![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Irklar Üstünde Türk Irkı
|
Eski bir arkadaşımdan gelen E-posta
![]() Eskiden kendisiyle, MHP ve Ülkü Ocaklarındaydık, o da bende ocağı bıraktık ve farklı yollar seçtik. O tarikatı ve ümmetçiliği ben ise bu yolu seçtim. Ben orayı yetersiz millîyetçi olduğu için bıraktım. O da tarikatçıların Ülkü Ocaklarını sevmediği ve ona karşı onu doldurduğu için bıraktı. Ülkü Ocaklarını dinsiz, faşist diye niteledikleri için O bıraktı. Ben bu yolu seçtim arkamdan neler söylemediler ki? Bana senin yüzünden Atsız' a düşman olduk dediler, Atsız Ata' yı ırkçı tanıttığım için önceleri O'nu araştırıp bilmedikleri için yalnız ocaklarında bulunan bir iki tablodaki şiirlerinden tanıyorlardı. Atsız Atamıza düşmanlık besliyorlar. Tanrı Türk' ü Korusun.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçülüğün Savunucusu
|
Irkadaşım ne diyelim:Tanrı bizi böyle kanı bozuklardan korusun.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Urukçu Türk
|
Irkçılık günahsa araplar niye ırkçılık yapıyorlar?
Arap ülkerinin çoğunun devlet kanunlarında vardır ırkçılığı, soyculuğu destekleyen kanunlar. Elin arabı ırkçılık yapıyorsa biz niye yapamayalım?
"Biz ki Turan mülkünün ve Türkistan’ın emiriyiz!.. Biz ki Türkoğlu Türk’üz! Biz ki milletlerin en eskisi ve en büyüğü olan Türk’ün başbuğuyuz." Başbuğ Timur Kağan "Biz doğrudan doğruya millet severiz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı Türk topluluğudur. Bu topluluğun fertleri ne kadar Türk kültürüyle dolu olursa, o topluluğa dayanan cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur." Başbuğ Atatürk |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Varsayımsal Allah fantezisi yüzünden bu memleketi yönetenlerin içinde Şey Sait ayaklanmasının başlarının torunları yönetici olabiliyor. Kubilay'ı şehit eden eniklerin torunları Türk ırkını istediği gibi şekillendirebiliyor.
Markanızı alın ve bu memleketi terk edin. Arap fantezileri, Türk ırkını daha önce görülmemiş bir şekilde töreden uzaklaştırdı. Mani dinini giren Türkler bile töreden bu kadar taviz vermemiştir. Uygurlar döneminde Mani dini tüm karşı koymalara rağmen engellenemeyip millete kabul ettirildi. Bu sebeple Uygurlar töreden taviz verdiler. En çarpıcı olanı Arap dinidir. Türkler bu dini kabul ettikten sonra görülmemiş bir şekilde benliklerini kaybetmeye başladılar. İsimlerimizden, aile yapımıza, toplumsal ilişkilerimize kadar her şey bu ilkel Arap dini ve töresi ile şekillendi! Bilge Tonyukuk gibi büyük bir tarihçi tekrar gelir mi bilinmez! Fakat ders alınması gereken bir tarihçidir! Buda dinine girilmesi konusunda Bilge Kağan'ı, oluşacak sonuçlar konusunda uyararak bu girişimi engellemiştir. Herhangi bir ülkenin ırkımız üzerinde ki etkileri her zaman yıkıcı olmuştur. Fakat hiçbiri İslam kadar yıkıcı olmamıştır. Türkler kendi medeni törelerine dönmedikleri, sıkı sıkıya bağlanmadıkları sürece başka milletlerin anlayışları ile ancak milli benliklerini kaybederler. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
En açık bir şekilde, sözde "yeni" dinleri ile ulusalcılığı en iyi şekilde yapan araplar, diğer inananlardan ırkçı olmamasını istiyor, ne kadar ilginç.
