![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ermeni Koca, Karısının Suratına Dışkı Attı
Alıntı:
Bu haber, ermenlerin nasıl bir topluluk olduğunu gösteren güzel bir örnek. Bunları soyu gibi tartışmaları da b.ktan! |
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
İnsanlıktan nasibini almamış yaşam formatları.Hayvan demiyorum çünkü hayvanlar bile bu pisliği yapmaz..
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
e.meniler ve kırolar.Bu iki aşağılık ırk Türk ırkının ve özellikle de Türkiye Cumhuriyeti ve Azerbaycan'ın yıkılması için uğraşmaktadırlar.
Bunlar kansızdır. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Atatürk'ün Askeri
|
Bazılarının hamuru b.ktan yaratılmıştır. Adları gibi kendileri de b.ktan işte, ermeni yani... Aslında şöyle bir düşünüyorum da bu ermeniyle evlenenin üzerine b.k dökülmesi müstahak olmuştur. Kışın kartopu yapıp birbirimizin üzerine atardık Kayseri' de eskiden, bunlar da b.k topu yapıp birbirlerinin üzerlerine fırlatıyorlar.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Dünyaya insanlıktan söz etmeye çalışıyorlar ama kendileri daha nasıl bişey olduğunu bilmiyor.Karısına,hayatını paylaştığı insana bunu yapabiliyorsa o ....... söyleyecek bir laf bulamıyorum.Ermenilere hayvan yakıştırmasını bile yapamam çünkü hayvanlara hakaret etmiş olurum...
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
B.kçu ermeninin tam bir AKP destekçisi olduğu ortaya çıktı.
Karısının suratına b.k atan ermeni gazeteci Nişanyan'ın “Eğer birileri haddini aşıp yüzde 47 alan partiyi kapatmaya çalışıyorsa, hamama giren terler. Tabii izlenecekler. Telefonları da dinlenecek. Bundan doğal olan ne var?” dediği ortaya çıktı. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Olayı kaçırmayın. Kuyruk acısını güneşi (Atatürk'ü) balçıkla (ermeni kuruk acısıyla) sıvamaya kalkan bu ermeni şu başlıkta konu edilen zevattır:
CUMHURİYET DİKTATÖRLÜKTÜ İşte Atatürk'e laf etme cüretini gösteren mahlukların karakter yapılarını görün. Kimisi sübyancılık, kimisi yolsuzluk, kimisi vatan-millet düşmanlığı yapar. Kimisi de etnik bir sığıntı olarak yaşadığı ve sosyo-ekonomik açıdan ona her türlü olanağı sağlayan ülkeye düşmanlık eder. Nankörlüğünün yanında karısının suratına bokunu döker. Böyle bir rezaleti ve iğrençliği de ancak bir ermeni veya kürt yapabilirdi. Eşcinsellerin, fahişelerin, ermenilerin, kürtlerin, bilumum milliyetsiz etnik döküntülerin, vurguncuların, soyguncuların ve tarihi düşmanımız Batılıların Akp'ye destek vermeleri acaba tesadüf müdür?
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Eşinin adı Müjde,anlaşılan ermeni kökenli değil.
Ermeni tohumuyla evlenen kişiye bunlar az bile. Baştan pislik içinde yaşamayı haketmiş |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Daha dün Başbuğ Atatürk'e söz söyleyen, osmanlıyı övüp Cumhuriyeti kötüleyen, taraf adlı paçavra da söyleşi yapıp akp propagandası yapan adam işte budur.
Demokrasiden dem vurup Cumhuriyetin ve Başbuğun diktatörlük olduğunu idda eden ama kendisi bırakın demokrasiyi insanlıktan nasibini almadan pisliğini kendi karısı üzerine atabilen bir yaratıktır, onun adı sevan nişanyan'dır. Onu adam yerine koyupta çarpık fikirlerini yayınlayan Cumhuriyet ve Atatürk düşmanları da aynen bu yaratık gibi pislik içinde yüzmektedir. Kimisi küçük çocuk tecavüzcüsü ve tacizcisi kimiside işte böyle pislikçidir.
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
İki adı var onların kandaşım
Alıntı:
Bu karı suratına boku yiyince de muhtemelen "şükür isaya" filan demiştir. Zaten ermeninin suratındaki boku, suratından ayıramazsınız aynıdır. Hepimiz ermeniyiz diyenlere de ben bir öbek boku suratlarına yapıştırmak istiyorum. Merak etmesinler hepsine yetecek kadar üretebilirim Esenlikler.
Konu C* Ergenekon C* tarafından (27.06.2008 Saat 22:55 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Müjgan'ın ermeni olmadığını öğrenmem |
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Alıntı:
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Türk düşmanı ermenilerle evlenene müstahak. Bok at tutmazsa kokusu kalsın..
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Bugünlerde kürt olmak hakikaten zor. Hem amerikaya döneceksin hem israile kıvıracaksın hem ab ye kucak dansı yapacaksın bir de üstüne Türklerden de küfür yiyeceksin, kötü insanınsöylediği lafa bak bombalanan yerlerde "ezcümle sülalesi yaşıyormuş"
Ezcümle sülaleni ..... oradan çeksene bu mevsimde sağanak bomba yağışı görülebilir. Yakında sokağa çıkamayacaksınız kırolar. Not 1: Mavileri ben tekrar yazdım. Not 2: Yöneticilerimiz kusura bakmasınlar bazen kaptırıp yazıyorum, otağımızın kapatılmasını istemem. İnanın ki sizin sildikleriniz bile en az 3 defa kontrol edip bazı şeyleri silipte yazdığım iletiler, yoksa bilgisayarın karşısında kendimi yiyiyorum. Kavanoz kavanoz hazırlayıp gönderecem bu bilmemnelerin suratına. Esenlikler.
Konu C* Ergenekon C* tarafından (27.06.2008 Saat 23:47 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Yöneticilerimizin her okuyuşunda iletideki silinen yerlerin artması :) |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Göktürk'ün torunu...
|
B.ku kavanozda saklamak herşeyden öte bir manyaklık olsa gerek!
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sıcak Servis
|
|
|
|