![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Dün akşam aramıza 2 kişi daha katıldı.
Kandaşların , ırkdaşlarım ,
size çok mutlu bir haberim var . Aramıza 2 kişi daha katıldı.Dayımın dün akşam çocukları oldu.Hemde ikiz.Birinin adına Timuçin , birinin adına Timur koyduk. Görseniz ne sevimliler.Büyüdüklerinde onlara Atsız Atamızın bütün kitaplarını okuyacağım ve onları gerçek birer Türkçü yetiştireceğim. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Tanrı uzun ömür versin.Umarım Timuçin ve Timur ırkına faydalı birer Türkçü gençler olurlar.Dayını da bu biliçli davranışından dolayı tebrik ederim.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Teşekkür ederim kardeşim .Dayımda bizler gibi bir Türkçüdür.
Hemde %100 Türkçüdür Konu bozkurt_atilla tarafından (07.10.2008 Saat 14:24 ) değiştirilmiştir.. Sebep: imla hatası |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tanri anali babali büyütsün,devletleri daim olsun, ikiside mensubu olduklari Türk irkina yarasir birer Bozkurt olsunlar..
Birileri "nüfus planlamasi" ile Türk irkini azinliga düsürüp yok etmek isterlerken,Türk irkinin inadina bunlarin bu hain emellerine karsi bol cocuk yapip bu hainlerin planlarini yüzlerine vurmasi lagzimdir.. TTK |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Sevindirici bir haber tanrı uzun ömür versin ikisinede vatana millete yararlı çocuklar olsunlar.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Tanrı uzun ömür versin. Tanrı uğraşınızı kutlu kılsın.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü Yörük
|
Tanrı uzun ömür versin iki kandaşımıza da!!!
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Tanrı uzun ömürler versin bozkurtlarımıza...
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Çok sevindirici bir haber. Bu günlerde böyle haberler almak çok güzel. Verdiğiniz adlara ise denecek söz yok.Türk Tarihinin en büyük 2 ismini vermekle çoğu kimsenin yapamadığını yapmışsınız.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Teşekkür ederim kandaşlarım.Ben bu haber ile havalara uçtum.Sizden de böyle haberler bekliyorum.Tanrı size de çocuklar , torunlar nasip etsin.Benim 2 tane daha yeğenim oldu.2 ' side erkek.Çok sevimliler.Umarım Tanrı bu duyguyu sizlerede tattırır
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Tanrı Irk'ına yakışır bir torun kılsın kandaşım. Tanrı analı-babalı büyütsün
Bir ulu şehirde toplanmış kırk er görüyorum... Aralarında sen de varsın... Yağmur yağıyor... Irmağın kıyısında dövüşüyorsunuz... Budun kurtuluyor... Bin üç yüz yıllık ölümden sonra dirileceksiniz... Acunun batımına dek adınız gönüllerde kalacak... ![]() |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Kutlu olsun kandaşım.. Tanrı uzun ömürler versin..
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Turan giden bu kutlu yolda iki yüreğin daha aramıza katılması kutlu olsun. Tanrı analı babalı büyütsün.Tanrı uzun ömürler versin.
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Yavrukurtlarımız hoşgelmiş. Tanrı sağlıklı uzun ömürler versin.
Bundan 20 yıl sonra Bozkurtların şimdiki sayımızdan kat kat fazla olacağını bilmek bana büyük zevk veriyor. Çünkü benim gibi bir çoğumuz atadan Türkçü değil. Ama bizim çocuklarımız babadan Türkçü olacak. Bizim gibi Türkçülükle tanışmakta geç kalmayacaklar, çapulcuların tuzaklarına düşmeyecekler.
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yavru Kurtlarımızı tanrı analı babalı büyüysün acuna yigit bireyler olsunlar
|
|
|