Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 11.11.2006, 14:50   #1 (İleti Bağlantısı)
Türk Irkçısı

sungur adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 43
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
ECEVİT DEVLET MEZARLIĞINDA???

IRKDAŞLAR NAMIDEĞER KÜRTOĞLAN BUGÜN DEVLET MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ HALBUKİ DEVLET MEZARLIĞINA SADECE CUMHURBAŞKANLARI VE ATAMIZIN SİLAH ARKADAŞLARI DEFNEDİLEBİLİYOR

KÜRTOĞLANIN DEVLET MEZARLIĞINDA NE İŞİ VAR???
Alt 11.11.2006, 19:20   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

BÖRÜ YABGU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 504
BU DA BİRŞEY Mİ?İSMET İNÖNÜ HALA ANITKABİR'DE YATIYOR.
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
BÖRÜ YABGU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.11.2006, 20:16   #3 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 9
hain kürt ismetin anıtkabirde yattığı bir ülkede bu olay solda sıfır kalır bence...
tolgahos Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.11.2006, 12:57   #4 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

edirneli adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 25
köken olarak yanlış hatırlamıyor isem batmanlı olması lazım ama rahşan hanım gölbaşı taraflarından yer bakıyormuş mezar için oraya anıt yapacak sanırım
edirneli Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.11.2006, 22:13   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 66
Bence her eleştirdiğimiz kişiye herhangi bir kanıt göstermeden kürt demek yanlış.Ecevit ve İnönü bu açıdan iki örnek.Örneğin İnönü için Malatya Valiliğ web sitesinde ne deniyor:"Mustafa İsmet, Malatya'da yerleşmiş eski bir Türk ailesi olan Kürümoğollarındandır. Büyük babasının adı Abdülfettah'dır. Mahkeme üyeliklerinde bulunmuş ve Harbiye Nezareti Muhakeme Dairesi Mümeyyizliğinden emekli Hacı Reşit beyin oğludur......" Ben Ecevit içnde durumun farklı olmadığını düşünüyorum.En azından kürt olduğunu sanmıyorum.yanlış anlamayın eceviti sevdiğimden değil ancak birisinin olmadığı şeklinde ifade edilmesini yanlış bulduğum için bunu ifade ediyorum.
Evet ,Ecevit'in yaptıkları tartışılabilir.Devlet mezarlığını haketmediği söylenebilir.Ki bende yaptıları yanlıışlar nedeni ile hep karşısında olmuşumdur.Türkiyeye çok zarar verdiğini düşünmekteyim.Ayrıca neden özel bir muameleye tabi tutulduğunuda tam anlayamdım:hele anıt mezara nakledilirse peess artık yuh diyeceğim.
bduran Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.11.2006, 22:49   #6 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,973
Aslanım gocuntun nereden geliyor, yoksa baban İnönü veya Ecevit fanatiği miydi? Ecevit'in babasının mezarında kürt oğlu bilmem ne yazıyor. İnönü'nün de kürt olduğunu Süleyman Yesilyurt'un Atatürk-İnönü Kavgası adlı kitabını okursan öğrenirsin. Kürümoğulları'nın kürt kökenli olduğunu da öğrenirsin. İnönü'nün dedesi Bitlisli'dir. İnönü meclis konuşmasında, "Arkadaslar, ben kürdüm. Bu dil ırkımın dili değildir. Türkler'indir." demiştir. İnönü'nün, Türklüğe ne kadar hizmet(!) ettiği zaten cahil olmayanların malumu. Atsız Ata'yı ve arkadaşlarını tabutluklara atan birine ve Ecevit denen kifayetsize karşı bir muhabbetin varsa, o zaman yanlış yerdesin demektir. Ha, bilmeden etmeden akıl vermeye kalktıysan da, sadece azar işitirsin.
Alt 21.11.2006, 00:30   #7 (İleti Bağlantısı)
Atatürkçü

Buğra Kun adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 197
Ecevitin ağzından ben kürdüm lafı çıktıktan sonra, bizlerin hayır değildir demesi hiçbir anlam ifade etmez.

Kaldı ki Ecevit komaya girene kadar, kürt-islam teröristleri yetiştiren fettoş okullarına sahip çıkmıştır. Nasıl sahip çıktığını duymak isteyenler ecevitin 2005 yılında cnnTürk'e verdiği son röportajını izleyebilirler.

