![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
E.ELCIBEY,NIHAL ATSIZ ATANIN , MEZARIN ZIYARET EDERKEN RESIM
ESENLIKLER! YUCE TURK DUNYASININ 13,CU BOZKURTU,E.ELCIBEYIM
HER ZAMAN GELBIMIZDE YASAYIRSAN,VE YASAYACAKSIN. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN![img][/img]
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Göktürk kandaşım varol. Bunlar çok değerli belgeler. Bu resimler gibi, arşivindeki diğer resimleri de bekliyoruz.
TTK
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Burdan tekrar anarak mekani Tanri Dagi olsun diyorum.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Mekanı Tanrı Dağıdır. Onlara layık olabilmek bizim için onurdur. Gelmiş geçmiş tüm Azerbaycan eli yiğit bozkurtlarını saygı ve sevgiyle anıyoruz.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ruhu sad olsun. Ne yazikki Elcibey gibi büyük sahsiyetlerin yoklugunu cekiyoruz günümüzde.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ESENLIKLER!
ESENLIKLER! YUCE TURKUN BOZKURTU E.ELCIBEY,1992 IL TURK SANATCISI,
BARIS MANCO`LA GORUS RESMI. ![]() ![]() NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu Barış Mançolu resmi ilk defa görüyorum ırktaşım sağolasın..
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ESENLIKLER!
ESENLIKLER! YUCE TURKUN BOZKURTU,E.ELCIBEY,
BASBUG MUSTAFA KEMAL ATATRUK´UN,ANIT GEBRINI, 1992 IL,1 NOYABER,ZIYARET EDERKEN. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ESENLIKLER! KARABAGDA,1993 IL.1 APREL,CEBHE BÖLGESINI,ZIYARET EDERKEN.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Gara gaplanların galktı kükredi
Dedem gözün aydın, ay gözün aydın Ceylanların Tebriz dedi meledi Dedem gözün aydın, ay gözün aydın Aras akar Küre deyir durulur Deli gönül ay-uldıza vurulur Bugün sabah Hudafer'in kurulur Dedem gözün aydın, ay gözün aydın. Şiir Elçibey'e aittir. |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ESENLIKLER
ESENLIKLER! MELIKETERKEN SOYDASIM,COK SAGOLUN BU GOZEL SIIR UCUN,
EVET BU SIIR E.ELCIBEYE AIT,YASAAAAAAA,VAR OLUN. NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sizler sağ, Elçibey'in ruhu şad olsun....
Saygılar. |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ESENLIKLER!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
ESENLIKLER! AHHHHH ELCIBEYIM,CANIM SENE FEDA OLSUN,MEKANI TANRI DAGIDIR,RUHUN SAD OLSUN!
BIR TURK DUNYA´YA BEDELDIR! |
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
...
Sehit yurdu, benim yurdum, ben de Karabagliyam Kaderini kanla yazan bir milletin ogluyam Lakin neçe sehit verem, neçe yara bagliyam Bir fermana ömrü üzre imza atti Elçibey Türkler için tanrimiza elçi gitti Elçibey Bu güzel resimleri bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim değerli Göktürk Bey Irkdaşım. TÜRK IRKI SAĞOLSUN! ESENLİKLER.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|