![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Diline önem vermeyenler
Otağda çok fazla görüş belirtmeden, genelde yazılanları okuyup, değerlendirme yaparım. Ancak çok önemli bir konu olduğunu düşündüğüm için bu başlığı açtım.
Türk ırkçılığına hizmet üreten bu sitede ne yazık ki dilimizin kurallarına uyulmadığını gözlemliyorum. Söz dağarcığı olarak sıkıntı yaşadığımızı düşünüyorum. Bunun yanı sıra -de -da eklerinin ne zaman ayrılıp ne zaman ayrılmayacağı konusunda bilgisi olmayan pek çok kişi var. Noktalama işaretlerinin kullanımı da sıkıntılı. Çok önemli bir çelişki ile karşı karşıyayız. Dilini kullanamayan beynini kullanamaz. Forumun en önemli kurallarından birisi de Türkçe kurallarına uymak olmalı ve uymayanlar cezalandırılmalıdır. Saygılar |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Farkındaysanız bu bahsettiğiniz hataları yapan arkadaşlarımız sürekli gerek biz üyeler gerekse yöneticiler tarafından uyarılıyor. Ama gözden kaçan hatalarımız elbette ki oluyor.
Yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum haklısınız lakin otağa sadece 2 ileti eklemiş birinin 3. iletisini de otağa yazanların yazım ve noktalama hatalarını irdelemek için yazmış olması biraz dikkatimi çekti. Bizler de yazılanları okuyup değerlendirme yapıyoruz ve düşüncelerimizi herkesle paylaşıyoruz. Sizde değerlendirmelerinizi bizimle paylaşırsanız hem otağa katkıda bulunmuş olur hem de imla kurallarına uymayan arkadaşlara örnek olursunuz diye düşünüyorum. Haksız mıyım? |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|