Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 01.05.2007, 20:03   #1 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tonyukuk19 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 417
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
ERKEN SEÇİM İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Tayyip ve yandaşları kaybetti, kazanan Türk milleti oldu. Dini sömürerek geldikleri makamlardan indirildiler. Bunlar şimdeden ülkeden kaçmaya hazırlanıyordur.
Tonyukuk19 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.05.2007, 20:19   #2 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 248
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Merak etme kandasim.Mevcut sag partilerin beceriksizligi ve tutarsizligi ister istemez milleti AKP'ye yönlendiriyor.Yani bu karardan sonra uzun vadede yine onlar kazancli cikacaktir.

Kimse baraj alti kalacagi kesin olan ANAP'a ve basinda bos teneke gibi bom bos bir adamin bulundugu DYP'ye oy atmaz.MHP'nin ne oldugu zaten belli ve yine yüzde 8'lerde gezecegi acik.Geriye ne kaliyor kandasim?
Milleti medya yoluyla dört bucuk yildir uyutan ve "basariliyim" görüntüsünü dikte ettiren sözde sag (ben sagciliktan milliyetcilik, vatanseverlik ve muhafazakarlik anliyorum.AKP sagci ise ben degilim) parti AKP.

Dolayisiyla DYP+ANAP birlesse bile meclise ancak yüzde 12 ile falan girer.Bu da AKP'nin isine gelir, cünkü sinsi Tayyip CHP yerine dogal olarak bunlarla, yani bir zamanlar bakani olan Erkan Mumcu ve cogu zaman kendisine alkis tutan Mehmet Agar'a olasi bir koalisyon teklifi götürecek.
Bu baglamda sag oylarin bölünecegi de gün gibi ortada. GP yine MHP'nin meclise girmesini engelleyecektir.

Mevcut partilerin basinda bulunan kisilerin liderlik sevdalari ülkeyi kimlere emanet ediyor görüyorsunuz.

Benim tahminim 3 parti meclise girecek ve ayni acmaz durum yeniden olusacaktir.Tek olumlu yön AKP'nin belki tek basina iktidar olamayacagidir.
Tomay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
basildi , dÜĞmeye , erken , seÇİm , İÇİn

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler