Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Başbuğ Atatürk > Başbuğ Atatürk > En Büyük Türkçü Atatürk
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 09.03.2008, 22:10   #16 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Başkan Denktaş - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: TÜRKMENELİ
İletiler: 611
Başkan Denktaş Rss Beslemesi
Alıntı:
Kağan_61´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
zahmet olmas'za bir sayıver o'zaman, ben'de öğreneyim !! saygılar
Türkçe yazım kurallarına uyunuz.Türkçe hafife alınacak dalga geçilecek bir konu değildir.Size son uyarımdır.

KIROSUZ BİR TÜRKİYE.

Başkan Denktaş adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2008, 23:52   #17 (İleti Bağlantısı)
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır

Kızıl_baş - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 4
Kızıl_baş Rss Beslemesi
Alıntı:
Balbal´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Talas Savaşı'nda Türklerin çok lehinde bir durum söz konusu değildi. Talas Savaşı'na katılan Türkler zaten zorla müslümanlaşmış köle Karluk Türkleriydi. Yani Türklerin gönüllü severek katıldığı bir savaş değildir.
Merhaba Öncelikle forumda yeniyim buraya bilgi edinmeye paylaşım da bulunmaya geldim.

Size bir sorum olacak kırmızı ile belirtiğim KARLUK TÜRKLERİNİN köle olduğunu belirten tarihte herhangi bi belge yada kaynak var mı ?

Şimdiden teşekkür ederim.
Kızıl_baş adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.03.2008, 04:04   #18 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 1
arkan Rss Beslemesi
Alıntı:
TARİHİN OĞLU´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
ırkdaşlarım başbuğumuz Atatürk o sözlerle başörtüsünü kötülemiyor arabesk kullanma biçimini kötülüyor yoksa Atatürkün hanımı latife hanımda başörtülü bir hanımefendidir ayrıca Atatürkün dindarlıkla ilgili pek çok güzel sözü mevcuddur lütfen bazı şeyleri söylerken bunlarıda göz önünde tutalım unutmayalımki bu dini seçen atalarımızdı ayrıca unuytmayalımki batının ve Türk ırkının tüm düşmalarının 8. ve 9. yy larda koryukları tek şey Türlerin giderek müslüman oluşuydu ve islam ümmetinin başına geçişleriydi bu hem bize Anadolu ve istanbulun fethi için zaman kazandırdı hemde bitmek tükenmek bilmeyen bir insan gücü bunları atlamayalım islam önemlidir büyük bir güçtür kullanmasını bilirseniz
sen git araplara biat et,oy toplamak için de develere bin dolaş.
arkan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.03.2008, 19:00   #19 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Lolan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: İstanbul
İletiler: 91
Lolan Rss Beslemesi
Yüce Başbuğumuz daha o günden türban konusunun devletimiz için zararlı sonuçlar doğurabileceğini görmüştür ve bu şeriatçı oyununa düşmememiz için bizi uyarmıştır.Tıpkı bir çok konuda olduğu gibi.Ne yazık ki onun devrimlerini tutan liderler başta değil.

Biz kendi öz benliğimize, milli dinimize dönmedikçe bu bedevi buluşu şeyleri daha çok ülkemize yutturmaya çalışırlar.Bugün türban, yarın başka birşey.Gök Tanrı özümüze dönmemize yardım etsin.

Tanrı Türk'ü Korusun
Lolan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2008, 10:45   #20 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

NoyanHan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 249
NoyanHan Rss Beslemesi
Konu ve alıntılar, kusursuz ve gerçektende gerekli olmuş. Atsız Ata'nın dediği şu cümleyi de çoğu kez haykırmak istemişimdir:

Alıntı:
Buğra Şad´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
__________________________________________________ _______

Tarihi gerçek şudur ki: Türkler Müslümanlık sayesinde değil, Müslümanlık Türkler sayesinde yükselmiş ve yaşamıştır.

__________________________________________________ _

TTK

Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir.
K.Atatürk
NoyanHan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2008, 21:34   #21 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

NoyanHan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 249
NoyanHan Rss Beslemesi
Önce art arda yazıma konusunda özür diliyorum, aslında ekleme yapmak istiyordum, ancak sadece "alıntı" bölümü açıktı, "düzeltme" açık değildi.

Buğra Şad ırktaşımın yaptığı 2. yorumdaki Nihal Atsız'dan yaptığı tarz alıntıların devamını bekliyoruz. Her ne kadar Otağ yöneticilerimizin dediği "armut piş ağzıma düş" tarzı bir şey olabilecek gibi görünse de, kendi yaptığım bir çok araştırma sonucunda pek sağlıksız, genelde ümmetçi ve ülkücü, ve çoğu gerçeği yansıtmayan ve Atsız Ata'yı karalayan bir çok gereksiz bilgi buluyorum.

Buğra ırktaşıma tekrar güzel alıntısından dolayı teşekkür ediyorum.

TTK

Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir.
K.Atatürk
NoyanHan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler