![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Efelerin Efesi video klibi
18 Mart 2006 gecesi TRT'de yayınlanan ''Gelibolu'' isimli programdan kaydedilmiştir.
![]() Başbuğumuz yüce ATATÜRK'ü saygı ve sevgi ile anıyoruz. Efelerin Efesi Solist : Ali Çakar Yükleyin : http://www.hemenpaylas.com/download/.../efem.rar.html Boyut 13.5 Mb, Wmv |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
.
TurkOğuz Irkdaşım, Yine her zamanki gibi çok iyi bir çalışma çıkarmışsın. Emek verip uğraştığın bu çalışmayı bizlerle paylaştığın için teşekkürler. Başarılı çalışmalarının devamlı olması dileğiyle... ESENLİKLER
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Süyünbike kandaşım övgülerin ve değerlendirmelerin için çok teşekkür ederim. Sağol
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
TürkOğuz kandaşım, her Türkün arşivinde bulunması gereken bu değerli görüntüleri bizlere ulaştırdığın için çok teşekkür ederim.
Türk Tarihin dönüm noktalarından biri sayılan böyle şerefli bir günün anılması konusunda, TRT'nin göstermiş olduğu duyarlılıkta takdire şayandır. Her televizyon kanalının bu duyarlılığı göstermesi dileğiyle.. TANRI TÜRK'Ü KORUSUN. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İsenbike soydaşım böyle şeyleri TV'Den cımbızla seçip çıkartıyoruz. Bu tür şeylere rastladığımız zaman seviniyoruz. Kendi memleketimizin Devlet Kanalında bunları daha sık görmek istiyoruz.
Övgülerin ve nezaketin için teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Degerli Kandasim TürkOguz.
Dosyayi bir türlü indiremedim sorun benden kaynaklaniyor galiba.Ama nedense Hemen paylas sitesinden hicbir dosya indiremiyorum. Sorunu cözemedim ama yinede sagol ekledigin icin. Esenlikler. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Sorunu giderdim Kandasim indirebiliyorum artik.Tesekkür ederim.
Esenkal. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
hemenpaylaş kapatılmış bunu daha farklı nasıl alabiliriz "Tanrı dağından yine kürşadla inilecek o gün yakındır"
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
En yakın zamanda yenileriz soydaşım...
|