![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Ebulfez Elçibey'in Vefatının Sekizinci Yılı!
22 Ağustos 2000'de Prostat tümörü nedeniyle tedavi gördüğü Ankara'da Gata hastanesinde milyonları yasa boğarak Ataların yanına Tanrıdağına giden Elçibey'in vefatının sekizinci yılana girmiş bulunmaktayız.
Türk dünyasının son yüzyılda yetiştirdiği en büyük Türkçülerden olan Elçibey her daim Türk gencinin kalbinde olacaktır. Tanrıdağlarına, Atalarla birlikte Elçibey'e selam olsun! Mekanı Türk Uçmağ'ı olsun! TTK
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Göktürk Çerisi
|
Büyük Türk Başbuğu Elçibey atanın Kutlu tini şad mekanı Türk uçmağı olsun.Türk ırkı sağolsun!!!
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Ruhu şad,yattığı yerde rahat uyusun...
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Elçibey'i saygı ve minnetle anıyorum.
Ruhu şad, mekanı Türk uçmağı olsun.
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Azerbaycan ve dolayısıyla dünya Türklüğü ona çok şey borçlu.
Ruhu şad, mekânı uçmağ olsun. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Büyük TÜRKÇÜ Elçibey ruhun şad mekanın TÜRK uçmağı olsun
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bakın Bozkurt Elçibey uçmağa varmadan önce son röportajında ne demiş:
Azerbaycan halen Rus tehdidi altında bulunuyor. Bakü-Ceyhan projesi bu riski artırıyor. Azerbaycan ile Türkiye arasında nasıl bir ilişki hayal ediyorsunuz? Bir kere Türkiye ile Azerbaycan arasında vize olmasını kabul edemiyorum. Vize kalkmalı. İki tarafta da çıkartılan bürokratik engeller nedeniyle ilişkilerimiz istediğimiz noktada değil. Türkiye ile Azerbaycan konfederasyona gitmeli, birleşmeli. Sınırları kaldırmalıyız. İki ülkenin vatandaşları serbestçe çalışabilmeli. Bakü-Ceyhan hattının yapılmasını Rusya hazmedemiyor. Azerbaycan'ın petrolü var, dışarı satamıyor. Biz kardeş Türkiye ile petrolümüzü paylaşmak isteriz. Türkiye ve Azerbaycan arasında askeri işbirliği Rusya ile Ermenistan arasında olan seviyeye çıkartılmalı. Saldırmazlık anlaşması, Rusya'nın Azerbaycan'a müdahale imkanlarını ortadan kaldırır. TSK ve NATO Azerbaycan'da askeri üslerini kurmalı. Azerbaycan NATO üyesi olmalı. Azeri ordusu en modern silahlarla donatılmalı. İki ülkenin halkı birdir, aynı duygu ve düşüncelere sahiptir. Türkiye'yi vatanım kabul ediyorum. Ben Atatürk'ün askeriyim. Aynı ordunun askeri olarak mekanının Türk Uçmağı olmasını diliyorum.
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Büyük Türk,gerçek vatanperver, değerli şahsiyet Ebulfez ELÇİBEY’i ölüm yıldönümünde rahmetle anıyoruz.Mekanı cennet olsun...
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Büyük Türk, Elçibey atayı kaybedişimizin sekizinci yılında özlemle hatırlıyoruz, Türk uçmağında rahat uyu atam.
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
“Çok işkence gördüm, çok çektirdiler hiç birisine yanmam da, bir Atatürk rozetim vardı, yakamdan onu aldılar, hâlâ ona içim yanar.”
Ebulfez Elçibey 1938'de Tanrı Türklerin bir başbuğunu uçmağa yollayıp diğer bir başbuğunu dünyaya yolladı. Ne yazık ki 1938'de bizi hem ağlatıp hem güldüren Tanrı 2000'de sadece ağlattı. Umarım Tanrı yüzünü Türklere çevirmeyip bir başbuğ daha yollamıştır. Ruhun şad, mekanın Türk uçmağı olsun Elçibey. Kalbimiz ve ruhumuz daima seninle...
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
![]() RUHU SAD YERi UCMAG OLSUN ANISI ÖNÜNDE SAYGIYLA EGiLiYORUZ!
|
![]() |
| Etiketler |
| ebulfez , elçibey'in , sekizinci , vefatının , yılı! |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|