Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 06.07.2008, 10:50   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 110
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Ergenekon Cinayeti!

Kuddusi Okkır, sırf yukarıda resimde (en solda) göründü diye ergenokon tertibi kapsamında tutuklandı.

Cezaevine girerken böyleydi:

Cezaevinden çıktığında böyle oldu:

Kuddusi Okkır içeri girmeden önce bir bilişim şirketi sahibiydi, maddi durumu çok iyiydi ancak cezaevine girdikten sonra işler bozuldu, Bağkur primlerini bile ödeyemeyecek duruma geldiler.

İçerde hastalanan Kuddusi Okkır, avukatları aracalığıyla sürekli tahliye talep ettiler, sağlık raporlarını gösterip Kuddusi Okkır'ın ölüm döşeğinde olduğunu söylediler ama 1 yıl boyunca tahliye alamadılar.

Sonunda ölümüne birkaç gün kala tahliye edildi ve bugün öldü.

Sırf yukarıdaki resimde yer aldığı için....

Fettoşçular şimdi kıçlarına kına yaksınlar!
Tunç Topuz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 06.07.2008, 11:53   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

KUTALMIŞ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 306
Ruhu şad,Mekanı uçmağ olsun.
Bu rezilliğin hesabı sorulacak. Hepsinin tek tek öcü alınacak.
Bu memleket, dünyanın beklemediği, asla ümit etmediği bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine, yüksek sahne oldu. Bu sahne 7 bin senelik, en aşağı bir Türk beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgarlarıyla sallandı. Beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı. O çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela, korkar gibi oldu; sonra onlara alıştı; onları tabiatın babası tanıdı onların oğlu oldu. Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
KUTALMIŞ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 06.07.2008, 12:13   #3 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

ALMİLAM91 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 174
Tanrı rahmet eğlesin. Ne diyelim. Türkiye Cumhuriyeti'nin içler acısı durumu.. Atatürkçü, Türkçü kısacası bu millet için başbuğumuzun emanetine yararlı ne varsa yasaklandı, suç sayıldı. 301 bile serbest oldu. Bizi gerçek ve katıksız Türklerin yönetmesi ümidiyle..
ALMİLAM91 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 06.07.2008, 14:52   #4 (İleti Bağlantısı)
Cengiz Hanın Fedaisi

Ergenekonlu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 123
Bu fotograflari gorunce insaninin kani kayniyor.Hem uzuluyor hem kan agliyor hem de ofkeleniyor.Milli duygulardaki sarsintiyi tarif edebilmek mumkun degil.

Konu Tonyukuk19 tarafından (06.07.2008 Saat 15:44 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Kurallar
Ergenekonlu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 06.07.2008, 15:33   #5 (İleti Bağlantısı)

Araz Akçora adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 373
Eğer bu insanlarda vicdan olmuş olsaydı bunları yapmazlardı. Resimde yer alması bile bir kişinin çeteci olmasına yetebiliyor demek ki. Kitabınızda bir adama acı çektirmemek gerektiği yazmıyor mu? Sağlık durumu kötü olan birisini cezaevine atarak bu duruma getirdiniz. Paşaların tansiyonu çıktı, gözaltına alınan birçok kişi fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Sizin amacınız bu kişileri öldürmek. Bu anlaşıldı. Düşünceleriniz amaca ulaşmak için her yol mübaha çıkıyor. O yüzden çalıp çırpmakta da bir sakınca görmüyorsunuz. Sizi de birgün bu hale düşürdüklerinde allahınızın bile kurtarmaya gücü yetmeyecektir. Tanrı bunların hesabını sorar elbet ya da sordurur.
Alt 06.07.2008, 15:40   #6 (İleti Bağlantısı)
Çaşıt Olduğu İçin Atılmıştır

İletiler: 76
Ruhu şad,Mekanı uçmağ olsun.Gün gelir hesabını sorarız.
Tavşancıl Beg Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 06.07.2008, 16:22   #7 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

yalnız kurt77 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 32
Tanrı rahmet eylesin....
Onu ölmeye mahkum edenler;İpte sallanacağınız günler uzak değil....
yalnız kurt77 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 06.07.2008, 19:25   #8 (İleti Bağlantısı)

GökTürkAlp adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 542
Yahu saçmalığa bakar mısınız? Bu adam sözde ergenekon çetesinin finansörüymüş. Buna hangi insan inanır be? Adamın hastane parasını ödeyecek parası yok. Hadi onu geçtim ailesinin cenazesini hastaneden çıkaracak parası yok. Ne diyelim hiç bir şey cezasız kalmaz elbet.

