![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
elektirik zammı
malesef değerli ırkdaşlarım krtlerin kullandığı kaçak elektiriğin faturası akp tarafından bize kesildi biz bu krtlerin herşeyinden zarar görüyoruz peki biz bunlara bakmak zorundamıyız hayır ama biz istemesekde baktırıyorlar birileri nereye kadar bakacaz ne olacak inceldiği yerden kopacak peki koptuğu zaman bunların yaptıkları yanlarına karmı kalacak hayır yanlarına bırakmıyacaz bu zararları onlardan kat kat çıkaracaz bunun hesabını onlara soracaz susmayacaz bizi bu kıro sürüsü susturamaz hiç bir zaman TÜRKLÜĞÜMDEN vazgeçmeyecem ömrümün sonuna kadar bunlar mücadele edecem TÜRK TÜTRE VE KENDİNE DÖN
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Devşirme olduğu için atılmıştır
|
ırkdaşım ilk iletim böyle olsun istemezdim ama kusura bakma. Türkçen çok kötü. hem elektirik değil elektrik şeklinde yazılır o kelime. umarım gücenmezsin, çünkü biz dilimizi düzgün konuşup yazmaz isek kimden bekleyebiliriz ki bu davranışı.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İkinizde imlâ kurallarına uyun!Erkan sen Tahnal'ı uyarıyorsun fakat sen kendin de uymuyorsun.Cümleye başlarken büyük harfle başlanır.Tahnal sende imlâ kurallarına dikkat et.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Öncelikle, k.rtlerin elektriği kaçak olarak kullanıdığı bugüne has bir olay değildir. Yıllardır hatta elektrik Anadolu ya ilk gelişinden itibaren, k.rtler tarafından karşılığında hiçbir bedel ödemeden kullanılmıştır. Yapılan zamlarla pek fazla alakası olduğunu düşünmüyorum.
Bugün peş peşe gelen bu zamlar aslında Akp iktidarının özelleştirme adı altında peşkeş çekilerek kar eden kamu teşebbüslerinden kazandığı ve sözde ekonomik istikrar yalanı ile de bunu ört bas ettiğinin en büyük kanıtıdır. İktidar döneminde tüm devlet kurumları hunharca satarak belki de ilerde ayağa kalkacak olan devletin de böylelikle sonunu getirmişlerdir. Bunların yanında tamamen dışa bağımlı bir ekonomi yolunda da hızla ilerlenmektedir.
|
|
![]() |
| Etiketler |
| elektirik , zammı |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|