Konuyla ilgili arama yaptığımda, zaman gazetesinin Ecevit hakkındaki fikirlerini ve Ecevitin fettoş okullarına bakış açısını anlatan bu linki buldum.

http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/ha...haberno=451697
Alt 21.11.2006, 00:58   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

BÖRÜ YABGU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 504
ECEVİT İSTERSE KARA KAĞAN'IN KARABUDUNDAN ATUŞAĞI ÇALIK'IN ÖZ BE ÖZ TORUNU OLSUN KAÇ YAZAR?DÜŞÜNCESİ ENİKÇE DEĞİL MİYDİ?KANI TÜRK OLMAK RUHUNA ŞAD OLSUN DEDİRTMEK İÇİN YETERLİ Mİ?KALDI Kİ BU HERİF KENDİ AĞZINDAN NE OLDUĞUNU SÖYLEMİŞ.

İSMET İNÖNÜ'YE GELİNCE;O'NUN TÜRK OLDUĞUNU DÜŞÜNMEK İÇİN ÇALIKUŞU BÜYÜKLÜĞÜNDE BEYİNE VE BU BEYNİ TAŞIYACAK MEZZOSEFAL BİR KAFATASINA SAHİP OLMAK YETERLİDİR.

İSMET İNÖNÜ'NÜN VE ECEVİT'İN TÜRK OLDUĞUNDA ISRAR ETMEK İSE GAFLETLERİN EN BÜYÜĞÜDÜR.BU KONUDA AYAK DİREYENLER KENDİ SOYAĞAÇLARINA BİR ZAHMET BAKIVERSİNLER.

EMİNİM Kİ SOYAĞAÇLARININ BİRKAÇ NESİL ÖNCESİNDE EŞŞEĞE MİLLİ ONGUNUM DİYEN BİR ATAYA SAHİP OLDUKLARINI GÖRECEKLERDİR.
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
BÖRÜ YABGU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.11.2006, 02:21   #9 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 35
Ecevit kürttür kürt kalacak.
Kamlançu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.11.2006, 17:24   #10 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 66
Konuyu fazla uzatacak değilim.Ben konuyla ilgili olarak gördüğüm bir kaynağı aktarmak istedim.Amacım ukalalık değildi.Söz konusu kaynak doğru söylüyor ise yanlış yargıya varılmasını önlemek istemştim.Eğer yargılarımda bir hatam varsa , ki anlatılan örneklerden hatalı bir yargıda bulunduğum anlaşılıyor.Bunu böyle bir üslupla anlatılması beni çok üzdü.Dışlayıcı değil bilgilendirici ve uzaklaştırıcı bir üsup beklerdim.
bduran Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.11.2006, 19:11   #11 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Türkileri Kurtyiğit adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 26
Alıntı:
bduran adlı Üyeden Alıntı
Konuyu fazla uzatacak değilim.Ben konuyla ilgili olarak gördüğüm bir kaynağı aktarmak istedim.Amacım ukalalık değildi.Söz konusu kaynak doğru söylüyor ise yanlış yargıya varılmasını önlemek istemştim.Eğer yargılarımda bir hatam varsa , ki anlatılan örneklerden hatalı bir yargıda bulunduğum anlaşılıyor.Bunu böyle bir üslupla anlatılması beni çok üzdü.Dışlayıcı değil bilgilendirici ve uzaklaştırıcı bir üsup beklerdim.
Bu forumda yazılanları biraz daha dikkatle okumanızı öneririm.İsmet İnönü ve Ecevit gibi Türk düşmanlarınının Türk soyundan gelemeyeceği bu forumda defalarca işlendi.Hatta "Anıtkabir'den dışarı çıkarılması gereken ceset:İnönü!" diye bir başlık bile açıldı.
Bütün bunlara rağmen ısrarla bu konuda kaynak göstermeniz,aile isimlerine varana kadar yer vermeniz,Türk-kürt kardeştir söylemini çağrıştırdı doğal olarak.
Bu sebeple,ya bu söylemde ısrar eden ülkücülerdensiniz ya da isimleri telaffuz edilen kişilerle aranızda maddi ya da manevi bir bağ var.
Her iki durumda da buraya ait olmadığınız izlenimi doğmuş olabilir kandaşlarımız arasında.
Bu yüzden iletilerinizi eklemeden önce mutlaka yorum yapacağınız konuları forumun arama bölümünden arayarak belirlerseniz bu tip yanlış anlamalara meydan vermemiş olursunuz.
Türkileri Kurtyiğit Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler