![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
dostunuz muyum düşmanınız mı
Allah'ın selamı üzerinize olsun Türk kardaşlarım. Bu sitede yazılan yazılara yorumlarda bulunmadan, ya da herhangi bir faaliyette bulunmadan önce size bir soru sormak istiyorum: Benim atalarım yıllar önce Kafkaslardan Anadolu'ya göç etmişler. Yani Kafkas asıllıymışız. Ama dedem bile Konya doğumlu babam ve ben de Türkiye doğumluyuz. Uzun zamandan beri Anadolu'dayız. Kafkas asıllı olabilirim ama Kafkaslarda bağımsızlık hayali gibi bir şey hiçbirt zaman gelmedi aklıma. Böyle bir şey yapamam da zaten. Çünkü Kafkaslara ait, geleneklerine, göreneklerine ait hiçbir şey bilmiyorum ve bundan da hiçbir rahatsızlık duymadım ve bu konuda aklım hiçbir zaman çelişkiye düşmedi. Her zaman Türk gelenek ve görenekelrini göz önünde bulundurmaya çalıştım ve şimdi de Türkçülük hakkında her şeyi öğrenip bu davaya hayatımı adamak istiyorum ve Türklüğümü de damarlarımda sonuna kadar hissediyorum. Size yönelteceğim soruysa şu: Sizce ben dava arkadaşınız olabilir miyim yoksa sizin gözünüzde Türk olmayan ve bu yüzden boşuna Türkçülük hayalleri kuran ve hatta Türk düşmanı birisi miyim? Sorumu yanlış anlamayın, sadece her şeyden önce bana nasıl bir gözle bakacağınızı merak ediyorum.
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Allahın selamını git arap kardeşlerine söyle, Türk olmayan Türkçü olamaz.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ben niye Arap kardaşlarıma söyleyeyim ki onu, sonuçta gökte bir tanrı vardır ve buna hepimiz inanırız hangi dinden olursak olalım, ben de sadece o tanrının selamının üzerinizde olmasını ve size güç vermesini diledim, bunda arap yanlısı olan ne var. ayrıca sizin Türkçülük anlayışınız tamamen genlere mi dayalı yoksa maneviyatın da etkisi var mıdır
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Öncelikle Allah'ın selamı olmaz çünkü Allah insan değildir. Arap'ın deve kıçı yağlarken çöllerde vermiş olduğu selamı size Allah'ın selamı diye yutturmuşlar. Durum böyle iken bizi Türk selamıyla "esenlikler" diyerek selamlaman daha anlamlı olurdu.
Gelelim soruna; Beyninde ve yüreğinde Türklükten başka bir milliyete ilişkinlik yani aidiyet duygusu taşımıyorsan Türk'sündür. Kaldı ki, başka bir etnik kimliğe ilişkinlik duygusu taşımış olsaydın, bunu büyüklerinden bir şekilde duyardın/öğrenirdin. Sen buna göre cevap ver. Türk soyundansan zaten Türk'sündür; yok "Kafkaslardan bir etnik kimliğe mensubum ama kendimi Türk hissediyorum" diyorsan da Türk değil, ülkücüsündür.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türklerin gök tanrısının ismi tanrıdır zaten, arabın allahının selamını araba söylersin. Bizim Türkçülük anlayışımız, asil Türk kanına dayalıdır.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Her ülkede belirli sayida bi azinlik yasar ve bu gayet dogaldir.
Biz demiyoruz ki tüm Türk olmayanlar defolup gitsinler veya keselim. Ama Türklüge ve Türk devletine zarar vermeden yasasinlar ve ihanet etmesinler.(Söylediklerim kürtler icin gecerli degildir, cünkü onlar sanslarini bir kac yüzyil önce kaybettiler) Bizim yüzde yüz Türk olmayanlar icin söyleyecegimiz bundan ibarettir.Yasadigin ülkeyi elbette ki seveceksin, cünkü dünyanin en güzel ve en üstün insanlarin yasadigi bir ülkede yasiyorsun.Türk soyundan gelmeyen vatansever olabilir ama milliyetci olamaz! Türkcü olmak icin Türk soyundan gelmelisin.Türk olmayani aramiza alirsak, ülkücülerden farkimiz kalmaz.Birakin da kendi milliyetciligimizi kendimiz yapalim.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
iyi güzel de ben gayet güzel bir şekilde sorumun yanıtlanarak aydınlatılmamı beklemiştim. Ayrıca bazı konularda bilgim olmayabilir herkesin gördüğü gibi ben 14 yaşındayken siz 25-34 yaşlarındasınız. Sizin daha bilgili olduğunuz kesin olduğu için kafamı kurcalayan bir konudan kurtulmak istedim. Ve Gök Yeleli Bozkurt ağabeğim de sağolsun bana gayet güzel bir şekilde anlattı neden bu şekilde aşağılanıp hor görüldüğümü hala anlamış değilim...
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Savaşçı_Türk sen Türkmüsün yoksa çerkez, abaza, laz, gürcü vb. gibi başka bir kafkasyalı ırktansın da kendini Türkmü hissediyorsun ? önce bunu bir söyle
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Esenlikler...Ne beynimde ne kafamda başka bir millete aidiyet duygusu var. Büyüklerimden de Kafkaslardaki farklı etnik kimliklere ait hiçbir şey öğrenmedim, hiçbir şey dinlemedim. Sadece bir zamanlar dedelerim Kafkasya'da yaşamışlar.Çünkü bana küçüklüğümden beri farklı milli değerler değil Türk ile alakalı şeyler anlatılmıştır zaten. Ben de farklı bir kimlikten olduğum sanmıyorum.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Büyüklerinden duymamışsın, Türk örfüyle adetiyle büyümüşsün, başka bir kimliğe ait olduğunu hissetmiyorsun ne diye sanki başka bir millettenmişte Türk hissediyormuş gibi soru soruyorsun ozaman ? Tepki gösterincede anlayamadım bu tepkinin sebebini diyorsun. Burası Türk kanı taşıyanların otağı eğer Türk kanı taşıyorsan hoş geldin esen geldin deriz herzaman, ama biz ülkücüler gibi Türk kanı taşımayan farklı etnik kimliklerden olanları din kardeşi falan diye saymayız bize göre Türkün Türkten başka kardeşi yoktur, bunuda kan belirler.
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
tamam o zaman bir yanlış anlaşılmadan dolayı olmuş özür dilerim benim açtığım konuda da biraz gariplik vardı evet... Ayrıca ben de din kardeşliğini de hiçbir zaman savunmadım çünkü Atsız ATA'nın o Arapların bize yaptıklarının yazdığı yazıları okuyunca hak vermemek mümkün değil zaten. Esenlikler herkese...
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Esenlikler hoşgeldin, otağımızda kalıcı olman dileğiyle.
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Tamamdır, o halde Türk'sündür. Bir kişinin Türk olup olmadığına atalarının geldiği veya doğduğu herhangi bir coğrafyaya ya da bölgeye bakılarak karar verilemez. Çünkü Türkler dünyanın her tarafına yayılmış olan bir millettir. Bir Türk, yüzlerce yıldır Uganda'da yaşayan kanını kırdırmamış olan Türk soylu bir aileye de mensup olsa Afrikalı olmaz.
Hele Türkçü selamı vermek de sana pek yakıştı. Türkçülüğe ilk adımı başarıyla attın. Şimdi aramıza hoş geldin.
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türk duygusu her Türkçüye en tatlı kımızdır. Atamızın sözü herşeyi açıklıyor.Büyük Türkçüler otağı Atsızcılara hoşgeldiniz.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|