Mekanı uçmak olsun...
Alt 06.07.2008, 21:52   #9 (İleti Bağlantısı)

Tarkan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 632
Ey vakit, yeni şafak, star gibi bilumum "dinci" gazeteler ve AKP'nin yöneticileri ve tarikat bağlantısı olduğu bilinen Zekeriya Öz.Yazdığınız yalan dolan senaryo ve yaptığınız iftiralar yüzünden giden canlara biri daha eklendi.Bu giden canların bedelini nasıl ödeyeceksiniz? Bunun adı cinayet değil de nedir? Önce sizden sonra çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıkacak elbet bunlar.Hiçbirinizin yaptığı yanına kar kalmaz.Bunların sorumluları bellidir:

Tarkan Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 06.07.2008, 21:56   #10 (İleti Bağlantısı)

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,148
İşe bakın, demek kendimizin bile hatırlamadığı bir zamanda resim çektirdiğimiz bir arkadaşımız, hatta belki arkadaşımız bile olmayan birisi gün gelecek de bizim ölüm fermanımız olacak. Bu adalet mi, vicdan mı, insanlık mı yahu?

Lanet olsun böyle hak anlayışına.
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 06.07.2008, 23:26   #11 (İleti Bağlantısı)

C* Ergenekon C* adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 447
Sadece o mu?

Alıntı:
Buğra Şad adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
İşe bakın, kendimizin bile hatırlamadığı bir zamanda resim çektirdiğimiz bir arkadaşımız, hatta belki arkadaşımız bile olmayan birisi gün gelecek de bizim ölüm fermanımız olacak. Bu adalet mi, vicdan mı, insanlık mı yahu?

Lanet olsun böyle hak anlayışına.
Andam fotoğrafı da geçtim. Burada yazıp çiziyoruz ya, bundan sebep bile fişlendiğimize eminim. Çünkü buraya kaydolurken kullandığım e-posta adresim kendi adım. Bilgisayardan çok anlamam ama siz arada kaşınan kıroların ve çapulcuların nasıl adını, adresini tespit edebiliyorsanız bunların da bu tür çalışmalar yapabileceğini düşünüyorum ve de hiç aldırmıyorum. Arada sırada sitedeki ziyaretçi sayısına bakıyorum da acaba bunların arasında fettoşçulardan kaç tane var diye merak ediyorum. Sonra kendime diyorum ki "gene paronayaklaştın"
Ama ülkedeki Türkçü avı sürerken bu siteyi izlememelerini de imkansız görüyorum.
Alt 06.07.2008, 23:34   #12 (İleti Bağlantısı)

Alıntı:
C* Ergenekon C* adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Andam fotoğrafı da geçtim. Burada yazıp çiziyoruz ya, bundan sebep bile fişlendiğimize eminim. Çünkü buraya kaydolurken kullandığım e-posta adresim kendi adım. Bilgisayardan çok anlamam ama siz arada kaşınan kıroların ve çapulcuların nasıl adını, adresini tespit edebiliyorsanız bunların da bu tür çalışmalar yapabileceğini düşünüyorum ve de hiç aldırmıyorum. Arada sırada sitedeki ziyaretçi sayısına bakıyorum da acaba bunların arasında fettoşçulardan kaç tane var diye merak ediyorum. Sonra kendime diyorum ki "gene paronayaklaştın"
Ama ülkedeki Türkçü avı sürerken bu siteyi izlememelerini de imkansız görüyorum.
Sevgili kardeşim, biz, buraya kaydolan, siteye e-posta gönderen, sitemizi ziyaret eden ve ileti ekleyen herkesin IP numaralarını görüyoruz. Tespiti de bu IP numaralarına göre yapıyoruz. Fakat bu numaraları, bizden başkasının görmesi mümkün değildir. Bu yüzden kimse bu sitedeki Türkçüleri fişleyemez, müsterih olun.
Alt 06.07.2008, 23:36   #13 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 110
Alıntı:
C* Ergenekon C* adlı üyeden Alıntı İletiyi göster

İşte operasyonun amacına ulaştığını görüyoruz. Korku ve dehşet!!!

PKK'lılar bile daha cesur, biz daha legal olan düşüncelerimizde niye çekingeniz?
Tunç Topuz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 06.07.2008, 23:37   #14 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

ilteriskaan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 3
Elbet Bir Gün Demirci Gelecek Daglar Eriyecek ve o Kizgin Demirleri icecekler.

Saygilar
Türk Birliğinin bir gün hakikat olacağına inancım vardır.Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım.Türk Birliği'ne inanıyorum.Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak.Dünya sükununu bu fasılları içinde bulacaktır.Türkçülüğün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak.Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek.Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı.

Ne Mutlu TÜRK`üm Diyene !

Mustafa Kemal ATATÜRK
ilteriskaan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 06.07.2008, 23:40   #15 (İleti Bağlantısı)

Alıntı:
Tunç Topuz adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
PKK'lılar bile daha cesur, biz daha legal olan düşüncelerimizde niye çekingeniz?
Bu ithamınız uygunsuz olmuş. Çekingen olan ve korkan kişiler zaten burada ne gezecek ki? Eğer bugün kürt ırkçıları, Türkiye'yi bölme emelleriyle çıkıp Meclis'te konuşabiliyorlarsa, Türk ırkçıları da haklı davalarını her yerde dile getiriyorlar, getirebilmeliler.

Bu kadar basit.
Yanıtla

Etiketler
cinayeti! , ergenekon

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler