Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Sorun & Öğrenin > Sorun & Öğrenin
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 10.05.2008, 10:37   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Savaşçı_Türk - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Istanbul
İletiler: 57
Savaşçı_Türk Rss Beslemesi
Dinim

Esenlikler kandaşlar hepinize, bu söyleyeceğim şeyler çoğunuza saçma gelebilir. Yönetici ağabeyler eğer saçma olursa konuyu silebilirsiniz ama ben bu soruyu sormadan edemeyeceğim. Ben bu siteye üye olup buradaki yazıları okumaya başlamadan önce, ne yalan söyleyeyim Müslümanlığa düşkün, üzerine toz kondurmayan, Müslümanlık üzerine az bir eğitim dahi almış birisiydim. Hatta atalarımız Müslümanlar diye böyle şanlı devletleri, ülkeleri olduğunu da sanırdım. Ama böyle şeylerde nedenini sorduğumda tam bir yanıt alamazdım, hep yarım yamalak yanıtlar, yarısı açık yarısı gizemli yanıtlar alırdım. Ama bu sitedekiler gerçekten de çok mantıklı geliyor insana. Bu sitedekileri okuduktan sonra oturdum da düşündüm epey. Sonunda karar verdim ki bu site her konuda tamamen haklı. Şimdi Şamanist olmayı da düşünüyorum. Ama ne bileyim, Müslüman olarak doğunca ve bu kadar senedir Müslüman kalınca şu anda içimde de Müslümalığı bırakmayan istemeyen garip bir şey var. Bunun yanında bir de aile komşu etraftaki insanlar var. Eminim ki Müslümanken din değiştiren bir insan hepsi ilk defa görecek ve mahallede bana karşı bir düşünce oluşacak. Ve de aynı evi paylaştığım bir aile de var. Peki buradaki kandaşlarımın hepsi doğduklarından beri mi Şamanistler? Yoksa sonradan din değiştrip olan var mı? Varsa benim bu bahsettiklerim gibi zorlujlar yaşamadılar mı, kafaları karışmadı mı? Yaşadılarsa bu zorlukları nasıl aştılar? Yani kısaca bu konuda doğru bir yol gösterirseniz çok sevinirim. Saçma olduysa konu tüm yöneticilerden ve tüm üyelerden özür diliyuorum tekrar, esen kalın...
Savaşçı_Türk adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2008, 11:03   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 634
A R S L A N Rss Beslemesi
Değerli kardeşim burada biz kimseden dinini bir başka dinle değiştirmesini beklemiyoruz, istemiyoruz. Bizim için bu konuda en önemli olan şey her halikarda Türk ırkının üstünlüğünü kabul ediyor olmak. Müslümanlığın burada çokca eleştirilmesinin nedeni arap milliyetçiliğinin ve yayılmacılığının müslümanlıkla birlikte yapılıyor olması ve bunun bizim devletimize milletimize zarar vermesi.

Bu sebeblerden dolayı biz her zaman diyoruz ki Türk'ün dini kendi töresidir, Türk ırkının çıkarlarının her şeyin her dinin çıkarlarının üzerinde tutulup savunulmasıdır.

Mesela müslümanlıkta ırkçılık reddedilir, ama üstü kapalı arab ırkçılığının propagandası yapılır ve din kardeşliği denilen bir safsatayla arabı, lazı, çerkesi, kürtü kardeş kabul etmemiz istenir.

Irkçı biri ise kardeşliğin kan bağıyla geçtiğini kendi kanından olmayan hiç bir milletin, boyun kendine kardeş olmayacağını bilir. İşte bu yüzden biz Türkün dini kendi töresi deriz.

Uzun lafın kısası bu konuda kilit soru yukarda biraz açıkladığım ırkçılık ve kardeşlik meselesidir ; Şimdi kendine sor, kendini Türk ırkçısı olarak görüyormusun ? Kanından olmayanı, din emrediyor diye kardeşin sayıyormusun ? Bu sorulara ben Türk ırkçısıyım ve kanımdan başkasını dinde emretse kardeş görmem diye cevap veriyorsan hangi dinden olduğunun da hiçbir önemi yok.

Başbuğ AtaTürk'ün izinde...

