![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
ERDAL İNÖNÜ ÖLDÜ 30.10.2007
KANDAŞLAR SİZCE ERDAL İNÖNÜ NASIL BİRİYDİ?İYİ BİR BİLİM ADAMI OLDUĞU SÖYLENİYOR.
AMA BEN BİR TÜRLÜ SEVEMEDİM BU ADAMI (İSMET İNÖNÜ'NÜN OĞLU OLMASINDAN DOLAYI) BİLİM ADAMLIĞI DIŞINDAKİ BAŞKA YÖNLERİ HAKKINDA KANDAŞLARIMIN GÖRÜŞLERİ VE BİLGİLERİYLE AYDINLANMAK İSTERİM. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Pek bir bilgim yok ancak Dayyip'ten çok farklı olduğunu söyleyebilirim bildiğim kadarıyla babası İsmet İnönü'den de daha farklıydı akıllı, beyefendi ve dünyanın sayılı yaşayan bilimadamlarından biri idi ayrıca koltuk sevdalısıda değildi çünkü siyaseti yapamayınca çekilmesinide bilmişti.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
PEKİ KANDAŞIM.BİRŞEY DAHA VAR ONU YAZMAYI UNUTTUM ESKİ DEP MİLLETVEKİLLERİNİ SHP LİSTESİNDEN MECLİSE SOKAN ERDAL İNÖNÜ MÜYDÜ?
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bilemeyeceğim ancak sanırım Erdal İnönü değil Murat Karayalçın olması gerek.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Babası cumhuriyet tarihinin en tehlikeli kırolarından biriydi ki oğlunun da ondan farklı birşey olduğu düşünülemez. Kanı bozuk olanın karekteri düzgün olamaz. |
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
İnönü'ydü. Basiretsiz, vizyonsuz, sıradan ve ülkeye bir tek yararı bile dokunmamış hatta zararı dokunmuş olan bir siyaset adamıydı.
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ayrıca CHP de Hikmet Çetin Celal Doğan ve piyon Sarıgülün akıl hocası ve yönetcisiydi. Yüce başbuğumuz ATATÜRK e karşı babası zamanında başlatılan karşı devrimi chp içerisinde bugün bile sürdürmeye çalışan babasının izinde bir zattı. Chp nin bizi tatminden uzak olmasına rağmen şuanki sözde "milliyetçi" duruşundan bile rahatsız olan bir zararlıydı.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
Dediğin gibi kandaşım kanının bozuk olması yetiyor.
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Ben Atsız Ata'nın yolunda ilerliyorum Atsız Ata yeri gelmiş Osmanlı'yı da kızıl köpekler yüzünden onlar osmanlı üzerinden Türklüğe saldırdığı için savunmuştur. Bugün durum biraz daha farklıdır. Ben yeri gelir tıpkı Atsız Ata'nın hiç sevmediği Osmanlı gibi hiç sevmediğim kürt ismetide savunmuşumdur nedenmi? Çünkü ümmet köpekleri İsmet İnönü üzerinden yüce Başbuğ'a çok defa saldırmışlardır(gerçi Akp geldiğinden beri bunu alenende artık yapıyorlar). Bunlara karşı ben A. Necdet Sezer ve İsmet İnönü'yü savunmuşumdur. Ancak içimde onları seviyormuyumdur? Hayır... Ne demek istediğimi anlatabildim mi? Şuanki durum bizlere değil ümmetin devşirmelerine yarıyor. Taktiksel kozları biliniz, bilmeliyiz... Esenlikler |
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ben mevzuhahis cevabımda seni suçlar bir yorumda bulunmadım. İçinde bulunduğun yanlış anlamaya binaen bir çıkış yapmışın. Sonuç olarak ben senin niyetini sorgulamıyorum.
Üslubumun yanlış olduğunu düşünmüyorum keza ben KIRO İsmeti Atsız atamıza işkenceler yaptırtmış Türk ve Atatürk düşmanı kıroyu sırf ümmetçiler saldırıyor diye savunmam. Ama senin üslubunuda yargılamam. Aramızdaki üslup farkıda bizi münakaşaya sevk edecek kadar da ciddi bir öneme haiz değildir. Seni tenkit etmek gibi bir amacımın olmadığını yineler ve sendende beni tenkit etmemeni isterim. Esenlikler kandaşım. |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ayrıca bizim içinde bulunduğumuz durum aramızdaki kan bağını etkilemez ve sonuç olarak kardeşimsindir. Bu sebeple ümmetin çapulcuları aramızdaki bu ve benzeri fikri alışverişlerden kendilerine sevinç parçacıkları arasalarda bulamazlar.
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Anlamıyorsun beni yazılarıma bakarsan ben senden daha ırkçı ve daha ümmetçi düşmanıyım. Ben bir Türkçü olarak kürt ismet'i Türkçü bir ortamda zaten savunmam. Atsız Ata'da bazı yazılarında Osmanlı'ya övgüler düzmüşsede bunun sebebi kızıl köpeklerdir. Atsız Ata Osmanlı'ya özünde küfür eden birisi idi.
Bunun tıpkı bir benzeri ise İsmet İnönü üzerinden Laik Cumhuriyete ve Atatürk'e saldıran ümmet köpekleri var bunlara karşı savunurum diyorum anlayacağın onların asıl yermek istediği İnönü değil yüce Atatürk'ün bize bıraktığı Cumhuriyet rejimi ve yüce Başbuğ'dur. Atatürk'e açık bir ortamda saldırmanın cezası büyüktür bu açıdan kürt ismet üzerinden Atatürk'e saldırılmaktadır. Bu durumda bizim ümmet köpeklerine karşı savunduğumuzda ismet değil Başbuğ Atatürk'tür. Anlatabildim mi? Esenliker kandaşım. |
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tekrarlamana gerek yok anlıyorum ama galiba sen beni anlamadın.
Bende diyorum ki böyle bir "aktarmalı"(ümmetçilerin yaptığı) saldırıda "ben" şahsen inönüyü savunmak yerine inönünün din düşmanlığının değil Türk düşmanlığının beni ilgilendirdiğini bu yüzdende amaçları başbuğumuzun devrimlerini eleştirmekse bunu delikanlı gibi açıkça söylemeleri gerektiğini söylerim. Atsız atamızın siyaset yaptığı yerler tabiki vardır ve dediğin gibi siyaset gereği ümmetçi padişahlarıda savunmak zorunda kalmıştır ama Atsız atamız çok az yazısında bu şekilde davranmıştır. Ayrıca Atsız atamızın içinde bulunduğu durumla inönü mevzusunun korele olmadığını düşünüyorum. Ama dediğim gibi eğer sen konuyu devam ettirmesen ben bu üslüp farkını dile getircek değildim ki halen de bu durumdan hoşnut değilim Yani seninle bir tartışmanın içine girmek istemiyorum. Bu sebeple konuyu burda noktalamamızın uygun olduğu kanısındayım. Sonuçta uğraşmamız gereken bir sürü bela varken bir kandaşımla tartışarak vakit kaybetmek istemem. |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|