![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yörük Boylu Börü Soylu
|
EINSTEIN'DAN ALT KİMLİK-ÜST KİMLİK TARTIŞMASI...
Einstein ölmüş...Öteki tarafta sınavdan geçip,insanlığa olan katkılarından dolayı cennete gitmeye hak kazanmış.Ona üç katlı bir villa ve etrafı çiçeklerle kaplı bir bahçe vermişler. Einstein, sevinçle yerleşmiş ve yaşamaya başlamış.Bir gece geç saatlerde kapısı çalmış.
Einstein merakla kapıyı açınca karşısında bir adam görmüş. Adam: -Benim IQ'um 180 demiş. Einstein çok sevinmiş ve hemen adama, "Gel içeri seninle Quantum fiziği,izafiyet teorisi biraz da felsefe konuşalım."demiş.Adamı 7 gün 7 gece misafir etmiş. Bir süre sonra yine bir akşam kapı çalınmış. Başka bir adam: - "Benim IQ'um 90" demiş. Einstein "Gel seninle siyaset ve ekonomi konuşalım" diye içeri almış adamı.Adam 7 gün 7 gece kalmış villada. Aradan yine vakit geçmiş ve bir gece vakti kapı çalınmış. Yine bir adam: -"Benim IQ'um 15" demiş. Einstein bakmış bakmış "Buyur içeri, konuğum ol" demiş. "Seninle de alt kimlik-üst kimliği konuşuruz..".
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu konu hakkında güzel bir yazı olmuş.Kimliğin altı üstü yok ki.Gerçek olan şey daim kalacak olan şey insanın damarlarındaki kandır.Ve bu kanın ona verdiği niteliklee göre yaşamaktır.Zaten Türkiyede bu niteliklerine göre yaşamasını azınlıklar çok iyi bilirler.Bu ise her pisliğin onların altından çıkması ile bellidir.Bir millet kendivarlığının doğa tarafından verilmiş ve kökleri onun kanına uzanmış özel niteliğine sadık kalmazsa, yeryüzündeki varlığına son verilmesinden dolayı şikayet etmek hakkına sahip olamaz.
Esenkalın. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Çok yerinde ve vurucu bir yazı olmuş. Anlayana tabi. Bunu internette dağıtmak lazım.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| alt , einstein'dan , kİmlİk , kİmlİk-Üst , tartiŞmasi... |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|