A R S L A N adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2008, 11:29   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Bilgetegin - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 70
Bilgetegin Rss Beslemesi
Atatürk diyor ki; " Bu millete zarar veren şeyler, bir çok kez din kılığına bürünmüştür ". Biz buna din istismarlığı diyoruz. Dini istismar ederek insanları nefret ettiriyorlar. Tanrı bunlardan Türkleri korusun.
Bilgetegin adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2008, 11:53   #4 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Alıntı:
Arslan Beğ´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Şimdi kendine sor, kendini Türk ırkçısı olarak görüyormusun ? Kanından olmayanı, din emrediyor diye kardeşin sayıyormusun ? Bu sorulara ben Türk ırkçısıyım ve kanımdan başkasını dinde emretse kardeş görmem diye cevap veriyorsan hangi dinden olduğunun da hiçbir önemi yok.
Hayır hiçbir zaman din kardeşliği gibi saçmalıklar yüzünden başka ırktan olanları kardeşim olarak görmedim, görmem de. Bence din insanlar arasında kardeşlik kuracak değil, Tanrı'la insan arasında bir iletişim sağlayacak bir araçtır. Mensubu olduğum Türk ırkının da en üstün ırk olduğuna sonuna kadar inanıyorum. Benim tek kardeşim benle aynı kanı taşıyandır.
Alt 10.05.2008, 12:02   #5 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

İletiler: 5
Eyüp Rss Beslemesi
kardeşim böyle bi saçmalık yapma iyi düşün kandaşım
Eyüp adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2008, 12:12   #6 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ATABEK - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 208
ATABEK Rss Beslemesi
Delikanlı bırak inancın içinde kalsın...İnancın ne olursa olsun önemli olan soru şu...Ruhuna huzur veriyormu? veriyorsa sorun yok...ve şunuda asla unutma...İnancını tartışmaya açma....Açarsan eğer onu kullanıp senden faydalanmaya çalışanlar olabilir....Bilge Tekin in hatırlattığı gibi Bak ne demiş ulu önderimiz, başbuğumuz.... Bu millete zarar veren şeyler, bir çok kez din kılığına bürünmüştür " Dinden önemli olan kalpteki inanç ateşidir..

Cengiz Han
ATABEK adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2008, 12:25   #7 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Temir Tav - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 310
Temir Tav Rss Beslemesi
Alıntı:
kardeşim böyle bi saçmalık yapma iyi düşün kandaşım
Seni gidi çapulcu internet faresi. Bedevi g.tü yalamanı anladık da, "cutleeam"@.....com bu eposta nedir çapulcu herif!
Temir Tav adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2008, 12:37   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Hepiniz sağolun kandaşlar şu anda gerçekten üzerimden büyük bir yük kalktı. Hiçbir yerde bu sitede olduğu kadar açık, düzgün, altında birisini kullanmak, vs. niyetler olmayan yorumlar, öneriler görmedim. Sonuç olarak Müslüman'ım, ama ümmetçi değilim, kendi ırkımın üstünlüğüne inanmaktan vazgeçmeyeceğim. Kardeşlik maskesi altında yapılan arap milliyetçiliğine, vb. şeylere kanmayacağım. Hepsinden önemli olan Türk ırkının huzuru, refahı. Hepiniz esen kalın.
Alt 10.05.2008, 12:54   #9 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aybala - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 451
Aybala Rss Beslemesi
Alıntı:
Savaşçı_Türk´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Esenlikler kandaşlar hepinize, bu söyleyeceğim şeyler çoğunuza saçma gelebilir. Yönetici ağabeyler eğer saçma olursa konuyu silebilirsiniz ama ben bu soruyu sormadan edemeyeceğim. Ben bu siteye üye olup buradaki yazıları okumaya başlamadan önce, ne yalan söyleyeyim Müslümanlığa düşkün, üzerine toz kondurmayan, Müslümanlık üzerine az bir eğitim dahi almış birisiydim. Hatta atalarımız Müslümanlar diye böyle şanlı devletleri, ülkeleri olduğunu da sanırdım. Ama böyle şeylerde nedenini sorduğumda tam bir yanıt alamazdım, hep yarım yamalak yanıtlar, yarısı açık yarısı gizemli yanıtlar alırdım. Ama bu sitedekiler gerçekten de çok mantıklı geliyor insana. Bu sitedekileri okuduktan sonra oturdum da düşündüm epey. Sonunda karar verdim ki bu site her konuda tamamen haklı. Şimdi Şamanist olmayı da düşünüyorum. Ama ne bileyim, Müslüman olarak doğunca ve bu kadar senedir Müslüman kalınca şu anda içimde de Müslümalığı bırakmayan istemeyen garip bir şey var. Bunun yanında bir de aile komşu etraftaki insanlar var. Eminim ki Müslümanken din değiştiren bir insan hepsi ilk defa görecek ve mahallede bana karşı bir düşünce oluşacak. Ve de aynı evi paylaştığım bir aile de var. Peki buradaki kandaşlarımın hepsi doğduklarından beri mi Şamanistler? Yoksa sonradan din değiştrip olan var mı? Varsa benim bu bahsettiklerim gibi zorlujlar yaşamadılar mı, kafaları karışmadı mı? Yaşadılarsa bu zorlukları nasıl aştılar? Yani kısaca bu konuda doğru bir yol gösterirseniz çok sevinirim. Saçma olduysa konu tüm yöneticilerden ve tüm üyelerden özür diliyuorum tekrar, esen kalın...

