![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ELİ KOLU ALTIN DOLU YEŞİL KARTLI
![]() Şanlıurfa'da bulunan Harran Kapı Sağlık Ocağına yeşil kart ile muayene olmaya gelen bir kadının kolundaki ve parmaklarındaki altın bilezik ve yüzükler görenleri hayrete düşürdü. Hiçbir mal varlığı ve sosyal güvencesi olmayanlara verilen yeşil kartın son dönemlerde Şanlıurfada maddi durumu iyi olanlara da verildiği ortaya çıktı |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Harranlıysa arap değl kürttür! Aşağılık dişi kürt! Bunlar işte böyle sömürüyor Türk Milleti'ni.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Namus ve şeref paradan önce gelmeli.İfritler için sıra değişiyor.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Daha bunları yenimi duyuyorsunuz?Benim yaşadığım yerde iki örneğini size veriyim.Birincisi;adamın çamaşırhane dükkanı var yani birtür kuru temizleme,hastanede gördüm yeşil kartı vardı.İkincisi,çalıştığım yerde bi komi vardı ki kendisi mardinliydi,arabası vardı,evi vardı ama yeşil kartıda vardı.Bu yaşıma geldim arabamda yok yeşil kartımda.....
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|