olmayız.Biliyoruz ki Ulu Tanrı her zaman bizim yanımız da. Bu arada Aslı'nın yanındayım,forum'u incelediğim de onun bazı hatalar yaptığını gördüm,ve kendisini uyardım,biraz da kendimi suçlu hissettim,düşüncülerimi ve fikirlerimi tam olarak anlatamadığım için,hepinizden özür dilerim. Son olarak söyleceğim,umarım beni aranıza kabul edersiniz,esen kalın. TTK! |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Hoşgeldin otağımıza . Kalıcı olman dileğiyle.
"Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü öteden beri Hunlar kuvveti takdir eder, bağımlı olmayı aşağı görürler. Savaşçı süvari hayatımızla adı yabancıları titreten bir ulus olduk. Çünkü bilirler ki ,savaşta savaşanların yazgısı ölümdür. Biz ölsek de , kahramanlığımızın ünü kalacak, çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır." Çİ-Çİ YABGU |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Çok doğru bir tespit, gerçek Türkçülerin arasına, otağımıza hoşgeldiniz.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Aramıza hoşgeldin kamdaşım.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Hepinize sonsuz teşekkürler,devamlı kalıcı olmak dileği ile.
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kutlu otağımıza hoşgeldin Timur16 ırktaşım.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
İlk olarak hoş geldiniz Timur ırktaş.
Alıntı:
Gerçekten de doğru bir yorum. Her ne kadar ben de yeni olsam da şu düzeltmeyi yapmadan geçemeyeceğim, boş "topic"li "forum"lardan bir farkımız var Timur ırktaş, burası Otağ, Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı. =) Tekrar hoş geldiniz TTK
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Aramıza hoşgeldin kandaşım.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Evet biz Türklere otağ demek yakışır,haklısın kandaşım.
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Aramıza hoşgeldin kandaşım.Güzel fikirlerini devamlı olarak bizlerle paylaşmanı dilerim.esenlikler..
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
İlk olarak otağımıza hoş geldin kardeşim. Yazdığın yazı gayet güzel fakat bir ekleme yapmadan edemeyeceğim. Dünyada ki tüm milletler, Atatürk ve Atilla'dan başka Cingiz Kağan, Timur, Fatih ve çoğu Türk hükümdarların isimlerini duydukları zaman kaçacak delik aramaktadırlar.
Ayrıca Atsızcı_16'ya da otağımıza bir kişi daha kazandırdığı için kutluyorum. Kalıcı olman dileğiyle....
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Tekrar hoşbulduk.
Haklısın kardeşim,ama benim gözlemlerine göre iki tanesini yazdım.(En önemli olarak)
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Hosgeldiniz kandasim kalici ve iyi bir Türkcü olmaniz/devam etmeniz dilegiyle. Ayrica bahseden kimseyi görmedim fakat ilgili basliktan sohbet odamiza gelebilir bizimle Türkcülük ve Türkleri ilgilendiren konular hakkinda konusabilir bizlere birseyler ögretebilir ayni sekilde agabeylerimden de birseyler ögrenebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Hülagünün Izinde
|
Aramiza hosgeldin soydasim.
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Bende Otağda yeniyim ama kandaşımı hoşlamak istedim.Hoş geldin kandaşım.Turan yolunda kol kola yürümek dileğiyle...
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Çocuklarına , destanlar , esenlikler! , irk'ın , yaratan |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|