![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Dövmemi nasil buluyorsunuz ??
Esenlikler Irkdaslarim,
Uzun zaman sonra tekrar aranizdayim, malum evde insaat vardi, herseyi yeniledim (bayada tuttu :roll: lol ) ama iyi oldu !! Neyse, eskiden beri, kendime dövme yapmak istiyordum, ama ne yapacagimi pek bilemiyordum, bazen turan, Atatürk, Oguz Han, Osmanli turani falan filan derken, sonunda buldum ve hemen gittim yaptirdim lol Ben çok begendim, kuzenlerim hayran kaldi (hepsi degil lol), babam biraz karsidi , resim için degil ama hçc cikmiyacak diye iyi dusun derdi ama hemen yumusadi :) Iste dövmemin resmi : ![]() Nasil buluyorsunuz ?? ;) Kurtlarin arasindaki resmi cikardim sadece, malum Yurt disinda yasiyorum, cogu bilmez ne oldugunu, birde is yerinde yabancilar biliyorlar nasil vatanimi irkimi seviyorum, onu koysadim Nazi derlerdi, bende koymadim :) Kim bilir vatana döndugumde yaptiririm ;) Yorumlarinizi bekliyorum !! |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
döğme çok şık güzel olmuş..
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ESENLIKLER! IRKCI_TURK KANDASIM, COK GOZEL OLMIS, YASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Irkçı Türk yaptırmış olduğun dövme gerçekten güzel ve hoş olmuş.Söylenecek pek fazla birşey yok zaten.
Ama buranın gerçek bir Türkçü site olduğunu,bizlerin kadar biliyorsundur.Açmış olduğun konuda biraz ciddiyet gösterirsen ne kadar samimi olacağını daha iyi anlayacağız. Lol gibi yabancıların ve yabancı özentilerinin kullandığı kelimeyi neden yazdığının açıklamanı bekliyoruz. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
YALINSAK
Kardesim kusura bakma, yurtdisinda kaldigim icin, ve Msn gibi yerde lol kulaniriz, ciddiyetsizlik ile alakasi yoktur !! Lol bir smiles gibidir yani :D veya :wink: yani kotu niyetlik yoktur, ben bir irkci olmasam veya ciddi biri olmasam, sence bu dogme yaparmidim?? hem bu dogmeler kalici biliyorsun !! On yargilama lutfen !! Esenlikler !! Tanri Türkü Korusun !! |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Ciddiyetsizlik ise "msn gibi yerlerde" kullandığınız hayret ve sevinme ifadelerini buraya taşımanızdadır.Burası msn değil! Irkçı olduğunuzu söylemişsiniz;çok güzel.Bu aramızda bulunmanız için yeterli bir sebep değildir.Biz Türk Irkçıları olarak Türk Diline gereken önemi ve özeni gösteririz.Sizin de anadiliniz olan Türkçeye gereken önemi verdiğinize olan inancımız tamdır.Ama aynı özeni gösterdiğinizi söylemek mümkün değildir.Biz aynı zamanda dil ırkçısıyızda.Bu yüzden smiles gibi lol gibi ifadeleri kullanmayız. Bu konulara gereken özeni göstereceğinize inanıyorum kandaşım. Tanrı size kut ve esenlik versin! |
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
...
Tamam, anladim kardesim, fakat dedigim gibi msn aliskaligi oldugu icin oldu, istiyerek degil !!
Neyse aylarca bu konuyu tartismaya gerek yok, ama sana bir soru can kardesim, sen irkcisan, Türk diline ve irkina özen gösteriyorsan, imza'dan neden Amerika kizil derelilerin resmi var?? Yoksa onlardami Türk benimde haberim yok ?? |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Re: ...
Alıntı:
DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN: http://www.atsizcilar.com/forum/viewtopic.php?t=1739 YÖNETİCİ VE YETKİLİLERİN VERDİKLERİ UYARILARI DİKKATE ALIN,DİKLENMEYİN!BAŞKALARINA TÜRKÇÜLÜK DERSİ VERMEYE KALKIŞMADAN ÖNCE DE KENDİ İLETİLERİNİZDEKİ YAZIM HATALARINA VE ANLATIM BOZUKLUKLARINA DİKKAT EDİN! KONUYU DAHA FAZLA UZATMAYIN!
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
..
Türk dersi veren kim? Soru sordum sadece, Peki onlar biliyorlarmi Atalarinin Türk oldugunu ??
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ÜSLUBUNA DİKKAT ET,SANA UYARI YAPILIYOR DÜZGÜNCE.ONLAR ATALARININ TÜRK OLDUĞUNU BİLİYOR MU BİLMEM AMA SEN DAHA TÜRKÇEYİ BİLMİYORSUN BU KESİN.
YÖNETİCİLERLE OLAN YAZIŞMA ÜSLUBUNA DİKKAT ETMEN KONUSUNDA SENİ SON KEZ UYARIYORUM.
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Özür dilerim kandasim, maksadim sizi kizdirmak degildi, Türkcem'de zayif oldugunu'da biliyorum !!
Kusura kalmayin !! |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tesekur ederim, herhalde yanlis anlasildik , gercekten icimde kotuluk yoktu, lol'lar falan yanlis oldugunu bastan bilsedim, hic yapmazdim !!
Esenlikler Can Kardesim !! Tanri seni ve bütün yüce Türk milletini korusun, Türk olmiyani ve Türk dusmani olani yok etsin !! |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Gercekten Ilginc, Kayit ada Mu ben yilar önce okumustum (Fransizca), ama Atamizin böyle calismasini hiç duymamistim !!
Hele o tablet gercekten eski dilimize benziyor , hayret ... Amerika yerleri bilemez herhalde atalarinin Türk oldugunu, bu bin yüz yilardir bir olay !! Gercekten acaip, bunu büyük detaylarla arastirmam gerek !! Biz Türkler, Tanri'nin secilmis bir Irkimiyiz ?? Tanri Türk irkini yüceltsin ve aydinlatsin !! |
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
bu dovme kalıcı degil sanırım
bu ileti belki çok eski fakat uye olmadan once gorupte birşeyler yazamadıgım her yere elimden geldiğince yazıyorum uyeliğimin ilk gununde
sevgili ırkcı Türk kandaşım yanlış anlama fakat ben yıllarca turistlik bölgelerde kalıcı ve geçici dövme işi yapmıştım gençlik yıllarımda para kazanmak için ve açıkcası benim bildiğim kadarı ile senin o kolundaki kalıcı gercek dövme değil hint kınası ve iğne yerine çöp şiş çubuğu ile yapılan geçiçi bir dövme. yanılıyorsam uyar. esen kal TTK |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|