![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ermenistan'a 10 puan veren soysuzlar
Erovizyon şarkı yarışmasında,Ermenistan'a 10 veren soysuzlara gördükçe içimdeki TÜRK'lük aşkı ve öfkem dahada arttı.Bu kadar hain olduğunu biz otağımızda,her zaman yazıyoruz ama bu istatistiksel olarak kanıttır.
Ey tarih boyunca TÜRK'lüğe düşman olan kansızlar,siz değil 10 puan,cesaret edip haykırsanızda sizden bir halt olmaz.TÜRK'ler olarak sizlerle her zaman mücadele edecek ve her düşmanlığınızda kanlarınızı BAŞBUĞUMUZ ATATÜRK'ün önderliğinde yaptığımız mücadeledeki gibi akıtacağız.
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
ATATÜRKÇÜ
|
Azerbaycan olmasa idi , gene 12 puan gidecekti bunlara yunanlara da 8 gidecekti ...Her ne kadar bu yarışmayı önemsemesemde içimizdeki kırolar yüzünden dünya üzerinde bu iki senedir ki düşmana verdiğimiz puanlar nasıl algılanıyor kim bilir ... İçimizdeki ermeniler hiç az değil , Tanrı bu milletin kardeşlik masallarından uyanmasına yardım etsin .
Konu Yamtar_85 tarafından (25.05.2008 Saat 01:20 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Uyarı için teşekkürler düzenledim yanlışlıkla e kullanmışım |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Tanrı'nın Kırbacı
|
Bu yarışmayı sırf bunun için seviyorum. Kimin ne olduğu biraz olsun ortaya çıkıyor. Kardeşlerime de burdan teşekkür ederim.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Azerbaycan katılmasaydı 10 puan Yunana 12 puan da ermeniye gidecekti.
onlardan bize kaç geldi: koca bir Sıfır. bu milleti kardeşlik masallarıyla uyutan %47 nin marifeti bunlar. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bağrımızda ne kadar çok yılan oldugunun sonucu ve onları katletmedigimiz bir kez daha ortaya çıktı.Taraflı ve komşuluk ilişkilerine dayanan bir yarışmada bile ortaya çıkan sonuç bu ülkenin ne kadar çok hain kansız barındırdıgı olmuştur.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İçimiz yılanlarla dolu!Milletimizin bunu anlaması için daha ne gerekli!Donları alınacak,TÜRK'lük düşmanları daha ne yapacak!Titre ve kendine dön artık milletim!TÜRK'lüğünü hissetttiğin gün cihan senin olacak!
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Soysuz picler, kani ve topragi bozuk köpekler.
yunanistan ve ermenisten gibi ülkelerden bize oy mu geldi ki, biz onlara 10 puan veriyoruz?Beyinsiz organizmalar, cahil et yiginlari. Türbaninizi takin ve ot gibi yasamaya devam edin, sonradan görme arap kafali hilkat garibeleri |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu anlamsız yarışmanın Türk otağında bu kadar tartışma konusu yapılmasına gerek görmüyorum açıkçası. Ben hiçbir Türk insanının ermenistana oy verdiğini düşünmüyorum ancak milliyetçi düşünceler yüzünden değil düşünsenize sinekten yağ çıkartmaya çalışan bizim insanımız böyle aptal ve hiçbir getirisi olmayan bir yarışma için kontör falan harcayıp oy-moy vermez. Bu olay ya siyasidir ya da -ki bence bu daha kuvvetli bir ihtimal- Türkiye deki ermeniler oy veriyordur. eurovizyon dediğimiz senelerden beri yok olmasını temenni ettiğim, hiç bir sanatsal ve kültürel taşımayan magazinsel bir yarışmadır. Boşverin gitsin...
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
İzlemedim yarışmayı Türkiye 12 Puan kime verdi yazarsanız sevinirim?
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçülüğün Savunucusu
|
Ya evet deliyorum başlarda ne güzel gittik sonra slav ırkı dayanışmasıyla karşı karşıya kaldık.Sonra düşmanımız olan tüm ülkeler birbirlerine oy vermeye başladı.Gerçekten Azeri kardeşlerimiz olmasa 12 puan ermeni itlerine gitcekti.Zaten tek 12 puan Azerilerden aldık.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
ATATÜRKÇÜ
|
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Ilk 4 zaten önceden belirlenmis bir slav-ortodoks ittifakini andirdi.Seneye yarisma Rusya'da olacak.Siralama simdiden Sirbistan-Ermenistan-Yunanistan-Ukrayna...Olmasin bu yarisma artik, Türkiye olarak katilmayalim.Baltik ve asagilik ortodoks barbar karisimi slav ülkeler kendi aralarinda yarissinlar.Tiksinti geldi |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|