Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 12.06.2008, 00:56   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 110
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Ergenekon Operasyonunda Fettoşçu Bağlantısı!

Fettoş cemaatiyle ilgili ilginç itiraflarda bulunan ve "ikinci Nurettin Veren" olarak anılan M. Hakan Yavuz, cemaatin Ergenekon operasyonuna yön vermek istediğini söyledi.

Yavuz, cemaatin eski Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Aşkın davası, Atabeyler ve Sauna operasyonları ile Şemdinli davasına yön vermeye çalıştığını, aynı şeyin şimdi de Ergenekon operasyonu konusunda gerçekleştirildiğini belirtti.

"Ben aslında cemaate antipatik de bakmıyordum, çok yanında da değildim. Ama özellikle AKP iktidarından, 2002 yılından bu yana özellikle yargı konusunda çok yanlış adımlar attıklarını düşünüyorum. Dört tane dava var benim için önemli olan: Yücel Aşkın duruşması, Şemdinli davası, Atalar (Atabeyler) operasyonu ve Sauna operasyonu. Şimdi de Ergenekon. Bu ilk dört davaya cemaat yön vermeye kalkıştı. Cemaatin basın organlarının bu davalarla ilgili yayınlarına bakın. Yücel Aşkın’a ne iftiralar atıldı. Ergenekon’da 1 yıldır insanların dava açılmadan içeride tutulmasını izah edemiyorum."

http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=380862

Başından beri malum olan gerçek eski bir Fettoşçu tarafından dile getirilmiş oldu.
Tunç Topuz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
bağlantısı! , ergenekon , fettoşçu , operasyonunda

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler