![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Demokrasi mi?
Hangi demokrasi ? - BAŞBUĞ'un bizden beklediği gibi "Türkiye ve Türk insanının lehine işleyen, milli bir demokrasi anlayışının tesis edilip, egemen kılınmasından yana olan" şuurlu demokrasi mi? - yoksa ; "Türkiye'ye ve Türk insanına zarar veren ,Türkiye'nin milli devlet ve laik yapısını bozmaya niyetli olan vatan hainlerinin, rantçıların, katillerin , hırsızların çıkarlarını gözeten ve onları koruyup kollayan , BAŞBUĞ'a hakaret etmeyi serbest bıraktıran " bozuk demokrasi mi ? Ben şahsen ; şu anda Türkiye'de " bozuk demokrasi" anlayışının olduğuna inanıyorum ve bir TÜRKÇÜ olarak bunu kati surette red ediyorum. |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sayın Gök Yeleli Bozkurt işte mavi renkli yazdığınız kısım işte o kısım gerçekten çok açık bir yazıdır.İşte o yazı bu ülkenin yazgısını anlatıyor.Ağlıyorum kahrımdan yüce BAŞBUĞ ATATÜRK'ten sonrası aynı o kısımda ki gibi gerçekleşmiş.BAŞBUĞUN son 4 ayında bile kendini göstermiş o günler.O zaman ki dünya parası sterlinin karşısında değeri korunan Türk parası,ATA'nın rahatsızlığı dolayısıyla 4 aylık işlerin başında olmadığı süreçte değeri hemen gerileme sürecine girmiş.O büyük TÜRK varken Atamız varken bir başka Türkiye varmış uçmağa vardıktan sonra ki Türkiye ise bir başka Türkiye olmuş.Kandaşınız olarak yazdığım yazı beni kahrediyor BAŞBUĞU özlemle anıyorum onu okuduğum kadarıyla öyle çok özlüyorum ki....
|
![]() |
| Etiketler |
| atatürk , demokrasi , istedi , mi? |
| Bu konuyu şu anda toplam 2 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|