![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ecevit gidici, yolu açık olsun.
Türkiye nin son elli yılına damgasını(!) vuran bir büyük siyasetci(!) aramızdan ayrıldı ayrılacak, kutlu olsun.
Yıllardır bu millete büyük hizmetler yapan bu zatın en son ve meşhur icraattıda hapisanelerdeki sözde kader mahkumlarını salıvermekti. Bu zavallı kader mahkumları gaspçılar, hırsızlar, tecavüzcüler, teröristler vs... ecevit sayesinde kısa bir hapishane tatilinin ardından tekrar aramıza dönüp işlerine kaldıkları yerden devam ettiler. ecevitin milletimize yaşattığı ekonomik krizler hepimizin monoton hayatına ayrı bir renk kattı bu açıdan da kendisine ayrıca minnetarız. Bu millet seni ve yaptığın bu güzel hizmetleri hiç unutmayacak ve ardından seni çok güzel bir şekilde anacaktır şüphen olmasın ecevit efendi. Tanrı seni ve senin gibileri bir daha başımıza getirmesin!!! |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Re: ecevit gidici, yolu açık olsun.
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Darisi digerlerinin basina.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben bu Milleti anlamıyorum. 5 sene önce Cumhurbaşkanı ile tartışıp ülkede siyasi ve mali kriz yaratılmasına neden olan ecevit'e öfke kusuyordu. Şimdi ise bu adamı herkes sahiplenir, sever oldu.
Atsız Ata'nın da belirttiği gibi "Kıbrıs Barış Harekatı" Ecevit'in değil, Türk Genelkurmay'ının bir başarısıdır. Ecevit'in her gündeme gelmesiyle "Kıbrıs Barış Harekatı"nın sanki onun eseriymiş gibi gösterilmesinden nefret ediyorum. Taraftarları bağırıyor : "Halkçı Ecevit" Peki nerde diğer ilkeler? Ne yaptınız Milliyetçiliği? Nereye koydunuz? Biz de Atsız Ata'nın ağızından cevap verelim : Türk Halkı değil TÜRK Milletiyiz! |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|