Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Belgelik > Belgelik
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 01.12.2006, 13:24   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Yaşadığı Yer: Ergenekon
İletiler: 84
Irkci_Turk Rss Beslemesi
Dövmemi nasil buluyorsunuz ??

Esenlikler Irkdaslarim,

Uzun zaman sonra tekrar aranizdayim, malum evde insaat vardi, herseyi yeniledim (bayada tuttu :roll: lol ) ama iyi oldu !!

Neyse, eskiden beri, kendime dövme yapmak istiyordum, ama ne yapacagimi pek bilemiyordum, bazen turan, Atatürk, Oguz Han, Osmanli turani falan filan derken, sonunda buldum ve hemen gittim yaptirdim lol

Ben çok begendim, kuzenlerim hayran kaldi (hepsi degil lol), babam biraz karsidi , resim için degil ama hçc cikmiyacak diye iyi dusun derdi ama hemen yumusadi :)

Iste dövmemin resmi :

Nasil buluyorsunuz ?? ;) Kurtlarin arasindaki resmi cikardim sadece, malum Yurt disinda yasiyorum, cogu bilmez ne oldugunu, birde is yerinde yabancilar biliyorlar nasil vatanimi irkimi seviyorum, onu koysadim Nazi derlerdi, bende koymadim :)
Kim bilir vatana döndugumde yaptiririm ;)

Yorumlarinizi bekliyorum !!
Irkci_Turk adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.12.2006, 00:30   #2 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 35
Kamlançu Rss Beslemesi
döğme çok şık güzel olmuş..
Kamlançu adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.12.2006, 00:10   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Cx GOKTURK Cx - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.081
Cx GOKTURK Cx Rss Beslemesi
ESENLIKLER! IRKCI_TURK KANDASIM, COK GOZEL OLMIS, YASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

NE MUTLU TURKUM DIYENE,
TURK IRKI SAGOLSUN!
Alt 10.12.2006, 04:35   #4 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

YALINSAK - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 520
YALINSAK Rss Beslemesi
Irkçı Türk yaptırmış olduğun dövme gerçekten güzel ve hoş olmuş.Söylenecek pek fazla birşey yok zaten.
Ama buranın gerçek bir Türkçü site olduğunu,bizlerin kadar biliyorsundur.Açmış olduğun konuda biraz ciddiyet gösterirsen ne kadar samimi olacağını daha iyi anlayacağız.

Lol gibi yabancıların ve yabancı özentilerinin kullandığı kelimeyi neden yazdığının açıklamanı bekliyoruz.
YALINSAK adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.12.2006, 23:52   #5 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Irkci_Turk Rss Beslemesi
YALINSAK

Kardesim kusura bakma, yurtdisinda kaldigim icin, ve Msn gibi yerde lol kulaniriz, ciddiyetsizlik ile alakasi yoktur !!

Lol bir smiles gibidir yani :D veya :wink: yani kotu niyetlik yoktur, ben bir irkci olmasam veya ciddi biri olmasam, sence bu dogme yaparmidim?? hem bu dogmeler kalici biliyorsun !!

On yargilama lutfen !!

Esenlikler !!

Tanri Türkü Korusun !!
Alt 16.12.2006, 14:03   #6 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Dokuz Oğuz-On Uygur - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 18
Dokuz Oğuz-On Uygur Rss Beslemesi
Alıntı:
Irkci_Turk´adlı üyeden Alıntı
YALINSAK

Kardesim kusura bakma, yurtdisinda kaldigim icin, ve Msn gibi yerde lol kulaniriz, ciddiyetsizlik ile alakasi yoktur !!

Lol bir smiles gibidir yani :D veya :wink: yani kotu niyetlik yoktur, ben bir irkci olmasam veya ciddi biri olmasam, sence bu dogme yaparmidim?? hem bu dogmeler kalici biliyorsun !!

On yargilama lutfen !!

Esenlikler !!

Tanri Türkü Korusun !!
Açmış olduğunuz konu başlığı otağımızın genel havasına ve çizgisine uymamaktadır.Yöneticimizin uyarısı bu yöndedir;dikkate alınız.
Ciddiyetsizlik ise "msn gibi yerlerde" kullandığınız hayret ve sevinme ifadelerini buraya taşımanızdadır.Burası msn değil!

Irkçı olduğunuzu söylemişsiniz;çok güzel.Bu aramızda bulunmanız için yeterli bir sebep değildir.Biz Türk Irkçıları olarak Türk Diline gereken önemi ve özeni gösteririz.Sizin de anadiliniz olan Türkçeye gereken önemi verdiğinize olan inancımız tamdır.Ama aynı özeni gösterdiğinizi söylemek mümkün değildir.Biz aynı zamanda dil ırkçısıyızda.Bu yüzden smiles gibi lol gibi ifadeleri kullanmayız.

Bu konulara gereken özeni göstereceğinize inanıyorum kandaşım.
Tanrı size kut ve esenlik versin!
Dokuz Oğuz-On Uygur adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.12.2006, 00:10   #7 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Irkci_Turk Rss Beslemesi
...

Tamam, anladim kardesim, fakat dedigim gibi msn aliskaligi oldugu icin oldu, istiyerek degil !!
Neyse aylarca bu konuyu tartismaya gerek yok, ama sana bir soru can kardesim, sen irkcisan, Türk diline ve irkina özen gösteriyorsan, imza'dan neden Amerika kizil derelilerin resmi var?? Yoksa onlardami Türk benimde haberim yok ??
Alt 20.12.2006, 00:23   #8 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

BÖRÜ YABGU - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 490
BÖRÜ YABGU Rss Beslemesi
Re: ...

