![]() |
|
|||||||
| Spor (Genel) Tüm Spor dallarıyla ilgili haberler, etkinlikler |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ErmanToroğlu şehitler için satılmış hain basına ve siyasetçilere kükredi
Seni kutluyoruz Toroğlu..
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Erman Toroğlu diyebiliyor başkaları sususyor yazık.Tebrikler Erman Toroğlu,medyanın hain olduğunu medyadan birinin söylemesi her yiğidin harcı değil.Soysuzlara örnek olsun o ana haber bülteni sunan zat 5 Şehitten az olursa vermeyin diyen kişi dinlesin,o kişi hayla haber sunarken birilerinin bu konuya en çok izlenen programlardan olan spor programında değinmesi iyi umarım birileri örnek alırda medya da bir yerlere gelmek için her şeye susmaz ya da görmezden gelmez.Rahat bırakın Askeri ağzına sağlık ...
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Milyonların takipcisi olan bir spor programında, bu denli açık sözlü konuşan adam gibi adam Erman Toroğlunu kutluyorum. Ağzına, yüreğine sağlık.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Erman Toroglu gibi baba yigitlerin bu ulkede politika yapmasi gerekiyor.Yok satilmislarin degil.
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
SAYIN ERMAN HOCAM AĞZINA SAĞLIK ÇOK GÜZEL KONUŞMUŞSUN
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sportif çerçevede kendisini sevmesemde, helal olsun ağzına sağlık...Delikanlı adammış...
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..." H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Erman begi kutluyorum..!
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ağzına sağlık hocam
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Dinci bölücü olduğu için atılmıştır
|
Askerlik Ölme Ve Öldürme Sanatıdır.
Bravo sana Erman Toroğlu, askerden sonra bunu ilk defa sivil hayatta birinin ağzından duydum hele canlı yayında duymam beni daha da memnun etti. Hadi humanistler çıkın konuşun bakalım sizler ne diyeceksiniz... Şerefsizler!!! |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Helal olsun gerçekten iyi konuşmuş.Hatta bir cümlesini baya beğendim.Diyor "Gün gelecek evlerinden çıkaracaklar milleti o zaman ne diyecekler".Bende merak ediyorum acaba o zaman hala kardeşimizsin diyecekler mi?
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
helal olsun sana erman abi
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Bozkurt
|
erman toroglu gibi Türkiye de taninmis birisinden böylesine aciklamalar duymak sevindirici. bu tür aciklamalarin cogalmasi dilegiyle...
esenlikler |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Erman begi kutlarım. Bu gibi düşünenleri görmek biraz olsun sevindiriyor.
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Adam gibi adam Erman Toroğlu.
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
gerçekten çok güzel konuşmuş...
milliyetçi geçinenler bile böyle doğruları söylemiyor!
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|