![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Eğitimde Son Nokta... Tarikat, Ticaret ,Siyaset
Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’ne (EĞİTEK) bağlı açık ilköğretim, açık lise ve açık meslek liselerine “atama duyurusu yapılmadan” müdür ve müdür yardımcısı atandı. Daha birkaç günlük personeller bu okullara müdür ve müdür yardımcısı olarak atanırken, Personel Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Orman’ın oğlu Sedat Orman da nasibini alarak müdür yardımcısı oldu.
Milli Eğitim Bakanlığı içerisinde yönetici olabilmek için sınavlara giren personeller de bulunmasına karşın atamaların duyurusuz ve başvuru alınmadan yapılması, Bakanlık içerisinde de tepkiye neden oldu. Yapılan atamalar içerisinde hiç bayan olmaması da dikkat çekiyor. Haber bu; yapılan atamalar hukuksuz ve taraflıdır. Duyuru bile yapmadan idareci ataması yapılıyor. Bayanlardan kaça kaça bir hal oldular zaten. Eğitimi harem selamlık noktaya taşımaya devam ediyorlar.Kıstasları belli:Tarikatçı olsun, paracı olsun,bizim partiden olsun. Gözlerindeki ışık bitmeyen öğrencilerim olmasa bu mollaların sissteminde bulunmak istemem. Ama geleceğe Türkçü Atatürkçü nesiller yetiştirmek için görev başındayız.Başbuğun izinde Onun BAŞÖĞRETMENLİĞİNDE ilerliyoruz. Benim rehberim tarikat kaynaklı kitaplar ve uygulamalar değil; Atamın gösterdiği bilim ışığıdır.Tanrı Türk' ü Korusun.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Eeee, Deniz BAYKAL boşuna bağırıp durmuyor Milli Eğitim Bakanı değiştirilsin diye. Kabinen en radikal ve fatanik bakanı belki de Milli Eğitim Bakanı. Bakınsana adam Bakanlığı, kendi babasının çiftliği gibi görüyor ve radikal duygularla tam kendisinden beklenecek atamalar yapıyor.
Baykal'a hak veriyorum. En kısa sürede bu adamın değişmesi lâzım. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Değerli Buğra Şad bu adam yani H.Ç, hem krtçülükten , hem ümmetçilikten, hem adam kayırmadan suçlanmış durumda. Hakkında birçok dava var ama değişmez eleman oldu adeta.Öğretmenevlerinin çoğundan alkolü kaldırdı. Birçoğuna mescit açıldı.Yakında da bir imam hatip mezunu din kültürü öğretmeni kadrosu açar öğretmenevlerine.Milli Eğitim nereden tutsan elde kalıyor.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
eğitim önemlidir,onlar da biliyor eğitimin önemini şimdi bizi yönetenler ve arkasından gelenler f.gülen denen hainin kurduğu tezgahın şu an işlemesidir.önce eğitim kurumlarından başladılar taze beyinleri yıkadılar.bazılarını öğretmen yaptılar bazılarını polis yaptılar her yere her türlü adamlarını koydular ve bunu sistemli yaptılar.Bu sistem f.gülen hainini nerdeyse bu devletin başına geçirecek .Çünkü onun yetiştirdiği genç nüfus çoğalarak geliyorlar.Bu arada kürtlerin taktiğide şudur çoğalmak ,onlar şuursuzca çoğalıyorlar Türk nüfusunu geçmenin peşindeler.Biz ne yapıyoruz bu arada onu bilmiyorum ...!
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Türkçe yazım kurallarına dikkat etmilisin, bir Türk bu kadar kötü ve kuralsız yazmamalı.
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Heycanlıyım .Çünkü kendi düşüncelerimde olan Türk kardeşlerimi yıllar sonra ve çok bekledikten buldum.Hatalarım için affedin.Mazur görürsünüz umarım
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Aramıza hoş ve esen geldin kalıcı olmanı dileriz.
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Haklısın kandaşım Bunlar da zaten şeriat devleti kurmak istemiyor mu ? Bir bir adım atıyorlar işte. Tarikatlar dı filan derken bakmışsın abd destekli şeriat hükümeti gelmiş. Bunlara mutlaka engel olmak gerekiyor |
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Eğitimi ele geçiren ülkeyi elegeçirir. Bu yüzden biz de ümmetçilere karşı değişik alanlarda mücadele vererek Atamızın izinden gitmeye çalışıyoruz. Benim bir tane BAŞÖĞRETMENİM var. Gerisi teferruattır.
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Başımızda bu hükümet oldukça her şey olur. Eğitimde yanlış olan o kadar çok şey var ki. Normal geliyor artık. Tanrıya şükür az da olsa sizler gibi doğrularımız var.
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Milli Eğitim Bakanı nerde ?
İran’a gitmiş. Mollaların milli eğitim konusunda bize öğreteceği çok şey var herhalde ki, oraya gitmiş. Ne de olsa , aynı hamurdan... Aslına bakarsanız , mümin bakan belkide mollalara dini konularda ve şeriat hususunda ders vermek için gitmişte olabilir.. Bu pazartesi günü, hem üniversite kayıtları, hem de bebe sınıflarının öğretim yılı başlıyor..... Şu anda, onbinlerce üniversite öğrencisi barınacak yurt arıyor; yok... Gençler devletin kapısını çalıyor, "dolu" cevabını alıyor. Ev tutmaya kalksa, çoğunun kiraya parası yetmiyor. Parası yetse, Anadolu’nun pek çok şehrinde öğrenciye ev verilmiyor. İşte tam bu anda devreye tarikatlar giriyor. Tarikatlar öğrencilere , gençlere yapışıyor , onları kendi dergahlarına götürüp beyinlerini yıkamaya başlıyor. Milli Eğitim Bakanı nerde ? İran'da ....!!!! Gerçi burada olsa ne yazar ki? Elinde olsa bütün gençlerin tarikat evlerinde kalmasını zorunlu hale getirecek.. |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kocatürk kandaşım çok önemli bir noktaya değinmişsin. Çocuklarımızı tarikat vakıf yurtlarına bağlıyorlar. Okullardaki idarecilerin çoğu gözyumuyor buna.
Hatta o idareciler çocukları fetonun yurtlarına bizzat yönlendiriyorlar. Öğrencilerimiz maymun oluyor sonra. Yıkanmış beyinler, itaatkar ve aptal. Meb ise bu olaylara karşı sessiz tabiki. Bindiği dalı kesmek istemiyor.Bu konu çok önemli ama işin içinde din olunca kimse sesin çıkaramıyor. Sanki eleştirenler dinsiz, ispiyoncu gibi görülerek dışlanıyor. Böylece psikolojik bir dokunulmazlık kazanıyor dini yurtlar. Bu çok üzücü bir durum. Laikliğe, Başbuğa, Türkçülüğe düşman koyun nesiller yetişiyor. Bunun önü kesilmeli. Biz eğitimciler olarak bunlarla da mücadele etmeye gayret ediyoruz. Atılımcı laik, Türkçü, Atatürkçü nesiller yetiştirmeye çalışıyoruz. Rehber BAŞÖĞRETMEN, gerisi teferruat.
Konu kalaç tarafından (28.08.2008 Saat 22:19 ) değiştirilmiştir.. Sebep: yazım hatası |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| eğitimde , nokta... , siyaset , Son , tarikat , ticaret |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|