![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Dilencilere dikkat !
Esenlikler. Geçen izledim. Bazı pkkcı kürtler doğudan İstanbul, Bursa , İzmir vs. büyükşehirlere gelerek buralarda dilencilik yaparak ( Malum dilencilikte çok para var) pkk denen çapulcu sürüsüne para aktarımı yapıyor. Bu nedenle herkesi uyarmak istiyorum.
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yalñuk oglı munsuz bolmas
|
özellikle diyarbakirdan it sürüsü gibi 10-16 yas arasi enik getirtip ya dilndiriyorlar yada kap kac yaptirtiyorlar
kürt bu her yola girer |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
TÜRK'ün dilenmesi asla mümkün değildir...
açlıktan ölür , ama asla dilenmez.. dolayısıyla sokakta gördüğünüz dilencilerin kati surette TÜRK olmadığına emin olabilirsiniz.. dilenmek ; kürtlere mahsus bir özelliktir. beleş hayat sürmek , onların en belirgin özelliğidir.. o nedenle gördüğünüz her dilenci ; büyük bir ihtimalle kürttür... verdiğiniz her bir kuruş , onun cebine girecek demektir. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Dilencilere hiç para vermem
bizden zengin hepsi |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Sn. KOCATÜRK ırktaşıma katılıyorum.Annem bazen acıyarak veriyordu. Erkek kardeşim duruma el koyunca görünmüyorlar artık. Akparti versin deyince morarıp gidiyorlar.
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Bir insan neden dilenir?
Açlıktan mı , onursuzluktan mı? Onursuz insana acımamak gerekir. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bir insan karnını doyurmayacak kadar çok zor bir duruma düşmüşse derhal intihar etmelidir. İnsanlık onuru bunu gerektirir.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ben birde ırkdaslarım sizlerle şunu paylaşmak istiyorum.lütfen pazar alışverişlerimizi supermarketlerden yapalım.pazarlar ve toptancı hallerininin bir çoğu bu eniklerin elinde.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Genellemek yanlış olur, tek çiftçi onlar mı?!
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
ırkdaşım sen bir kürdü bir Türk'den ayıramıyormusun?Kürt pazarcıdan alma Türk pazarcıdan al.Zaten bir Türk ile bir kürdü ayıramıyorsan türkçü olman olanaksız.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ! , dikkat , dilencilere |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|