![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Dinci yobaz öğretmenin alevi düşmanlığı.
Alevi diye öğrencisini dövdü
Öğretmen Zeki Yılmaz, ramazanda bir şeyler yiyen öğrencisine sınıfta soruyor: "Neden oruç tutmuyorsun?" Öğrenci "Aleviyim" diyor. Öğretmen sınıfa dönüyor: "Başka Alevi var mı?" B.K’nın "Ben de Aleviyim" sözleri üzerine öğretmen şunları söylüyor: "Senin benden çekeceğin var." Ardından da dediğini yerine getiriyor ve öğrencisini dövüyor. AMASYA’da Alevi 4 öğrenciye arkadaşlarının dini baskısını önemsemeyen tavrı nedeniyle kamuoyundan tepki çeken TBMM İnsan Hakları Komisyonu, dün "Alevilere dini baskı" ile ilgili yeni bir rapor açıkladı. TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Zafer Üskül, olayı, incelemeyi birlikte yaptığı Başkanvekili Mehmet Ekici ve CHP’li üye Malik Ejder Özdemir’i yanına alarak Meclis’te düzenlediği basın toplantısıyla duyurdu. İddialara göre İstanbul Esenyurt Ali Kul Çok Programlı Lisesi’nde Ramazan ayı sonunda edebiyat öğretmeni Zeki Yılmaz sınıfta bir şeyler yiyen kız öğrenciye neden Ramazan’da oruç tutmadığını sordu. Kız öğrencinin Alevi olduğunu söylemesi üzerine de sınıfa dönerek "İçinizde başka Alevi var mı?" sorusunu yöneltti. Öğrenci B.K.’nın "Ben Aleviyim" sözleri üzerine "Senin benden çekeceğin var" diyen öğretmen şiddet uyguladı. Komisyonun raporunda, "B.K.’nın öğretmen Ziya Yılmaz’dan en az bir kez dayak yediği anlaşılmıştır" denildi. Babanın bu iddiaları bir dilekçeyle Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne de bildirdiği için, okula gittiklerinde müfettişlerin de soruşturma yürüttüğünü öğrendiklerini belirten Üskül, soruşturma sonucu öğretmenin açığa alındığını ifade etti. Üskül, kendilerinin ulaştığı sonuçları ise şöyle açıkladı: AYRIMCILIK "Öğretmen Zeki Yılmaz’ın Ramazan ayında sebebi ne olursa olsun oruç tutmayan bir öğrenciye neden oruç tutmadığını sorması din ve vicdan özgürlüğü ile bağdaşmaz bir yaklaşımdır. Alevilikle ilgili konuşmalardan sonra B.K.’nın öğretmenden en az bir kez dayak yediği anlaşılmıştır. Öğretmenin ’İçinizde Alevi var mı’ sorusunun ’din ve vicdan özgürlüğü’ ile ’kimsenin dini inanç ve kanaatlerini açıklamak zorunda olmadığı’ şeklindeki açık Anayasa hükümlerine aykırılık teşkil ettiği saptanmıştır. Bu sorunun Alevi olsun veya olmasın tüm öğrencilerde rahatsızlık yarattığı görülmüştür. Bu durumdan Alevi olan öğrencilerin daha fazla etkileneceği açıktır. Bu soru ayrımcılık yasağı ile amaçlanan toplumsal faydayı ortadan kaldıracak nitelikte ve yoğunlukta görülmüştür. Soru Alevi mezhebine bağlı herhangi bir öğrenci üzerinde daha sonradan ayrımcı nitelik taşıyan eylemlerle desteklenmese bile Alt komisyon tarafından ayrımcılık olarak kabul edilmiştir." Erdoğan telefon etsin CHP’li üye Malik Ejder Özdemir, Başbakan Tayyip Erdoğan'ı da, türbanı nedeniyle ödülünü alamayan öğrenci gibi, dini baskı gören bu öğrenci ve Amasya’daki öğrencileri de telefonla arayarak özür dilemeye çağırdı. Özdemir öğretmeninden dayak yiyen B.K.’nın rapor aldığını, ancak dava açmadığını söyledi. Kaynak: Hürriyet işte öğretmen kadrolarındaki irticacı yapılanmadan bir örnek. ramazanda oruç tutmadığı için tarikatçı olduğu her halinden belli olan öğretmeni (!) tarafından dövülmüş.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Böyle insanlara TÜRK soylu çocuklarımızı nasıl teslim edeceğiz? İnandığın din için tuttuğun orucundan, tutmayana ne.Ne çekeceği var senden arap özentisi? İmam kadrosunu milli eğitime aktarırsan olacağı budur.Teşekkürler ırktaşım haber için.
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Gün gelecek biz de böylelerini arap uşağı bedevidir" diye döveceğiz
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
O öğretmen kesin MHP'lidir. Dinciler bile bunu yapmaz, onlar daha sinsi ve yumuşaktır. MHP'nin alevilere bakışını bilmeyen yok.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Aklıma gelen yaşadığım bir olayı yazayım.Ramazan da işyerinde, bizlere ait bir odaya giren ümmetçi birisi de sigara içmeme içerlemişti. Neymiş canı çekiyormuş. Akıl fukarası orucu bana tutuyorsan boz dedim. İşin özü bunların ibadeti de böyle zaten.
