![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
dtp'li ayna:sayın bok-alan legal ve yasal birisidir.
Demokratik Toplum Partisi (DTP) Genel Başkanvekili ve Mardin Milletvekili Emine Ayna, “Sayın Abdullah Bok-alan, yetersiz ve anti demokratik olan Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre dahi cezaevinde tutuklu bulunan legal ve yasal biridir. Sizler kendi yasalarınızın bile dışına çıkarak ona yasadışı muamelesi yapıyor, o insana ‘Sayın' denmesini suç kapsamına alıyorsunuz” dedi.
Bu dtp denen ...suzlar gene kudurdu.Şimdide onca vatandaşımızın katili yasalmış.Esas onu yaşatmak suç. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bunları konuşturanlar utanmalıdır. Türkiye Cumhuriyeti savcılarını göreve davet ediyorum.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızın Öğrencisi
|
Haklısın kandaşım.Bu cesareti nerden bulduklarını gayet iyi biliyoruz.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
hic bir ülkede köpege sayin denmez...
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
T..ör Partisi(DTP) anti-demokrat uygulamalardan ya da demokrasiden bahsedemez. Çünkü Türkiye Cumhuriyetinde Türk'ün dışında kimsenin konuşamaması gerekir. Fakat bu ülkenin gerçekten Türk ırkına mensubiyeti olan yönetimler de münkündür! Yani demokrasiyi Türk belirler: Türk dışında kalan bugün başımıza dert olan kırolar uygulamalara açıkça boyun eğmek zorundadır.
Demokrasi kavramı ucu açık bir kavramdır. Demokrasi güçlü milletlerin, zayıf olanlara dayattığı bir sistemdir. Aslında güçlü olmadan demokrat olmak imkansız olduğu gibi; güçlü olduktan sonra da sınırsız demokrat olmak mümkün değildir. Halkın egemenliği kimi zaman halkın mankurtlaşmasının yegane tecellisidir! Demokrat olmak zorunda değiliz fakat demokrat olmadığımızı da kimse iddia edemez. Konudan belirli noktaları ile bağımsız bir girişten sonra gelelim bu kıro başına! Kırobaşı gerçek özde Atatürkçü bir yönetim ve devlet yapısı olsa idi çoktan sallandırılırdı!!! Bu DTP'li Ayna denen insanlık dışı yaratık, laf cambazlığı yaparak kırobaşının mevcut durumunu yasalmış gibi gösterme çabasındadır. Benim bu demecinden anladığım budur. Onun için bu ...ğılık ..kallara dikkat edelim! |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Hiçbir ülkede hiçbir köpege sayın denmez bu çok dogru kandaşım köpeklere sayın deyip yargılanan ama dil sürçmesinden başka nedenlerle defdalarca berat eden belediye başkanları parti başkanı köpekler ne olacak darısı o köpeklerinde diger baş köpegin yanına gitmeleri galiba.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Keşke zamanında, sözde Türk milliyetçisi! olduklarını idda edenler idam cezasını kaldırmayıp bu köpeği idam ettirselerdi de Türk milletinin vicdanında suçlu cezasını çekmiş olsaydı. Ama bunu beceremedikleri gibi şimdi bu ümmetçi-sentezci-liberal ortak cephesinin açtığı demokrasi! yolundan terorist parti ve onun hain üyeleri hiç çekinmeden ilerlemekteler.
Fakat herşey o kadar uzun boylu değil, Türke ve onun devletine isyanı tescilli bir köpeğe kimse bu memlkette sayın diyemez, denilmesini talep edemez. Çok değerli yüce Türk yargısı pek tabiki yapılacakları bizden çok daha iyi değerlendirecektir ve umuyorum gerekenide yapacaktır.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Leyla zana denen soysuzun, son açıklamalarıda aynıydı.Hatta soysuz, terör örgütünü haklı gösterdi.Hala bunları kardeş gören TÜRK'lere bir beyin nakli şarttır. Tamuda olacakları ise kesindir.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|