![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
BAŞBUĞ ATATÜRK'TEN İNGİLİZ SUBAYINA GÜZEL BİR CEVAP
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ULU BAŞBUĞUMUZ ATATÜRK ÜSTÜN ZEKASINI BU LAFIYLA BİR KEZ DAHA BELLİ ETMİŞTİR.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Burda ATATÜRK'ün zekasını tartışmaya açmak bile aptallık olur otağ yöneticilerinden rica ediyorum 18 yaşından büyüklerin girebileceği bi sistem kursunlar yeni yetme bebelerin saçma sapan yorumları heryerde...!
Bu arada atamızın yanıtı ile hem gurur duydum hemde çok güldüm gerçekten kahkahaları attım yani |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
buda ingilize kapak olmuştur .
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Mustafa Kemal'in pera palas'da kaldığı günlerdir. istanbul işgal altındadır. işgal kuvvetleri komutanları da pera palas'ın salonundadırlar. o sırada Mustafa Kemal salona iner. ingilizlerin dikkatini çekmiştir. ingilizler şef garsona bu türk subayının kim olduğunu sorarlar. garson "Mustafa Kemal." cevabını verir. ingilizler Mustafa Kemal'in Çanakkale'deki ününü duymuşlardır, kendisiyle tanışmak üzere onu masalarına kahve içmeye davet etmek isterler ve bunu şef garsonun aracılığıyla ona iletirler. Atatürk'ün garsona cevabı şu olur. "bizim geleneklerimize göre daveti ev sahibi yapar. onlar her ne kadar işgal kuvveti komutanları iseler de, ne de olsa misafirdirler. günün birinde gideceklerdir. bu nedenle benimle kahve içmek istiyorlarsa benim masama gelsinler..."
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|