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bedevi soysuz bir ummetcinin yaptigi bu karaktersizce hareket tehlikenin yaklastiginin birer habercisidir.Lan sanane oruc tutup tutmamasi o ogrencinin seni mi ilgilendiriyor dalkavuk yobaz herif.Erdogan gecenlerde bez parcasi icin bir yobazi aramisti simdi bu cocuga yapilan haksizliklara karsi bir telefon acacakmi acaba.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türkiye'nin pekçok kentinde ramazan'da sokakta birşey yiyemezsiniz.Hemen üzerinize çullanır yobazlar.
Sen oruç tutuyorsan tutuyorsun, ben de tutmuyorum, eğer canın çekiyorsa dışarı çıkmaması gereken sensin, ben gizli saklı yemek yemeye mecbur muyum! Sen kimsin ki oruç tutmuyor diye çocuğu tehdit ediyorsun, kim-sin sen! Sen cennete gideceksin o cehenneme öyle mi?! Huriler ve şarap akan nehirler seni mi bekliyor? ....... O çocuğa bunun sorumlusu her kimse özür borçludur. Bez için "düşünceli" olan bunun için de 1000 kat düşünceli olmak "zorundadır!!!" Türk Milleti üzerine yapışan bu gericilikten derhal kurtulmalı ve Türk töresince yaşamaya başlamalıdır.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
insanlık yoksunu bu çapulcu ümmetçiye en güzel cevabı gençlerimizn vermesi gerekmektedir..sanki yaptıkları ibadeti bize yapıyorlarda birde bundan dolayı ceza veriyorlar.
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu öğretmenede dikkat edelim bakalım ne bakanı olacak!
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu devirde mezhep ayrimciligi yapmak isteyen zihniyet
Bu olay benim kani dondurdu! Bu sözde ögretmen bir ögrenciye sirf mezhepi icin saldiriyorsa, olaylari saptirmaya calisiyordur yoksun akliyla. Tabi ki her haliyle ne idigü belirsiz malum sentezcidir (ülkücüdür). sünnilik-alevilik catismasi yaratmaya calisiyor bence. Bundan dogacak kutuplasmayla kürtleri sünni olarak kendilerine yamayacak malum düsüncesiyle. Akil fukarasi sentezci ne olacak ki.
Bosuna dememisler. Bakma cahilin sözüne bilse iyisini söylerdir. Benim ailemden ya da cevremden birisine böyle bir sey yapmis olsaydi, ve benden cekecegin var deseydi, o zaman O'nun anasindan emdigi sütü burnundan getirirdim. Ve böyle düsünen mezhep ayrimi yapilmaksizin bir sürü Türk var. Umarim mahkeme caydirici bir ceza verir bu yontulmamis hanzoya. Benim suclum iyi senin suclun kötü düsüncesiyle yola cikarsa, kimileri adaleti eline alirlar o zaman. Adaletin gözü kördür derler. Bence Adalet (Justizia) gözlerini acsinda sasmasin gene. |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
TÜRK TÜRK'E kanla bağlıdır yok mezhepmiş yok şuymuş yok buymuş bunlar bizi birbirimizden ayıramaz KANDAŞLARIM ben TÜRK için TÜRK YURDU için herşeyimi feda ederim işte cevap budur. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sonuç olarak öğretmenin maaşından 30 YTL ceza kesildi ve nakli başka bir okula alındı.
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
benim içimde uhte olan başka bir örneği vermek istiyorum . kızkardeşim sabancı kız yudunda kalıyorken pkk teröristleri karakol basıp 40 askerimizi şehit ediyor haberi duyulunca oda arkadaşı olan kürt yurtta kalan diğer kürt kökenlilerle beraber kardeşiminde kaldığı odada toplanıp halay çekip kutluyorlar. bu duylunuca başta kızkardeşim ve diğer bacılarımız toplanıp bu pkklı kızı hırpalayıp odadan kovuyorlar bir daha odaya almıyorlar . beni üzen asıl nokta şu sorduğumda ne öğrencisidi bu kürt dölü dediğimde tarih öğretmenliği öğrencisiymiş. bunu duyunca inanım kanım dondu. düşünebiliyor musunuz şimdi 30-35 yaşlarında olduğunu tahmin ettiğim bu tarih öğretmeni bizim evlatlarımıza Türk'ün tarihini ! nasıl anlatacağını . kandaşlarım bu çok önemli tarihini sevmeyen(sevdirilmeyen) Türklüğüyle gurur duymayan orhan pamuk gibi adamlar yetiştirecek bu fahişe bizim evlatlarımıza Türklüğü nasıl öğretir inanın kahroluyorum, gene bu arap aşığı zeki yılmaz onun yanında hafif örnek olmuş.
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu öğretmen o okulda Başbuğ Atatürk'ün gösterdiği yolda vatan millet sevgisini çocuklara aşılamak için görevli..Sen kalkıp da laiklikten taviz verdikten sonra üstüne üstlük çocuğu da hırpalarsan, kim bilir bu çocuğun ilerde kurum-kamu düşmanı olup olmayacağını?!?
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|