![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
kıroların hainliğinin son göstergesi: Eskişehir-d.bakırspor maçı
Esenlikler kandaşlarım,
Dün İnönü Stadı'nda Eskişehirspor - Diyarbakırspor play-off yarı final maçı oynandı. Maçın en akılda kalan anları ise, kıroların gerçek yüzünü gösterişleri idi. İstiklal Marşı'ndan sonra kırolara gönderme yaparak "şehitler ölmez vatan bölünmez" diye bağıran Eskişehir taraftarını ıslıklamak, bütün bir şehrin görüşünün dışa vurumu değil de nedir? Bunun yanı sıra "burası amed burdan çıkış yok" (amed, Diyarbakır'ın cumhuriyet kurulmadan önceki, kıroca adı. Kıroların çizdikleri hayali haritalarda başkent olarak bu isimle gösterilir.) tezahüratları ve sarı kırmızı yeşil poşuları tam bir rezaletti. Finale çıkan Eskişehirspor'u ve kırolara toptan pkk'lı muamelesi yapan Eskişehirlileri kutluyorum. Tek kaşlılar süper lige değil, dağa çıksın! Otağ kurallarını oku. Başlığı ona göre yaz. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
"Tüm krolar pkklı değil sadece bazıları" diyenlere cevap olsun bu. Hepsi aynı, hepsi it soyu. Dilerim yakında Türkçülerin tokadını yer hepsi.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Eskişehirsporu tebrik ediyorum iyi ki yendiler diyarbakırsporu.Bazıları çok uğraştı ama çıkaramadı herhalde süper lige kırosporu.Eskişehir taraftarını burdan kutluyorum kırolara ağzının payını verdiği için.k.rtlerin hiçbirisinin birbirinden farkı yoktur, direk olmasada pkk ya dolaylı yoldan hepsi yardım ediyordur eminim.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Her kıro terörist doğar, kronun pkklısıda olmayanıda eşittir pkknın attığı her kurşun kıro dileğinin dışa vurumudur. Eskişehirli kandaşlarımı kutlarım, gün gelecek tüm Türkiyedeki Türklerden aynı muameleyi görecekler.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Eskişehirspor'u tebrik ediyorum.Krolara hadlerini güzel bildirmiş.Helal olsun Eskişehirspor'a.Her kro TÜRK'e düşman doğar.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Karşıyaka-Diyarbakır ve Diyarbakır-Karşıyaka maçında olanları duymuşunuzdur İzmirdeki ilk maçta maçın son dakikalarında bizim bölüme ait tribüne koltukları kırıp atmışlardı.Tam KsKçarşı grubu tellerden atlayıp pataklamaya gelirken polis engeliyle karşılaştılar yani adamların canını İzmir emniyeti kurtardı.Bizde tepkimizi ''PKK dışarı'' diye gösterdik ve deplasmanımıza 100 kişi kadar kıro geldiğinde o kadar kendini lider pozisyonuna soktular ki kendilerinin yanlarına yaklaşılmıyordu fakat işin aslı oraya gelen D.bakırlı kırolar kordonda çalışan sümüklü midyecilermiş.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kandaşlarım, dağa çıkmasada dağa çıkanları desteklemeleri yeterlidir..!
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|