Alıntı:
Tamam, anladim kardesim, fakat dedigim gibi msn aliskaligi oldugu icin oldu, istiyerek degil !!
Neyse aylarca bu konuyu tartismaya gerek yok, ama sana bir soru can kardesim, sen irkcisan, Türk diline ve irkina özen gösteriyorsan, imza'dan neden Amerika kizil derelilerin resmi var?? Yoksa onlardami Türk benimde haberim yok ??
ATATÜRK'ÜN TÜRK TARİH TEZİNİ OKUSAYDIN BU SORUYU SORMAZDIN!ÖNCELİKLE KIZILDERİLİLER(TOKAT'IN KIZILDERE İLÇESİ DEĞİL)AMERİKAN DEĞİLLERDİR.ATATÜRK'ÜN TÜRK TARİH TEZİNE GÖRE ONBİNLERCE YIL ÖNCE MU KITASINDAN,BUGÜNKÜ ADIYLA AMERİKAYA ÇIKMIŞLARDIR.BUGÜNKÜ AMERİKALILAR İSE İNGİLİZLERİN KILIÇ ARTIKLARI OLUP BULUNDUKLARI TOPRAKLARDA İŞGALCİDİRLER.
DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN:

http://www.atsizcilar.com/forum/viewtopic.php?t=1739

YÖNETİCİ VE YETKİLİLERİN VERDİKLERİ UYARILARI DİKKATE ALIN,DİKLENMEYİN!BAŞKALARINA TÜRKÇÜLÜK DERSİ VERMEYE KALKIŞMADAN ÖNCE DE KENDİ İLETİLERİNİZDEKİ YAZIM HATALARINA VE ANLATIM BOZUKLUKLARINA DİKKAT EDİN!
KONUYU DAHA FAZLA UZATMAYIN!
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
BÖRÜ YABGU adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.12.2006, 00:32   #9 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Irkci_Turk Rss Beslemesi
..

Türk dersi veren kim? Soru sordum sadece, Peki onlar biliyorlarmi Atalarinin Türk oldugunu ??
Alt 20.12.2006, 00:38   #10 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

BÖRÜ YABGU Rss Beslemesi
ÜSLUBUNA DİKKAT ET,SANA UYARI YAPILIYOR DÜZGÜNCE.ONLAR ATALARININ TÜRK OLDUĞUNU BİLİYOR MU BİLMEM AMA SEN DAHA TÜRKÇEYİ BİLMİYORSUN BU KESİN.
YÖNETİCİLERLE OLAN YAZIŞMA ÜSLUBUNA DİKKAT ETMEN KONUSUNDA SENİ SON KEZ UYARIYORUM.
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
Alt 20.12.2006, 00:57   #11 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Irkci_Turk Rss Beslemesi
Özür dilerim kandasim, maksadim sizi kizdirmak degildi, Türkcem'de zayif oldugunu'da biliyorum !!

Kusura kalmayin !!
Alt 20.12.2006, 01:05   #12 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

BÖRÜ YABGU Rss Beslemesi
Alıntı:
Özür dilerim kandasim, maksadim sizi kizdirmak degildi, Türkcem'de zayif oldugunu'da biliyorum !!

Kusura kalmayin !!
KONU TATLIYA BAĞLANMIŞTIR KANDAŞIM.DAMARLARINIZDA AKAN BOZKURT KANININ GEREĞİNİ YAPTINIZ.ESEN KALIN.
Alt 20.12.2006, 01:16   #13 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Irkci_Turk Rss Beslemesi
Tesekur ederim, herhalde yanlis anlasildik , gercekten icimde kotuluk yoktu, lol'lar falan yanlis oldugunu bastan bilsedim, hic yapmazdim !!

Esenlikler Can Kardesim !!

Tanri seni ve bütün yüce Türk milletini korusun, Türk olmiyani ve Türk dusmani olani yok etsin !!
Alt 20.12.2006, 02:09   #14 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Irkci_Turk Rss Beslemesi
Gercekten Ilginc, Kayit ada Mu ben yilar önce okumustum (Fransizca), ama Atamizin böyle calismasini hiç duymamistim !!
Hele o tablet gercekten eski dilimize benziyor , hayret ...
Amerika yerleri bilemez herhalde atalarinin Türk oldugunu, bu bin yüz yilardir bir olay !!

Gercekten acaip, bunu büyük detaylarla arastirmam gerek !!

Biz Türkler, Tanri'nin secilmis bir Irkimiyiz ??

Tanri Türk irkini yüceltsin ve aydinlatsin !!
Alt 05.05.2007, 01:23   #15 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 4
TUGAYTURK Rss Beslemesi
bu dovme kalıcı degil sanırım

bu ileti belki çok eski fakat uye olmadan once gorupte birşeyler yazamadıgım her yere elimden geldiğince yazıyorum uyeliğimin ilk gununde

sevgili ırkcı Türk kandaşım yanlış anlama fakat ben yıllarca turistlik bölgelerde kalıcı ve geçici dövme işi yapmıştım gençlik yıllarımda para kazanmak için ve açıkcası benim bildiğim kadarı ile senin o kolundaki kalıcı gercek dövme değil hint kınası ve iğne yerine çöp şiş çubuğu ile yapılan geçiçi bir dövme.
yanılıyorsam uyar.
esen kal
TTK
TUGAYTURK adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler