![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
DTP'li mikroplar "Düz Ovaya İndiler"!
![]() Mehmet AĞAR denilen adam(!)ın dediği oldu.Enikler 'düz ovaya inip siyaset' yaptılar. DİYARBAKIR’da DTP’li 56 belediye başkanı, belediye ve il genel meclisi üyeleri ile parti yöneticileri askeri operasyonların durdurulması için Ankara’ya yürüyüş başlattı. "DTP’lilerin sözde barış yürüyüşü ‘Yaşasın Apo’ sloganlarıyla başladı! Polis, Türkçe ve Kürtçe olarak “Yaşasın Başkan Apo”, “Barışın Elçisi İmralı’da”, “Dişe diş, kana kan seninleyiz Öcalan” sloganları atan DTP’lilerden kimseyi gözaltına almadı. DTP’liler Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Konukevi önünde buluştu. Sözde barışı simgeleyen beyaz poşuları boyunlarına atarak davul-zurna eşliğinde halay çekti. Partililerden bazılarının sarı- kırmızı- yeşil renklerini taşıyan kravatlar taktığı dikkat çekti. DTP’den Öcalan yürüyüşü Sözde barış için Ankara’ya doğru yola çıkan DTP’liler, TSK’dan operasyonları durdurmasını isteyerek Diyarbakır’ı, Apo lehine attıkları sloganlarla inlettiler. Rezalete müdahalede bulunan olmadı. Diyarbakır’da DTP’li 56 belediye başkanı, belediye meclisi ve il genel meclisi üyeleri ile bazı sivil toplum kuruluşlar(!) operasyonların durdurulması için Ankara’ye yürüyüş başlattı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki DTP teşkilatları üyeleri, Ofis semtinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Konukevi önünde bir araya geldi. DTP’liler burada yanlarında getirdikleri barışı simgeleyen beyaz poşuları boyunlarına atarak davul-zurna eşliğinde halay çekti. Ateşkes istediler Partililerden bazılarının sarı- kırmızı- yeşil renklerini taşıyan kravatlar taktığı dikkat çekti. DTP Genel Başkanı Ahmet Türk, Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir ile birlikte yaklaşık 2 bin kişiyi bulan kalabalık ‘Çift taraflı ateşkesin gelişmesi için barış yürüşünü selamlıyoruz “ yazılı pankartın arkasında Koşuyolu Parkı’na kadar yürüyüş yaptı. Barış edebiyatı Güvercinlerinin uçurulduğu Koşuyolu Parkı önünde DTP otobüsüne çıkan Genel Başkan Ahmet Türk, “Barış için yola çıkıyoruz. Amacımız, kalıcı bir barış için demokratik refleksleri öne çıkarmaktır. Ortak bir diyalogla sorunları aşacağımıza inanıyoruz. Amacımız; Edirneli, İstanbullu, Ankaralı, Diyarbakırlı, Hakkârili hiç bir annenin gözyaşı dökmemesidir. Biz barış elimizi uzatıyoruz. Barış elimiz havada kalmasın. Yolunuz, yolumuz açık olsun “ dedi. Parkın önünde toplanan DTP’liler Türkçe ve Kürtçe olarak ’Barış’a uzanan eller kırılsın’, ‘Yaşasın Başkan Apo’, ‘Barışın Elçisi İmralı’da’, ‘Dişe diş, kana kan seninleyiz Öcalan’, ’Yaşasın Barış’sloganları atınca polis tarafından sadece uyarıldı. Zılgıtlarla uğurlandılar DTP Genel Başkanı Ahmet Türk ve diğer DTP’lileri Ankara’ya taşıyan ve önlerine, ” Demokratik çözüm ve barış için operasyonlar durdurulsun, Barış Eli Havada Kalmasın “ yazılı pankartların bulunduğu 15 otobüs, kalabalık tarafından zılgıtlar çekilip, beyaz mendiller sallanarak uğurlandı." |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kekliği düz ovada avlarlar...
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bazı şeyler vardır açıkça dile getirilemez. Bunların en önemlisi ülkemizde terörün yan anlamlarıdır.
Mesela ’Barış’a uzanan eller kırılsın’ sloganındaki "Barış" , Pkk'nın üzeri örtülü halidir. Burdan yola çıkarak tüm sloganları bir daha okuyun. Bir yandan ‘Dişe diş, kana kan seninleyiz Öcalan’ diyeceksin diğer yandan da "Barış"tan bahsedeceksin! Biz de salağız oturup bu fahişeliği dinleyeceğiz. Devir, demokratik çözümler zırvalığı adı altında ayakta uyumak değil askeri çözümler devridir. Devir yukarıdaki sloganları atan kalabalığın üzerine bomba yağdırmak devridir. TSK ve Emniyetten büyük uyanışı bekliyoruz. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Atatürkçü
|
Barış kelimesi ve kürt hanzolarını bir arada düşünemiyorum. Düşünsel becerim maalesef buna izin vermiyor. Hem elin ırolarını topraklarımızdan kovamadıktan sonra nasıl bir barış sağlanabilir ki ülkemizde?
Barış isteyenlerin tipine bir bakın hele.....
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben demekten bıktım ama Cumhuriyet savcıları uyumaktan bıkmadı. Böyle bir yürüyüş, hangi makamdan izin alınarak gerçekleştiriliyor? O makam Fildişi sahilleri denen afrika ülkesine mi bağlı? Nerede Savcılar? nerede hukukçular. Seninleyiz öcalan ne demek ? Bu, şu demektir ki bu memlekette savcı falan hikaye. Cumhuriyet ve laikliği sadece belirli kurumlar koruyor. Onların da şimdilik müdahale yetkisi yok.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu itler düz ovaya ineli çok oldu aslında. Neden derseniz bugün ki haberleri okuyunca unutulmuş olan bir gerçeği hatırladım. haber aynen şöyle;
Pkk'dan kaçan üniversite 1. sınıf öğrencisi Ö.A. yargılandığı duruşmada kaçma yollarını ve yaşadıklarını anlattı. Pkk'nın Irak kamplarda siyasi eğitim aldığını ifade eden Ö.A, önce Mahmur kampında ardından da Kandil Dağı'ndaki kamplarda 1 yıl siyasi eğitim aldığını belirtti. Örgütten ayrılmak istiyorum çünkü Irak'taki bir genelevde kaçmak isteyenler kızlar çalıştırılıyorlar. Haberin en can alıcı tarafı üniversite 1 öğrencisi kısmı. Bu pislik hem Türkiye Cumhuriyeti üniversitesinde eğitim alıyor hemde Türkiye Cumhuriyetinin bütünlüğünü bozmak amaçlı kurulmuş bir örgüte katılıyor. Devlet bunlara nasıl müsade ediyor anlamıyorum. Üniversite kapısında yüzlerce Türk evladı okuyup vatana millete hizmet etmek isterken, bunlara nasıl olurda eğitim verilir bilmiyorum artık. Devletin her türlü bursundan harcından yararlanırlar sonra da bu millete kurşun sıkarlar. Hangi kitapta hangi anlayışta var bu kavramış değilim!! |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| "düz ovaya İndiler"! , dtp'li , mikroplar |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|