![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
YOBAZSAVAR
|
Ergenekon Savcısı Hakkında Bilinmeyenler
Yazıyı kopyalayıp yapıştırmak yerine direkt kaynağını veriyorum.
http://www.odatv.com/index.php?id=13611 Bazı ayrıntılar yeni yeni gün yüzüne çıkıyor....
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Y.N. Klavye başından sallamak kolay. Bundan sonra bu tarz iletilerine açık adresini ve kimlik bilgilerini de yaz. Birdaha uyarılmayacaksın !!!
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bunlar ancak günahsız insanları tıkmayı bilirler .Birde Eruygur paşamız hastaneye kaldırıldı.Onun suçlusu da bu adam (!) olurdu.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Y.N. Eleştiri olabilir ama devletin resmi savcısına hakaret asla ! Klavye başından yaptığınız sanal kahramanlıkların faturası bizlere çıkıyor...
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Hey gidi günler hey! Cumhuriyetin yetiştirdiği savcı kimlere hizmet ediyor. Utanmadan Türk Ordusu mensuplarına terörist bölücü dediler. Savcının daha daha neleri çıkacak bekleyin ve görün siz.
Paylaşım için sağolasın Anda! |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Sayın Mehmet Ocak gibi soylu kan taşıyanlara ihtiyacımız var.Suikast ya da kundak için değil,çağı geldiğinde bizimle omuz omuza vuruşmaları için.Anlayamadığım şey hem bu şerefsiz şeriyatçılar da yargılanıyor,o zaman neden savcı da bunlardan?Neden müdahale edemiyoruz?Neden tarafsız ve Türk bir savcı karar mertebesinde değil Türkiye Cumhuriyeti'nde?
Küçük kardeşim, yeğenim, oğlum, bütün soyum, milletim, sağdaki Şadapıt beyleri, soldaki Tarkanlar, buyruk beyleri, Otuz Tatar, Dokuz Oguz beyleri, milleti! Bu sözümü iyice işit! Katıca dinle! İleri gün doğusuna, beri gün ortasına, geri gün batısına, yukarı gece ortasına doğru yerlerin içindeki milletler bana itaat eder. Köl Tigin |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Yani dört başı mamur bir irtica heveslisi.
Karısı kara çarşaflı olan adamdan, Türk askerine gülücükler sunması beklenemez zaten. Üçkâğıtçılığı ve sahtekârlığı yüzünden gittiği yerlerde tutunamayıp kendi meslekdaşları tarafından şikâyet edilen bir adam, nasıl olur da Ergenekon gibi ülkenin en çok konuşulan bir davasını yürütebilir anlaşılır gibi değil. Ayrıca yine kendi meslektaşları ve mesai arkadaşları tarafından "para Zekeriya'nın herşeyidir" demişler. Yani bu adam kolaylıkla para verilip tavlanacak bir adammış. Kim bilir, Ergenekon davasında da bunun etkisi olmuştur. Ama onu sahiplenenler iktidardan inerse o nereye sığınacak ben bunu merak ediyorum. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
YOBAZSAVAR
|
|
![]() |
| Etiketler |