Ümmetçi arkadaşına birkaç soru soralım, araplar ırkçı değilse; 1- Diğer dinlerde her inanan Tanrı'yı kendi dilinde anabilir ya da ismini söyleyebilirken neden arap dininde arap Tanrısının adı söyleniyor? 2- Bildiğimiz gibi ırkçılık dilden başlar, arap dininin kitabında "Kitabı kendi dilinizde okursanız sevaptır, ancak arapça okursanız 10 kat sevaptır" diyor. Buna ulusalcılık demeyecekseniz, sınırsız mantıksızlığa dayandırmaktan başka seçeneğimiz yok. 3- arap Tanrısının 99 tane adı varmış(!) ve bunların tamamını ezberleyen doğrudan cennete gidiyormuş. Yani arap dinine inananlar istediği pisliği yapar, adam öldürür, tecavüz eder, devletin parasını çalar, sorun yok! nasıl olsa arap Tanrısının 99 adını ezberledi! Bir başka inanılmaz ve Türk kültürü ile ters düşen konu "Ulusu uğruna ölen bizden değildir." diyorlar. Türk Ulusu tarihten beri bunu yaptı ve şimdi de yapıyor. Bu ülkenin her bireyi ülkesi uğruna can vermeye hazırdır, bayrağı, atası gibi ulusal değerleri canı pahasına korumaya çalışır. Demek biz zaten müslüman değiliz. TTKvY
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
islam ırkçılığı yasaklıyorsa neden bütün araplar TÜRK düşmanı?
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt Olduğu İçin Atılmıştır
|
Arkadaşınızın eski olmasına şaşırmamalı.Eğer muhattap alırım genede derseniz e-postasına otağımıza girmesini tavsiyelersiniz.Kendisi gerekli yanıtı almış olacaktır.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bana da az önce bir vahiy geldi. Vahiy şöyle:
Alıntı:
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Zaten onlar için sadece Türk olmak birşey ifade etmiyor.
Önemli olan müslüman Türk olmak... |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
TÜRK IRKI ÜSTÜNDÜR
|
Alıntı:
GEÇEN BİR TANESİ HUMEYNİYİ ÖVEREK ;İNGİLİZ MANDASI ALTINDA DAHA İYİ DİNİMİZİ YAŞARDIK DEDİ..TÜRK OLARAK BÖYLE ŞEREFSİZLERDEN SIYRILMALIYIZ... Y.N.: Yazım kurallarına uyunuz, tamamı büyük harflerden oluşan iletiler eklemeyiniz.
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Klasik ülkücü düşüncesi.Bir ayağı Feto cemaatinde diğeri çapulcu ocağında olan asalaklardan mantıklı düşünmelerini beklemek yanlış olurdu zaten.
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Biz Türkler insanlık varolduğundan beri en hoşgürülü,insan olmanın gereklerini yerine getiren,farkı ulusların özendiği bir toplum olduk.Arap karısını kızını toprağa gömerken biz baştacı ettik.Arap kültür emperyalizmiyle milletlerin kültürünü bozarken biz kültürlere hoşgörülü idik.Biz Türkler dünya milletlerine her yönden örnek millet haline tekrar gelebilmeliyiz.Ve bunun için de arap-kürt kültürünü bütünüyle reddedmemiz,yüksekTürk kültürünü yaşatmamız gerekmekte.(bu arada kürt gelip benim ekmeğimle ynayacak,dağa çıkıp askerimi vuracak,küçücük bebeğe tecavüz edecek ve daha niceleri.. bende buna karşı ırkçılık yapmayacağım.Bırak abi bu işleri...)
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Irklar Üstünde Türk Irkı
|
Alıntı:
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bütün düşmanlarımız ırkçılık yapıyorlar ama onlara laf söylenmiyor. Biz yapınca kafatasçı oluyoruz, barbar oluyoruz.
Öyle olmaya devam edeceğiz.
|
![]() |
| Etiketler |
| arkadaşımdan , bir , e-posta , eski , gelen |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|