![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
ERGENEKON
ERGENEKON
Dağlara vuruyorum Kızıl güllerin ötesinde Dokuz dallı akçam Kuş yuvaları Ev sahipliği ediyor ruhlara Her biri eğitiliyor Dokuzuncu dalın Son kıvrımında Kara Han Ulular ulusu Tanrı Ötüken Dua edenler sonadı Demirci tavında dövüyor umudu Ateşi sıcak tutan Sana yanan ruhlarımız hala Göklerde gezdim Senin adınla Yokluğunda zamanın Cehennemleri gördüm Arındım ateşinde potanın Koşmak istiyorum Dört bir yana haykırmak Ulumak adını bozkırlara Eritmek demirden dağları Çelik maskeler bırakmak göklere Tanrılar adına Od'unda kavrulur ozanlar Gökten inmiş dokuz ışık Gökkurt'un alnında Evrenlerin izi Daima hükmüne doğru Ulu kağanın Bir kadeh şarap sunuyorum Parlıyor hükmünde ışık Sen ki hükümdar kıldın Kutsal kanından bir zerreyle TÜRK'ü yeryüzüne Ve dedin ki; ''Ey Türk Benden de üstün bil Damarlarında akanı'' And olsun Biz olacağız hükmeden Takibinde 'Mavi Gözlü Kurd'un İlkelerine sadık Ve Türk iliklerine kadar And olsun Yenik düşmeyeceğiz Bu sami çakallarına (Işık içinde uyu, 'Mavi Gözlü Kurt', Ulu Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk. Yarattığın gençliğe emanet bu vatan. 'Muhtaç olduğumuz kudret'in nerede saklı olduğunu unutmadık. Ne Ergenekon'u unuttuk, ne Kara Han'ı... Ama en çok da dahili ve harici şu bedhahları kazıdık zihnimize günü gelir de istiklal ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersek diye... Sen rahat uyu Ata'm!) |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Selam sevgili ırkdaşlarım. Siz Türkçü kandaşlarımın arasında olmak benim için büyük bir sevinç.
T T K |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Şanlı Bozkurda
Yiğidim gider cenge, Doğruluğu kuşanmış. Aman vermez namerde, Tanrılardan güç almış. Yürü şanlı bozkurdum, Kut yolunda ilerle. Seninle ulu yurdum, Sancağı düşmez yere. Yağı sarmış her yanı, Duman çıkmış göklere, Dökülsün soysuz kanı, Yurdu verme ellere. Vurmak sana yakışır, Durmak yakışmaz asla, Bu bozkurtlu sancağı, Taşı Tanrı Dağı'na! Göğsüm gururla dolu, Zaferler sezilmekte, Irkıma Turan yolu, Sana kut görünmekte.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
TÜRK GENCİ'NE Yürü Türk oğlu yürü Karşında çinli sürü Kılıç çıksın kınından Irmak olup aksın kan Türk yerdeki Tanrı Şanına şan katmalı Feda edip canını Akıt yağı kanını Bak önünde Ötüken Vur ve ölüme diren Nasıl da kucak açmış Sana Tanrı Dağları Yürü Kür Şad torunu Yürü Atsız'ın oğlu Asil cevher kanında Sen yücelt budununu Alp KARAHAN
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Kandaşım yüreğine sağlık.Şiirler çok güzel ve anlamlı.Kandaşlarımın böyle yeteneklerinin olması beni gerçekten çok mutlu ediyor...
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Ağabay kandaşım senin de yüreğine sağlık okuyup değerlendirdiğin için. Şiiri anlamlı kılan onu okuyup, bir şeyler bulan kandaşlarımdır. Barış kandaşım da sağolsun eklediği için bu şiirimi. (:
Esenlikler.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Ulu Türk
Yıldırımdır yüreğin Bükülmez hiç bileğin Tanrı kut vermiş sana Turan'dır hep dileğin Alevlerden yılmazsın Sonbaharda solmazsın Türeden ayrılmadan Şerefinle yaşarsın Atsız Ata yolunda Belki de genç yaşında Şanlı budun uğruna Varacaksın uçmağa Yaslanma asil kanlım Bırak yürüsün şanın Senin her damla kanın Güç kattı budununa
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
TÜRK BAYRAĞI'NA Yıldırım şiddetiyle selam sana, Kasırga kuvvetiyle selam bayrak. Düşman eller dokunamaz hiç sana, Yurtlarını kana boyarız ancak! Sana renk veren, ırkımın asil kanı, Asırdır göklerden inmedin bayrak. Uğrunda kan dökeni iyi tanı, TÜRK, seni en yükseğe taşıyacak... Kahrolur baktıkça yağılar sana, Acunda yoktur bir benzerin senin. Şanınla taşırız seni her yana, Tamudur sonu sana göz dikenin. Biliriz, yetmez bu yükseklikler, Ulu şanın arttıkça artmak ister, Asaletine dar dünya, dar gökler, Salın bayrak bize zaferler göster! Sen uludan ulu TÜRK'ün Bayrağı,
Yıldırım şiddetiyle selam sana! Sayısız cengin, zaferin kaynağı, TÜRKLÜK'ün kuvvetiyle selam sana!
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
süpermiş Büyük yeteneklerimiz var
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yuregine saglik alp kardesim.Tanri kut versin..TTK
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
ATSIZCI BOZKURTLAR MARŞI
Bizleriz Türk'ün öfkesi Atsızcı Bozkurtlarız biz Şanlı Türk Irkı'nın sesi Atsızcı Bozkurtlarız biz Direnç, inanç, umut bizde Atsızcı Bozkurtlarız biz Dinmez öfke içimizde Atsızcı Bozkurtlarız biz Dağlardan büyük kinimiz Atsızcı Bozkurtlarız biz Türk'ün dinmez öfkesiyiz Atsızcı Bozkurtlarız biz Korkmayız ölümden asla Atsızcı Bozkurtlarız biz Korku salarız düşmana Atsızcı Bozkurtlarız biz Attila, Kür Şad torunu Atsızcı Bozkurtlarız biz Tanrıkut Atsız'ın oğlu Atsızcı Bozkurtlarız biz Atatürk'tür başbuğumuz Atsızcı Bozkurtlarız biz Her daim Turan yolumuz Atsızcı Bozkurtlarız biz
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
TÜRK BAYRAĞI
Bak haykırıyor gökyüzü, Türk'e olan sevdasını, Tanrı getirmiş yanyana, Hilal ile yıldızını... Ay buluşmuş yıldızıyla, Gök bile şan vermiş Türk'e! Herkes baksın semalara, Bir selam versinler Türk'e! Gökte salın al bayrağım, Türk yurtlara selam gönder, Seninle esendir ırkım, Tanrı dağ'a selam gönder... Üstüne doğdun acunun, Kutsandı bu toprak, bu yer, Seninle kutludur budun, Türk'e güzel günler göster!
|
![]() |
| Etiketler |
| ergenekon |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|