Anladığım kadarıyla senin dini hassasiyetin var, ama bize yaranmak için Şamanist olmaya çalışıyorsun. Bence bu senin kendi içinde çözmen gereken bir sorun. Kendin araştır, öğren. Bu konu hakkında yazılmış kitapları oku. Ayrıca otağda Şamanizm (Kamcılık) konusunda bir sürü yazı var.

M. Kemal Atatürk.
Aybala adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2008, 13:09   #10 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ogulcak - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 81
ogulcak Rss Beslemesi
Din sadece bir disiplin aracıdır. Bir Türk hangi dinden olursa olsun ırkçı olmalıdır. Türklük ve Türkçülük duygusu her duygunun önündedir.

ATSIZ
ogulcak adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2008, 13:44   #11 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 794
ALTAR Rss Beslemesi
Bu yazıyı yazmanla hastalığının süregeldiğini anlayabiliyorum.
Hala inandığın fikir sisteminde dinin etkisi var.Atsızcı ırkçı olunca Şaman,ülkücü olunca Müslüman olmayı tercih edeceksin yazdıkların onu gösteriyor.

Bizler düşünce sistemimizi yani Türklük bilincimizi herhangi bir dinle bağdaştırarak Atsızcı olmadık ve bu düşüncedeki hiçkimsede Atsızcı olamaz çünkü aslolan din değil ırk bilincidir.Türklüğünü düşün herhangi bir dini değil,Türklüğe Türkçülüğe bakışın nasıl bunu yargıla.
ALTAR adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2008, 13:51   #12 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Alıntı:
Aybala´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Anladığım kadarıyla senin dini hassasiyetin var, ama bize yaranmak için Şamanist olmaya çalışıyorsun. Bence bu senin kendi içinde çözmen gereken bir sorun. Kendin araştır, öğren. Bu konu hakkında yazılmış kitapları oku. Ayrıca otağda Şamanizm (Kamcılık) konusunda bir sürü yazı var.
Onu da nereden çıkardın kandaş? Sen ister inan ister inanma ama böyle bir şey aklımın ucundan bile geçmedi. Ayrıca Altar Alp kandaş yorumun için sağol, hepiniz sağolun.
Alt 10.05.2008, 14:20   #13 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İlter Noyan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 46
İlter Noyan Rss Beslemesi
Alıntı:
Sonuç olarak Müslüman'ım, kendi ırkımın üstünlüğüne inanmaktan vazgeçmeyeceğim.
Sende "dissosiyatif kimlik bozukluğu" belirtileri görüyorum. Bu kafayla gidersen hayâtının bir kısmını câmide, diğer kısmını meyhânede, geri kalan kısmını ise akıl hastahanesinde geçirirsin.
İlter Noyan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2008, 14:40   #14 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aybala - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 451
Aybala Rss Beslemesi
Alıntı:
Onu da nereden çıkardın kandaş? Sen ister inan ister inanma ama böyle bir şey aklımın ucundan bile geçmedi. Ayrıca Altar Alp kandaş yorumun için sağol, hepiniz sağolun.

Altar kandaşım yeterince güzel açıklamış benim demek istediğimi, bir daha oku istersen:

Alıntı:
Bu yazıyı yazmanla hastalığının süregeldiğini anlayabiliyorum.
Hala inandığın fikir sisteminde dinin etkisi var.Atsızcı ırkçı olunca Şaman,ülkücü olunca Müslüman olmayı tercih edeceksin yazdıkların onu gösteriyor.

Bizler düşünce sistemimizi yani Türklük bilincimizi herhangi bir dinle bağdaştırarak Atsızcı olmadık ve bu düşüncedeki hiçkimsede Atsızcı olamaz çünkü aslolan din değil ırk bilincidir.Türklüğünü düşün herhangi bir dini değil,Türklüğe Türkçülüğe bakışın nasıl bunu yargıla.

M. Kemal Atatürk.
Aybala adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2008, 14:47   #15 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Buradaki yorumlardan birine bakıyorum Müslüman olmakla kendi ırkının üstünlüğüne inanmak çelişki oluyor, birine bakıyorum önemli olan ırk kavramını esas almanın olduğunu böyle olduğu sürece hangi dinden olduğunun önemi olmadığını söylüyor. Siz bir şey söyleyin o zaman.

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler