![]() |
|
|
#61 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
"Türk'sen Övün ,Değilsen İtaat Et" sözü benim için çok önemlidir.bu imzayı koyarken,Türk'lüğe karşı herhangi bir art niyet beslemedim...sadece laikliğe olan bağlılığımı ifade etmek istedim..ben bir Türk Milliyetçisiyim...milli mücadele derneği,yazılı imzamında Türk solu ile alakasını bilmiyordum ama yinede imzamı değiştireceğim.
|
|
|
#62 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Atatürk çankayaya gelenlerin kafa tasını ölçecek kadar ırkçıydı.Ona sosyalist demek kızıl soysuzların art niyetidir.Atatürke sosyalist diyenlere çok gülüyorum.Ya bunların gençliğe hitabeden haberi yok ya da art niyetliler.
|
|
|
#63 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
İmzanızdaki resimden "Milli Mücadele Derneği" yazısını çıkartmanız iyi olmuş. Bilinçsiz propaganda yapmamak lâzım. |
|
|
|
|
|
|
#64 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Atamız' Büyük önder M.Kemal Atatürk. Tam bir Irkcı'nin kimliğine sahip biridir bunu kabul etmemekte Israr Eden Asalak Kişiler ya da toplumlar Gençliğe Hitâbe kutbesini bir kaç defa okusun...
|
|
|
|
|
|
#65 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Hiç şüphe yoktur ki Atatürk %100 Türk ve %100 Türk ırkçısıdır.
|
|
|
#66 (İleti Bağlantısı) |
|
Atatürk'ün Askeri
|
Türk yurdunu Türk'e teslim etmek, Türk ırkının yüceliğini vurgulamak söz konusuysa; evet, Atatürk en büyük Türk ırkçısıdır.
|
|
|
|
|
|
#67 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Atamiz ATATÜRK mutlaka yüzde yüz irkcidir ve bundada gocunulacak bir sey yoktur.Ancak ATATÜRK`ün irkci olmadigini iddia edenlere de en iyimser sekilde Örümcek beyinliler denilebilir.
Saygilar
Türk Birliğinin bir gün hakikat olacağına inancım vardır.Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım.Türk Birliği'ne inanıyorum.Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak.Dünya sükununu bu fasılları içinde bulacaktır.Türkçülüğün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak.Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek.Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı. Ne Mutlu TÜRK`üm Diyene ! Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#68 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
ATATÜRK ÜN Devletin Ülkülemi Yaptığı TÜRK Milliyetciligi ismet inönü gibi soysuzlar yüzünden yanlış tanıtıldı Büyük Ata yı solcu gibi gösterip akılları sıra çıkar sağlamaya çalışıyorlar Başbuğmuz TÜRK Irkı üzerine Yaptığı Çalışmalar ortadadır kimse inkar edemez.
TÜRKÇÜYÜZ IRKÇIYIZ ATSIZ ATANIN YOLUNDAYIZ |
|
|
|
|
|
#69 (İleti Bağlantısı) |
|
Bozkurtlardan Sadece Biri
|
Nedense ATATÜRK'ün dediği sözler hep çarptırılıyor..Atamızın 'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE' sözünü bile herkesin Türk olabileceği gibi sapıkça bir karmaşa içerisine sokup, herkesin aklını karıştırdılar...
ATAmızın sözleri çarptırılırken aynı zamanda 'Bir Türk dünyaya bedeldir!' sözü nedense hiç ortaya çıkartılıp, övünerek söyletilmiyor aksine, saklandırılıyor..Bu sözü başkası söylese kesin 'faşist,kafatasçı' gibi sözcükler söylenirdi ama ATATÜRK söyleyince bazıları hiçbir şey demiyor hatta susup, sesini çıkaramıyor..Çünkü bazılarının doğruları söylemesi nedense hoşlarına gitmiyor?! Tabi soyculuk aslında kendi soyumuzu korumak ve tarih bilincimizle eski olayların tekrar yaşanmamasını sağlamak amacıyla ortaya çıkmıştır ama herkes ırkçı anlayışı bilerek veya bilmeyerek yanlış anladığı(veya anlattığı için) ATATÜRK ile ilgili bütün gerçekler herkesten saklanıyor.. |
|
|
|
|
|
#70 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kemalist olduğunu söyleyen bir arkadaşımla Atatürk'ün ırkçılığını tartışmıştık ve bana Atatürk ırkçı olsaydı İsmet'i Başbakan olarak atar mıydı dedi?
Ben de zamanla Başbuğ Atatürk'ün İsmet'le arasının bozulduğunu, hatta Celal Bayar'ın anılarından okuduğum kadarıyla onu öldürtmek istediğini söyledim. İsmet'in zaten paralara resmini bastırıp, resmi dairelerden Başbuğ'un resimlerini indirtmesi bile İsmet'in ezikliğini göstermektedir. İsmet İnönü eğer gerçekten Atatürkçü olsaydı Atatürk'e yakın kadroları ortadan kaldırmazdı. |
|
|
|
|
|
#71 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
DEĞERLİ KANDAŞLARIM ARTIK HERKEZ BİLSİNKİ TÜRK IRKÇILARI DİNİ DİLİ İŞİ YOLU YURDU İLE HERŞEYİ TÜRKÇE YAPMAYA GELİYOR BAŞBUĞUMUZ MUSTAFA KEMAL RESMEN BİR IRKÇI VE TÜRKÇÜ DÜR YÖRÜK ÇADIRLARINA BAKIN GÖRÜRSÜNÜZ
Y.N.: Tamamı büyük harflerden oluşan iletiler eklemeyiniz. |
|
|
|
|
|
#72 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
"TÜRK ırkı dünyanın en güzel ırkıdır"Başbuğ ATATÜRK
|
|
|
#73 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Basbugumuz Ataturk;Turk Irkciligini 1920den 1938e dek cok guzel;ve net bir sekilde uygulamistir.Mason localarini kapatarak;Yahudilere;harf;ve giyim inkilabini yaparak;Araplara;Tuncelide;Diyarbakirdaki isyanlari bastirirken uyguladigi yontemlerle;asagilik Kurtlere;v.b karsi olan kinini gostermistir.Ataturkun irkciligini tartisanlar;ancak;Ataturk dusmanlari ya da Kurt;Inonu sempetizani sahte;Kemalistler olabilir.
|
|
|
|
|
|
#74 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
BAŞBUĞ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK BİR TÜRKÇÜDÜR!
Başbuğ Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK bir Türkçüdür. Bazı sözleri: "Komünizm, görüldüğü yerde ezilmelidir!" "Biz ne Bolşevikiz, ne de komünist; ne biri, ne diğeri olamayız. Çünkü, biz milliyetperver ve dinimize hürmetkarız." "Kanını taşıyanlardan başkasına inanma." "Mensup olduğum Türk Milletinin şan ve şerefi varsa, benim de bir ferdi olmak sıfatıyla şanım ve şerefim vardır." "Bana, insanlar üstünde bir doğuş yüklemeye kalkışmayınız. Doğuşumdaki tek olağanüstülük, Türk olarak dünyaya gelmemdir." "Türklük, benim en derin güven kaynağım, en engin övünç dayanağımdır." "Taş kırılır, tunç erir, ama Türklük ebedidir." "Eğer bende bazı fevkaladelikler görüyor, buluyorsanız, bunları sadece ve yanlız Türk olmama, Türklüğüme bağlayınız." "Bu memleket dünyanın beklemediği, asla ümit etmediği bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine, yüksek sahra oldu. Bu sahra yedi bin senelik en aşağı, bir Türk beşiğidir; Beşik tabiatın rüzgârları ile yıkandı, o çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu, sonra onlara alıştı. Onları tabiatın babası tanıdı, onların oğlu oldu. Bir gün o tabiat çocuğu, tabiat oldu, şimşek, yıldırım, güneş oldu. Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir." "Etimin ve kemiğimin babası Ali Rıza Efendi ise, fikrimin babası Ziya Gökalp'tir." "Dünya yüzünde, Türk’ten daha büyük,ondan daha eski, ondan daha temiz bir millet yoktur ve bütün insanlık tarihinde görülmemiştir." "Biz doğrudan doğruya milletseveriz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı Türk topluluğudur. Bu topluluğun fertleri ne kadar Türk kültürüyle dolu olursa, o topluluğa dayanan cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur." "Ülkeniz sizindir, Türklerindir. Bu ülke, tarihte Türk’tü bugün de Türk tür ve sonsuza dek Türk olarak yaşayacaktır." "Türkiye bir maymun değildir ve hiç bir milleti de taklit etmeyecektir. Türkiye ne Amerikanlaşacak, ne de Batılılaşacaktır; o sadece özleşecektir." "Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır." "Büyük devletler kuran ecdadımız, büyük ve şümullü medeniyetlere de sahip olmuştur. Bunu aramak, tetkik etmek, Türklüğe ve cihana bildirmek bizler için bir borçtur." "Yurttaşlarım! Az zamanda çok ve büyük işler yaptık. Bu işlerin en büyüğü, temeli Türk kahramanlığı ve yüksek Türk kültürü olan Türkiye Cumhuriyeti'dir." "Türk, Türk olduğu için asildir. Çoğumuz, büyük babamızın babasını hatırlamayız. Bütün soy gururumuzu, Türk olmanın içinde buluruz." "Ulusal varlığımıza düşman olanlarla dost olmayalım. Böylelerine karşı 'Türk'üm ve düşmanım sana, kalsam da bir kişi!' diyelim." "Evvela, millete tarihini, asil bir millete mensup bulunduğunu, bütün medeniyetlerin anası olan ileri bir milletin çocukları olduğunu göstermeliyiz." "Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur!" Ve son olarak; "Milli benliğini bulamayan milletler başka milletlerin avı olacaklardır." Başbuğ Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, binlerce yıllık Türk tarihinin araştırılmasını emretmiş ama sonrasında (1938'den sonra) SSCB sempatizanı İnönücüler tarafından Türk tarihi araştırmalarına önem verilmemiştir. Başbuğ Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, Mahmut Esat BOZKURT'a "BOZKURT" soyadını vermiştir. Başbuğ Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün zamanında çıkan paraların üzerinde Bozkut resmi vardır. Ama sonradan İNÖNÜ bunu kaldırtıp yerine kendi resmini koydurmuştur. Başbuğ Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, Türkiye'de o zamanlar ilk defa yapılan izcilik faaliyetinde "yavru kurt" ünvanını getirmiştir. Başbuğ Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK zamanında üretilen "Bozkurt" adlı sigara vardır. Aşağıdaki fotoğraftaki biblo (fotoğraf bana aittir) Samsun'daki Atatürk Müzesinde, Başbuğ Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'e ait Bozkurt biblosudur. Görmek isteyenler Samsun'a gidip görebilirler, bu sadece ayrıntılardan biri: ![]() Başbuğ Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, solcu veya sağcı değildi. ATATÜRK, sağcı veya solcu değil, Türkçüydü. Hatta gelmiş geçmiş en büyük Türkçüydü, çağımızın Oğuz Kağanı idi. |
|
|
|
|
|
#75 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
ATATÜRK
ATATÜRK TABİKİ KATIKSIZ BİR TÜRKÇÜDÜR TÜRK IRKINI MÜREFFEH ZAFERLERDEN ZAFERLERE KOŞTURAN BİR KAĞANDIR BAŞBUĞDUR TARİHTEN BİR ALINTI YAPMAK YERİNDE OLUR ATATÜRK SURİYE CEPHESİNDEYKEN BAŞINDAN BİR OLAY GEÇER, OLAYDA ASTI OLAN BİR SUBAY, TÜRK SUBAYA ARAP ASKERE KIZDIĞI İÇİN AZARLIYORDU TÜRK ZABİTİNİN SURATI ŞEKİLDEN ŞEKİLE GİRMEKLE BERABER ASLA ÜSTÜNE SAYGISIZLIK ETMİYORDU SUBAY BU AZARLAMAYI ŞÖYLE YAPIYORDU:''SEN NASIL OLURDA PEYGAMBERİN SOYUNDAN ARAP OLAN BİRİNİ BU ŞEKİLDE AZARLARSIN'' ATATÜRK ÜN DE KENDİSİNE KATILIP BU YAĞIZ TÜRK ZABİTİNİ AZARLAYACAĞINI DÜŞÜNEN GAFİL ATATÜRKTEN HİÇ BEKLEMEDİĞİ BİR YANIT ALIR.ATATÜRK '' TÜRK MİLLETİ MİLLETLERİN EN ASİLİDİR ASIL SİZ BİR DAHA BİR TÜRK ZABİTİNE BU ŞEKİL MUAMELE EDERSENİZ KARŞINIZDA BENİ BULURSUNUZ''.ATATÜRK IRKININ AŞKIYLA YANAN BİR BAŞBUĞDU.TANRI TÜRK'Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN
Yönetici Notu:İletilerinizi küçük harfler ile yazınız ve imla kurallarına uyunuz. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|