![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
DOĞU TÜRKİSTAN'IN SESİ;GÖKBAYRAK DERGİSİ
MERHABA DEĞERLİ KANDAŞLARIM
BEN SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM.YAZILANLAR ÇOK GÜZEL,ÇOK GÖRKLÜ...TÜRK GENÇLİĞİNİN OLAYLARIN FARKINDA OLMASI UMUTLANDIRICI. BU BAŞLIK ALTINDA YAZIYORUM ÇÜNKÜ BEN BU KONUYLA YAKINDAN İLGİLİYİM. "DOĞU TÜRKİSTAN KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ" NİN ÇIKARMIŞ OLDUĞU "GÖKBAYRAK DERGİSİ"NİN BURDUR TEMSİLCİSİYİM. SİZLER GİBİ DUYARLI İNSANLARI UYGUR TÜRKLERİNİN SESİ OLAN DERGİYE ÜYE YAPIYORUM.UYGUR TÜRKLÜĞÜNÜN CILIZ SESİ BİR ÇIĞLIK OLSUN DİYE.. BU DERGİ HAKKINDA BİLGİ VEREYİM.DERGİMİZ İKİ AYDA BİR ÇIKMAKTADIR.ABONELİK ÜCRETİ SADECE YILLIK 15 YTL DİR. ESENLİKLER DİLERİM |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sayın Gökçen Kız ırkdaşım, otağımıza hoş geldiniz. Yanılmıyorsam, Süyünbike ırkdaşımızdan sonra, otağımızdaki ikinci Uygur Türkü'sünüz. Şimdilik sanal acunda hangi boydan olurlarsa olsunlar, tüm Türk soylularla kuracağımız iletişim, yarın öbür gün bizleri kutlu ülkümüz olan Turan'a ulaştıracaktır.
Bu arada, Türkçü kisvesine bürünmüş soysuzlardan sizi uzak tutmak için, yazmış olduğunuz e-posta adresinizi kaldırdım. Dergiye üye olmak isteyen arkadaşlar, isteklerini bu başlığın altına yazabilir veya bana ulaşabilirler. Esen kalın.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ESENLIKLER! SAYIN GÖKCEN KIZ SOYDASIM OTAGIMIZA HOS GELDIN,SEFA GETIRDIN.
NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
foruma üye olan ilbars'da Uygur Türkü bu arada.ben söyledimdi üye olsan iyi olur diye.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Gökçen Kız otağımıza hoş geldiniz. Yorumlarınızı diğer başlıklarda da görmek isteriz.
Filistin'e, Lübnan'a ilgi ve sevgi duyan arap beyinli soysuzlar yeterince Türk şuurlu olup Doğu Türkistan, Kerkük, Kırım, Karabağ, Tebriz ile ilgilenselerdi şimdi biz bunları konuşuyor olmayacaktık. 1 ayda filistin'e toplanan para ve hükümetin filistin'e hibe ettiği para bizim öz kardeşimiz olan Doğu Türkistan'lılara gitmeliydi. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Doğru dedin Türk Oğuz ağabey..
Saadet partisi piçleri Konyada miting düzenlediler.partisinin çıkarı olmasa yapmazlar ya! neyse.Elime tutuşturdu bröşürü. "Azerbaycandaki ve Türkmenistandaki kardeşlerimizin hali ne olacak?" dedim. Ne dese beğenirsiniz. "Oralar Filistin kadar zor durumda ve baskı altında değiller koçum." aynen böyle söyledi.sonra ben "Neden Türk dünyasının halini görmezden geliyorsunuz ve filistine bu kadar öncelik veriyorsunuz?" dedim.Göğsünü kabartarak "Biz çeçenya'ya ve Bosnaya'da asker gönderdik" dedi. halbuki alakasız bir cevap. Anladım ki laftan sözlen anlamaz bir arapçı piçi yoluma devam ettim. Tanrı, Türklüğünü unutup,bize ihanet eden Arapların derdine derman olmaya koşturanları uyandırsın ne diyelim. T.T.K. TURAN ELLERE CANIMIZ KURBAN! Biryerini yanlış yazmıştım.düzenledim. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Değerli Kandaşlarım yazdıklarınız için alkışlarımı sunarım.Yalnız bir yanlış anlaşılma olmuş ben Uygur Türkü değilim.Ben bir Yörük kızıyım.
Yörük olmam Uygurlu kardeşleriize yardım etmeyeceğimiz anlamına gelmez.Bu yanlış anlamayı düzeltmek istedim. Değerli "GÖK YELELİ BOZKURT" ilginiz için size ayrıca minnettarım,üye olacak arkadaşları bana haber verirseniz sevinirim. esenlikler.. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|