![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
O.....
O.... hem bozkurda hem aslana hem kaplana hem ata hem küheylana hem şahine hem kartala ve dahi aklımızın alamayacağı her türlü kutlu görünüme benzer.
O...Türkün başbuğudur. |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Re: O.....
Alıntı:
Küheylan=Soylu Arap atı demektir, her ne kadar Arap soysuz olsa da! Yanıtını bekliyorum.
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
|
küheylan
Doğrusu ben şu anlamda kullandım;
Atların en asili, en güzeli ( At da bir Türk sembolüdür.) Siz uyarınca sözlüğe baktım haklısınız. Ard niyet aramayın. Maksatlı yazmak için Atatürkü sevmeyen bir deyyus omak gerekir.Değilim. |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Tamam kardeşim art niyetli olmadığın anlaşılmıştır. Sen de takdir edersin ki, burada insanlar rumuzlardan ibaret. Bilge Kagan rumuzlu bir kürt aylarca içimizde Türkçü rolü yapmıştı. Gerisini siz düşünün.
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Kandaşım....
Çok haklısınız.
Hem kandaş hem fikirdaşız. |
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Turk ırkçısı
|
Alıntı:
Yahu bu ülkücü çapulcularda hiç utanma arlanma diye bir şeyde yok..Soyunu kürte ingilize döllettiren, Alman ve ingiliz bankalrında hesap açtıran kendi ülkesinin kurucusu son Başbuğ Atatürkün ''Türkiye Türklerindir'' sözünü hiçe sayıp bu ülke Türklerin olduğu kadarda kürtlerindir diyen birine başbuğ sıfatı yakıştırmak ta neyin nesi. Ben her zaman söylüyorum yinede söyleyecğim.. MHP'ye oy veren Türkçü olamaz..Ya da Türk ırkının üstünlüğüne tam olarak inanmamıştır..Kürt aşığının kurduğu bir partiye asla oy verilemez. |
||
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
fettoş'a "değerli bir ilim insanıdır", k.rtlere ise " öz kardeşimizdirler" diyen birinin, mafyalaşmanın-kadrolaşmanın-irticanın-çapulculuğun ve kıroluğun başbuğu olmasından başka fazla seçenek kalmıyor. |
||
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
TÜRKLERIN özgürlügünü, ergenekon dan çikislari nin rehberi, yol göstericisi olan bozkurt'un binlerce yil sonra atamizda hayat bulduguna ben inaniyorum.
http://www.geocities.com/boysalsocry/ata/ata8.jpg bu resimde na kadar asil olduguna bir bakiniz. Türlügümüzün kurtaricisi olarak ATAM, bir seni bilir, bir seni basbug kabul ederim. minettarim.
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Basbug Ataturk ,Kok Tengri Tarafindan Turk Milletine gonderilmis bir Bozkurt dur.Tam zamaninda Bozkurt lugunu gostermis ve Turk Milletini istilalardan kurtarmistir.Bozkurt umuz tapilacak yuce bir Basbug dur.Tum dunya nin Basbug umuzun onunde diz cokmeye cagiriyoruz.
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
ilginç bir konu başlığı.resimler güzel.fakat başbuğumuz ve onunla aynı ari ırktan olan bizler zaten bozkurt'uz...resimler için teşekkür edebileceğim sadece..bence daha işimize yarar konularda birbirimizi bilgilendirmemiz daha faydalı olaccaktır görüşündeyim...esenlikler.TTK
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Tek Başbuğ Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Atam izindeyiz bu ülke hernekadar yozlaşsada bizler varız ve olacağız!
|
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
ana konu çok mu ilginç geldi, neresin ilginç geldiye hele söylede bizde anlayalım. Ari ırktanız demiin bunu aç bir nasıl ari ırkından oluyor muşuz? |
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Cevap: BAŞBUĞ ATATÜRK BU RESİMLERDE BOZKURT'A BENZEMİYOR MU?
BİR TEK BAŞBUĞ VE BOZKURT VARDIR O DA ULU BAŞBUĞ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'TÜR
|
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ATAMIZ
GERÇEKTEN BİR BOZKURT'A BENZİYOR ULU BAŞBUĞ.ÇOK HEM DE!
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| atatürk , başbuğ , benzemİyor , bozkurt'a , bu , mu? , resİmlerde |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|