Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Başbuğ Atatürk > Başbuğ Atatürk > En Büyük Türkçü Atatürk
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 21.09.2007, 16:12   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 313
ATATÜRKÇÜ GENÇLİK KURT Rss Beslemesi
BAŞBUĞ ATATÜRK'TEN İNGİLİZ SUBAYINA GÜZEL BİR CEVAP

ATATÜRKÇÜ GENÇLİK KURT adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.10.2007, 20:53   #2 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Türkiyemiz - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 31
Türkiyemiz Rss Beslemesi
ULU BAŞBUĞUMUZ ATATÜRK ÜSTÜN ZEKASINI BU LAFIYLA BİR KEZ DAHA BELLİ ETMİŞTİR.
Türkiyemiz adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2007, 05:37   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

MertCesurTürk - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 77
MertCesurTürk Rss Beslemesi
Burda ATATÜRK'ün zekasını tartışmaya açmak bile aptallık olur otağ yöneticilerinden rica ediyorum 18 yaşından büyüklerin girebileceği bi sistem kursunlar yeni yetme bebelerin saçma sapan yorumları heryerde...!

Bu arada atamızın yanıtı ile hem gurur duydum hemde çok güldüm gerçekten kahkahaları attım yani Ne işi var babayın çanakkalede??
MertCesurTürk adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2007, 21:46   #4 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İlteriş Kağan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: CUMHURİYET BAŞKENTİ ANKARA
İletiler: 246
İlteriş Kağan Rss Beslemesi
buda ingilize kapak olmuştur .
Alt 29.12.2007, 18:47   #5 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 209
Kubilay Kagan Rss Beslemesi
Mustafa Kemal'in pera palas'da kaldığı günlerdir. istanbul işgal altındadır. işgal kuvvetleri komutanları da pera palas'ın salonundadırlar. o sırada Mustafa Kemal salona iner. ingilizlerin dikkatini çekmiştir. ingilizler şef garsona bu türk subayının kim olduğunu sorarlar. garson "Mustafa Kemal." cevabını verir. ingilizler Mustafa Kemal'in Çanakkale'deki ününü duymuşlardır, kendisiyle tanışmak üzere onu masalarına kahve içmeye davet etmek isterler ve bunu şef garsonun aracılığıyla ona iletirler. Atatürk'ün garsona cevabı şu olur. "bizim geleneklerimize göre daveti ev sahibi yapar. onlar her ne kadar işgal kuvveti komutanları iseler de, ne de olsa misafirdirler. günün birinde gideceklerdir. bu nedenle benimle kahve içmek istiyorlarsa benim masama gelsinler..."
Kubilay Kagan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler