Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 12.11.2007, 08:47   #1 (İleti Bağlantısı)
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır

İletiler: 11
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Eğitim gerekli...

Geçenlerde bir reklam filminde görmüştüm "Bir çocuk değişir,bir ülke değişir" diye sloganlarla süslenmiş eğitim kampanyasını.
Evet,slogan çok doğruydu o çocuk zaman içerisinde değişti ve en doğrusu ülkede değişti.
Yıllarca değişime uğratmaya çalıştıkları çocuklar bugün;ya yurtsever denilen olmayan vatanlarını savunan üç-beş çapulcu kürt oldu,yada çıkarı için vatanımızı peşkeş çeken o dernekçi,bu vakıfçı,aslında tamamen MANGACI,özünü,soyunu bilmeyen sadece "Cebime girene bakarım" zihniyetinin sahipleri.
Bu vakıf ve dernekçi sözde VATANPERVER hareketlerin ardındaki kişiler apaçık ortada(Holding ekipleri).Bunlar bu vatana evlat yetiştireceğiz diye birde utanmadan ULU SOYUMUZUN ismini ceplerine bozuk para yapanların ta kendileri değiller mi?
Yok o eğitim vakfı,yok bu eğitim derneği deyip hatta ürünlerine ANA BAYİLİKLER verip kürtleri başımıza bela haline getirenlerden değiller mi sizce?
"Hükümet şöyle olmalı,böyle olmalı" açıklamaları yapmak kolay,sıkıya gelince sesiniz çıkmıyor,"AMAN PARA KESİLMESİN"zihniyeti,sizi bu ülke belki bugün bilmeyecek ama unutmayın,BU VATANIN SAHİBİ OLAN BİZLER UNUTMAYACAĞIZ....

Evet atıp-tuttuk yine mangalda kül bırakmadık yine...

Şimdi gelelim sadede;ırkdaşlarım! bu vatanı çıkarı uğruna da olsa belki bilinçsizce kaybetmemizi sağlayacak uygulamalar yapanlara karşı biz neden birşeyler yapmıyoruz.Neden çıkarcıların beslemeleri hüküm sürüyor?
Bir öğretmen olarak üzerime düşen her tür görevi yapmaya hazırım,bizde BU ÜLKENİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK evlatlar yetiştirelim!
Lütfen eleştiri ve önerilerinizi paylaşın ve biz yaşamasak ta IRKIMIZIN SONSUZ YAŞAMASI için eğitim çalışmaları planlayalım.Uygulamalar yapalım eminim ki aramızda çok değerli işler yapabilecek ırkdaşlarımız var.
Lütfen duyarsız kalmayalım......
varoluş79 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.11.2007, 10:11   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

önder adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 55
Eğitim gerekli derken; vahşi doğanın güç şartlara uyum sağlayabilmek için milyonlarca yılda insanlara kazandırdığı yeteneği, genlerde yaptığı değişikliği, hiçbir eğitim sistemi on yirmi senede kazandıramaz. Doğa bize en temel eğitimle yetenekler kazandırır. Bunun için esas olan genlerdir. Birbirinden farklı yeteneklerin olmadığı ortamda eğitim, öğretimden söz edilemez. Farklı yeteneklere sahip olmaksa krtlerde olmayan bir özelliktir. Dolayısı ile bunları eğitim öğretim ortamında bulunması ortamı bozar, çatışma ve huzursuzluklara neden olur. Sayıları oranında eğitim verilemez duruma getirirler. En yeteneklilerinde dahi üstün özellik hafızadır. Yaratıcılık, zeka gibi insani özelliklerse çok zayıftır. Bunun için evlatlarımıza iyi eğitim verebilmenin yolu krtlerin eğitim öğretim ortamından tamami ile uzaklaştırılması ile mümkündür. Şu an bunu yapmamız mümkün olmadığından kanımızdan olanlara ilave, özel ilgi ile üstün tutabilir, geleceğe hazırlayabiliriz.
önder Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.11.2007, 10:40   #3 (İleti Bağlantısı)
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır

İletiler: 11
Alıntı:
önder adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Eğitim gerekli derken; vahşi doğanın güç şartlara uyum sağlayabilmek için milyonlarca yılda insanlara kazandırdığı yeteneği, genlerde yaptığı değişikliği, hiçbir eğitim sistemi on yirmi senede kazandıramaz. Doğa bize en temel eğitimle yetenekler kazandırır. Bunun için esas olan genlerdir. Birbirinden farklı yeteneklerin olmadığı ortamda eğitim, öğretimden söz edilemez. Farklı yeteneklere sahip olmaksa krtlerde olmayan bir özelliktir. Dolayısı ile bunları eğitim öğretim ortamında bulunması ortamı bozar, çatışma ve huzursuzluklara neden olur. Sayıları oranında eğitim verilemez duruma getirirler. En yeteneklilerinde dahi üstün özellik hafızadır. Yaratıcılık, zeka gibi insani özelliklerse çok zayıftır. Bunun için evlatlarımıza iyi eğitim verebilmenin yolu krtlerin eğitim öğretim ortamından tamami ile uzaklaştırılması ile mümkündür. Şu an bunu yapmamız mümkün olmadığından kanımızdan olanlara ilave, özel ilgi ile üstün tutabilir, geleceğe hazırlayabiliriz.
Yukarıda bahsettiğiniz özel ilgi zaten benim değindiğim noktadır.Biz çocuklarımıza ne kadar TÜRK gibi düşünmeyi,davranmayı en önemlisi ÖZÜNÜ bilmeyi öğretebiliriz.Bu da yeterli değil ne kadar çocuğumuzu eğitebiliriz buna bakmalıyız.Ayrıca 20 senede herşey değişmez belki ama 20 senede ÇOK ŞEY DEĞİŞİR felsefesiyle hareket etmemiz gerekir.Bakın bugün Kazakistan,Özbekistan.....ABD üniversiteleri ve CIA ajanlarıyla dolup taşmış durumda.Bu ABD aynı şekilde k.rtleri buralarda bulunan üniversitelerde eğitim görmeleri için teşvik ediyor.Bu ne anlama geliyor?
Adamlar çocuktan-büyüğe kadar herkese kendi görüş ve felsefeleri doğrultusunda eğitim veriyor.Soyu soysuz olanlarda gelip ya dağda tıp doktoru olup yara sarıyor (bit temizliyor),yada avrupada propaganda yapıyor.
Geçenlerde Deniz Baykal çıkmış "Bunları Türkiyede okutalım" diyor.
Cevap:Eğer bize kurşun sıkacaklarsa biz okutmadan sıkalım.Eğer onlara patronluk dersi vereceksek ve patronun kim olduğunu öğreteceksek ne ala....
Şimdi soru şu:Biz vatanın her sathında olan kanı ASİL evlatlara nasıl ulaşır ve onlara KAHRAMANLIK yapabilecekleri,bu Vatanın herşeyleri olduğunu nasıl anlatırız bu konuda ne yapabiliriz?
Evet,doğa tabiat elbette var,ama onu aşan AKIL da var unutmayalım.Son olarak;
Ben yazılarda okunulan edebiyatın değil,hayatlarda yaşanılan icraatın tıpkı KURTULUŞ SAVAŞI'nda olduğu gibi belki 20 seneden daha önce bu yolları aşacağına inanıyorum.
varoluş79 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
eğitim , gerekli...

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler