![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
DTP’ye seçim öncesi 50 milyon Euro geldi
Türk düşmanı Alman Heinrich Böll Vakfı, 2006′da bütçesinin % 10′unu DTP’li belediyelere gönderdi HER fırsatta bölücü PKK’ya destek veren Alman vakıflarının, DTP Genel Merkezi’nin yanı sıra, partili belediyelere de ‘hükümet bankası’ niteliğindeki Alman Bank für Sozialwirschaft üzerinden para yardımı yaptığı ortaya çıktı. Yardımı belgeleyen banka dekontlarını, Almanya’nın Türkiye üzerindeki kirli oyunlarını araştıran Talip Doğan Karlıbel tespit etti. Tercüman’a ulaşan makbuzlara göre, Heinrich Böll Vakfı Derneği, Beytüşşebap, Bismil, Ergani, Şemdinli ve Yüksekova belediyelerine para gönderdi.
Türk düşmanı Alman vakıflarının lideri konumunda olan Heinrich Böll’ün yıllık 800 milyon Euro bütçeyle hareket ettiğini söyleyen Karlıbel, “Alman İktisadi ve Kalkınma Bakanlığı’nın raporları, 1992′den 2006′ya kadar Yeşiller Partisi’nin desteklediği bu vakfın bölücü PKK’ya 15 milyon Euro yardım ettiğini gösteriyor” dedi. Vakfın Almanya’da kaçak barınan PKK’lılara da ikamet ve vize kolaylığı sağladığını da belirten Karlıbel, 1983′ten 2005′e kadar Türkiye’de yasa dışı faaliyet gösteren Heinrich Böll Vafkı’nın DTP’li belediyelere yönelik maddi desteği Alman Bank Für Sozialwirschaft ve Dresdner Bank’ın İstanbul şubesi üzerinden gerçekleştirdiğini belirtti ve müthiş bir vurgulama yaptı: Heinrich Böll Vakfı 2006′da Bank Für Sozialwirschaft’ın üzerinden Türkiye’ye 50 milyon Euro yardım göndermiş. Herkes Türkiye’de 10 kişiyle faaliyet gösteren bir vakfın bu kadar parayla ne işi var sorusunun cevabını aramalıdır. Adı, her platformda Türkiye’ye kafa tutma cüreti gösteren Yeşiller Partisi Milletvekili Claudia Roth’la anılan Heinrich Böll’ün çok sayıda DTP’li belediyeye yasadışı bir şekilde yardım ettiğini ifade eden araştırmacı Talip Doğan Karlıbel, yardım edilen bazı belediyeleri ve miktarları şöyle açıkladı: Beytüşşebap Belediye Başkanı Faik Dursun 7 bin 500 Euro, Diyarbakır Bismil Belediye Başkanı Şükran Aydın 6 bin 800 Euro, Diyarbakır Ergani Belediye Başkanı Nadir Bingöl 11 bin Euro, Hakkari Yüksekova Belediyesi 17 bin Euro. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Avrupa da yasayan soydaslarimiz eminimki bu durumu cok iyi anliyor.
Türkiyede bile Kürtler ayaklanabiliyorsa bu sekilde, Avrupadaki hali düsünebiliyormusunuz? Iki ayda bir kürt yürüyüsü oluyor. Burda öcalan pankartlari, kürtce sloganlar atiliyor. Avusturyanin Graz sehrinden sadece yilda 100 000€ para gönderiliyor derneklerden pkk ya. Bu isler nasil dönüyor? Kürtler birbirine cok tutumlu oldugu icin sehirdeki bütün dönercileri onlar aciyorlar. Almanlardan ve kendi milletinden kazandiklari paradanda pkk ya pay ayiriyorlar. Bunlar dogu da haril haril evler yaptiriyorlar. Ama tabiki rol geregi, gömlegi yirtik bile gezerler. Gecen Viyanada Atatürkcü düsünce dernegine bile molotof cocktail li saldiri düzenlenmisti. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu almanlardan, vakıflarından, şerefsizliklerinden bahsedilince aklıma hemen Necip Hablemitoğlu geliyor. Hatta benim için dönüm noktasıydı Bergama Dosyası adlı kitabı. almanların şerefsizliklerini ilk o kitaptan öğrenmiştim. Ama okuduktan sonra sinirden kuduracaktım neredeyse, öyle tuzaklara düşürmüşler ki bizi, öyle göremeden hareket etmişiz ki...
Adamlar geliyor buraya, Bergama yakınlarındaki köyleri araştırıyor, Alevi köyleri buluyor, onların daha ılımlı havasından faydalanıp, sahte yalan yanlış raporlarla çevrecilik krizi yaratıyor, köylüler yürüyüşler yapıyor, söylentiler yayıyor(öyle ki Bergama'da kullanılacak siyanürden yunanistan bile etkileniyormuş(!) ), alakasız şekilde alman turistler çıplak ayakla protesto yürüyüşü yapıyor, siyanür diyor(yanlış hatırlamıyorsam en büyük 2. siyanür fabrikası almanyada)...mahkeme sonuçlanıyor: siyasi kararlar, altın üretimi iptal ediliyor(kitabın ekinde Tübitak'ın siyanürle ilgili olumlu teknik raporları bile var!). Türkiye altın üretmiyor ve yurtdışından yıllık 2 milyar dolarlık altın almaya devam. almanyadan alıyoruz tabi ki. Gerçi burada vatandaşı suçlamak yersiz olur. O kadar yanlış bilgilendirmeye, vakiflara, yalan istihbarata karşı vatandaşın korunması gerekiyordu. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu işler hep böyle. Avrupa terörün en büyük destekçisidir.
Üstelik kıro köpekler işleri iyi gitti mi kendilerini kürt, zora düştüler mi kendilerini Türk olarak tanıtıp Avrupa'da Türk adını küçük düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Ama artık Avrupa'nın bazı yerlerinde de ne oldukları anlaşılmaya başlandı. Bu yaz İngiltere'ye gittiğimde Polonyalı bir genç ile tanıştım. Son günümde aramızda şöyle bir konuşma geçti. -Siz Türkiye'de kürtlerle yaşamak zorunda mısınız? -Evet. -Bol şans. Bir gece ailece kürt lokantasına gittik, garson kız kardeşime sarkıntılık etti. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Polonyalılar bile anlamış Kürtlerin ne mal olduğunu. Yazık halkıma...
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türkiye'de ne kadar zararlı dernek, örgüt varsa AB, ABD, Soros vs. tarafından finanse ediliyor. Yani savaşarak giremedikleri yerlere sivil örgüt kuruluşlarını amaçları için ekonomik destek veriyorlar. Bunun için Mustafa Yıldırım'ın 'Sivil Örümceğin Ağında' adlı kitabını öneririm.
Rauf Dektaş:'Her Türk bu kitabı okumalıdır.' Atilla İlhan:'Tokat gibi bir kitap.'
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
hiç şaşırmadım
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Bu para transferlerine inanmak için hiçbir belge yada dekont a gerek yoktur zaten bu ülkede 80 yaşındaki dedelerden 13-15 yaşındaki çocuklara kadar herkes pkk nın avrupa tarafından desteklendiğini biliyor ...
birkaç yıl önce bir haber vardı televizyonda turist bir kadın belçikalıydı sanırım bombalı bir eylemde yara alıyor ve televizyonda : ülkemde pkk yı destekliyorlar. demişti |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|