![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
DTP'li belediyeden 20 kalasnikof cikti!
Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde, Kuzey Irak'taki bir kadın teröristin ailesine gönderdiği mektuptan hareketle operasyon başlatan güvenlik güçleri, PKK'ya lojistik destek sağladığı iddiasıyla, aralarında DTP'li belediyenin hesap işleri müdürünün de bulunduğu 4 kişiyi gözaltına aldı.
DTP'li Belediye Başkanı Faik Dursun'un evini arayan güvenlik güçleri, belediye binasında da arama yaptı. Arama sonucu Belediye Muhasebe Müdürü Meran Ataman'ın odasında 20 adet Kalaşnikov tüfek ve 2 dinamit lokumu bulundu. İlçeye bağlı Çığlıca köyünde yaşayan B.K.'ye ait bahçede de, toprağa gömülü vaziyette 6 adet MKE yapımı el bombası ile 500 gram esrar bulundu. Gözaltına alınan Ataman ve B.K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, kadın teröristin mektubu gönderdiği yakınları A.B. ve H.B. tutuklandı. Kaynak: Milliyet |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ATV’ de yayınlanan “Teke Tek” programına katılan DTP Es Başkanı Ahmet Türk, “PKK ile DTP’nin söyleminin ayni olup olmadığına” ilişkin bir soru üzerine ; “DTP, uzaylıların partisi değil, PKK de uzaylıların örgütü değil. PKK ile DTP’nin tabanı ortak. En fazla oy aldığımız taban belli. Bana oy veren insanin çocuğu dağda. Bunu görerek gerçekleri tahlil etmemiz lazım. »demisti.
Abdullah öcalan köpeğinin talimatıyla kurulan DTP’lilerin tek dertleri ’öcalan’dir, ki bu bariz bir şekilde ortadadır. Kendi başlarına hareket edemeyecek kadar aciz ve zavallı insancıklar, onsuz düşünemez, ondan izinsiz konuşamaz, habersiz soluk alamazlar görüntüsü çiziyorlar… Buna rağmen; başkanlarını bile İmralı’daki köpeğin belirlediği DTP’nin ve onunla birlikte kürdlerin yolunu açan yasaları getiren ve yine Pkk ile ayni düşüncelere sahip olan AKP iktidarı , Pkk’nin ve temsil ettiği kürdlerin azması konusunda taviz üstüne taviz verdiğini unutmuş olacak ki; kamuoyu baskısından dolayı, her zamanki “balık hafızası”, kandırma ve uyutma metoduyla DTP’ye tavır almış hallerine büründü… Bugün tutukladıklarını yarın serbest bırakacak kanunda hali-hazırda mevcut olduktan sonra Pkk veya Dtp ne farkeder!... Büyük ustalara dahi tas çıkartacak, oyunculuk yeteneğinden dolayı kendilerini kutlamak lazım!
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bir de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıyor mu en çok ona uyuz oluyorum.
DTP'li teröristlerin tüm bağlantıları araştırılır ve operasyon yapılırsa zaten PKK'nın tamamına da ulaşılmış olunur. DTP'yi oluşturan yönetici tabakası zaten PKK'lı teröristlerin yakın akrabalarıdır. Yani devletten maaş alıpta terörist oğluna veya kardeşine para gönderen bir çok hayvanı duymuştum, okumuştum. Devlet, bu gidişatı kesmeli. DTP çevresinde geniş operasyonlar yapılmalıdır. Türm yurtta ve eş zamanlı olmalı. Yardım, yataklık, getir-götür, azmettirici, tetikçi, yönetici, taraftar, selam alan, selam veren kim varsa hepsi tutuklanarak idam edilmelidir. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kandaşım;
Ne bekleniyordu ki? Elbette kalaşnikov,el bombası,roket filan çıkar.Her teröristlerin binasından çiçek filan çıkacak değil. Saygılarımla |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|