![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Türkçe yazım kurallarına uyunuz.Türkçe hafife alınacak dalga geçilecek bir konu değildir.Size son uyarımdır.
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) | |
|
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
Size bir sorum olacak kırmızı ile belirtiğim KARLUK TÜRKLERİNİN köle olduğunu belirten tarihte herhangi bi belge yada kaynak var mı ? Şimdiden teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yüce Başbuğumuz daha o günden türban konusunun devletimiz için zararlı sonuçlar doğurabileceğini görmüştür ve bu şeriatçı oyununa düşmememiz için bizi uyarmıştır.Tıpkı bir çok konuda olduğu gibi.Ne yazık ki onun devrimlerini tutan liderler başta değil.
Biz kendi öz benliğimize, milli dinimize dönmedikçe bu bedevi buluşu şeyleri daha çok ülkemize yutturmaya çalışırlar.Bugün türban, yarın başka birşey.Gök Tanrı özümüze dönmemize yardım etsin. Tanrı Türk'ü Korusun |
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Konu ve alıntılar, kusursuz ve gerçektende gerekli olmuş. Atsız Ata'nın dediği şu cümleyi de çoğu kez haykırmak istemişimdir:
Alıntı:
TTK
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Önce art arda yazıma konusunda özür diliyorum, aslında ekleme yapmak istiyordum, ancak sadece "alıntı" bölümü açıktı, "düzeltme" açık değildi.
Buğra Şad ırktaşımın yaptığı 2. yorumdaki Nihal Atsız'dan yaptığı tarz alıntıların devamını bekliyoruz. Her ne kadar Otağ yöneticilerimizin dediği "armut piş ağzıma düş" tarzı bir şey olabilecek gibi görünse de, kendi yaptığım bir çok araştırma sonucunda pek sağlıksız, genelde ümmetçi ve ülkücü, ve çoğu gerçeği yansıtmayan ve Atsız Ata'yı karalayan bir çok gereksiz bilgi buluyorum. Buğra ırktaşıma tekrar güzel alıntısından dolayı teşekkür ediyorum. TTK
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|