![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Efsane Telefon 6600
Benimde kullandığım efsane telefon :)
Çok güzel oyunlar ve ilginç programlar kullanabilirsiniz.S60 serisidir. ![]() özellikleri Yakınlaştırma özelliği bulunan dijital fotoğraf makinesi Video kayıt ve oynatma cihazı 65,536-renkli TFT ekran İleri kişisel bilgi yönetim özellikleri Java™ MIDP 2.0 Tri-band cep telefonu ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Benim telefonumda bu!Benim için en önemli özelliği düşürmelerime rağmen , üç yıldır kullanmamdır.Video çekim süresinin kısıtlılığını da bir konser sırasın da fark ettim.Sağolun bilgiler için sn.KARAMANOĞLU.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Video çekim süresi kısıtlı,ancak Türkçe programlarlar sayesinde sınırsız video kaydı yapabiliyorsunuz.Hafıza kartınıza bir kart okuyucu sayesinde attıktan sonra telefon'dan/araçlar/dosya yönetimi/hafıza kartı/''dosyanın adı''/ve sis. uzantılı programı kuruyorsunuz.Eğer program eliniz de yok ise köprüsünü verebilirim.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ancak sis. uzantılı dosyaları açabilmek için bilgisayardaki winrar gibi zipman adlı programı yüklemeniz gerekmektedir.
köprü:http://s1.dosya.cc/Zipman_v1_4.zip.html bu programı kurduktan sonra bütün sis. uzantılı programları kurabilir ve doyaları açabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sağolasın kandaşım. Dediklerini uygulayacağım.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ ADAYI
|
benimde eski telefonumdu 6600, şarjı 1 günde bitiyordu ben de dayanamadım değiştirdim şu an samsung kullanıyorum
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bana göre ise Nokia markasının tek efsane telefonu vardır.Hatırlarsınız, 6210 çok uzun seneler kullanmıştım ve hala kullanımda; ![]()
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ben tam 3 yıldır 7610 kullanıyorum ve telefonumdan çok memnunum. 6600 kullanmadım ama 7610'u herkese tavsiye edebilirim. Dayanıklılığı takdire değer. Benim telefon, ikisi 2. kattan olmak üzere çok defa yere düştüğü hâlde bugün hiç bir sorun çıkarmıyor. Ve üstelik sadece bir kere servise (tamire) verdim.
Ya zaten işin aslı Nokiaların bütün modelleri sağlam ve kaliteli oluyor. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkçısı
|
Benim emektarım ise Nokia 3100 ilk aldığım telefon ve hala onu kullanıyorum çok sağlam.Gerçi diğerleri gibi video çekme,ses kaydetme özelliği yok ama olsun.Mesaj atabiliyorum ve telefon görüşmesi yapabiliyorum önemli olanda bu sanırım.
![]()
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yetkilisi
|
Benim telefonum e50, eski 6210'un yeni versiyonu gibi duran s60 yazılımlı kullanışlı güzel bir telefon çok memnunum tavsiye ederim.
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
E 50 modellerinin üretim hataları var.
Belki seninkinde olmayabilir ancak bu telefonların çoğu konuşma anında sesi istem dışı olarak dışarı veriyor. Konuştuğunuzu herkez duyuyor. Benim Nokia da vaz geçemediğim tek telefon 8910 ![]()
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yetkilisi
|
Şanslıymışım demekki, hiç problem yaşamadım ırktaşım. Bir kaç arkadaşımda daha var onlardan da duymadım. Belkide belli bir partide bahsettiğiniz problem çıkmıştır. Almayı düşünecek arkadaşlara güzel bir uyarı olmuş oldu bu problemi sorarlar en azından.
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
arkadaşlar Türkçü bir sitede yabancı marka telefon reklamıyapıyorsunuz bu da ilginç. tamam belki onlardan başka telefon kullanma imkanımız yok ama en azından reklamını yapmayalım hele bu sitede. biraz daha hassas davranırsanız memnun olurum
EY TÜRK!TİTRE VE KENDİNE DÖN..! |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ALMİLAM91 telefonlarımızın teknik kapasitelerinin içeriğiyle birbirimizi bilgilendiriyoruz. Ne var bunda?
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Telefonlar hakkında elbette konuşup tartışacağız. Bu kadar iptidai görüşlü olmayın. |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|