![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Eskişehir'de 'Ülkücü' operasyonu
Eskişehir'de polis, ‘çıkar amaçlı suç örgütü kurmak’, ‘zorla çek-senet imzalatmak’ suçlarından aralarında Eskişehir, Kütahya ve Afyonkarahisar Ülkü ocakları başkanlarının da bulunduğu 6 kişiyi gözaltına alındı.
Sanıkların ülkü ocağı içerisinde işkence yaptıkları kişileri cep telefonuyla görüntüledikleri öne sürüldü. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, ‘Üçüncü sac ayağı’ adıyla Kütahya, Afyonkarahisar ve Eskişehir’de eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı ve aynı zamanda Bilecik Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi M. M. (32), Kütahya Ülkü Ocakları 2’nci Başkanı S. E. (24), Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Başkanı M. B. O. (32), halen rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavisi süren Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı U. Ö. (27) ile M. D. (24) ve S. Ç. (21) gözaltına alındı. Zanlıların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda bir 9 mm. çapında tabanca, 55 mermi, 22 av tüfeği fişeği, bir tabanca temizleme harbisi, 2 tabanca temizleme ve koruyucu yağı, 2 el telsizi, bir dizüstü bilgisayar ile bir bilgisayar disketi ele geçirildi. İŞKENCEYİ KAYDETTİKLERİ İDDİASI Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, zanlıların 3 ayrı bıçak ve silahla yaralama, 2 kişinin dövülmesi ve zorla 180 bin YTL’lik senet imzalatma, tehdit ve dolandırıcılık olaylarına karıştıklarını belirtti. Zanlıların Eskişehir Ülkü Ocakları binasında işkence yaptıkları kişileri cep telefonlarıyla kaydettikleri de öne sürüldü. Cep telefonu kayıtlarına polisin el koyduğu bildirildi. Gözaltına alınan M. B. O. , M. M. , M. D. , S. E. ve S. Ç. ’nin ‘Silahlı çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, örgütü yönetmek, örgüte üye olmak, 6 bin 136 sayılı kanuna muhalefet etmek, zorla senet imzalatmak, nitelikli dolandırıcılık, ihaleye fesat karıştırmak, tehdit etmek ve zorla işyeri boşaltmak’ suçlarından adliyeye sevk edileceği belirtildi. Yetkililer beynindeki damar tıkanıklığı nedeniyle halen Eskişehir’deki bir hastanede tedavisi süren Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı U. Ö’nün de gözetin altında olduğunu, hastaneden taburcu edildikten sonra adliyeye sevk edileceğini kaydetti. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7029253.asp?f=1 İşte çapulcuların dramı. Nerede esrar eroin,dolandırıcılık,tahsilat ,sindirme, Türk vatandaşlarına baskı var bunlar orada. Bunlar yüzünden gerçek milliyetçiler zan altında kalıyor. İnsanlar bizleri de bu mafya bozuntusu çapulculardan zannediyor. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Konya'daki olayın iç yüzünü bilemem ama şu cümlene takıldım sokaklar zaten kürt mafyasının elinde diyarbakırdan,muştan,şırnaktan 15-16 yaşında kürt eniklerini getirtip masum insanlara kapkaç yaptırtan,gasp ettirten,yerlerde sürükleten bu k.rt mafyası değil mi?Korsan cd işinden uyuşturucusuna kadar her türlü pislik bunların elinde değil mi??Nerde ülkücüler?Üniversite işine gelirsek ramazanda kantinde yemek yiyor,oruç tutmuyor diye,Saç uzatıyor diye üniversite gençlerinin kafasında sandalye kıran,ağızını burnunu dağıtan bu masum ülkücüler değil mi???ne masalı anlatıyorsun sen??
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
benim şahsi fikrim idi bu eğer bu fikrim yanlış ise bunada yöneticilerimiz karar verecektir zaten... |
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
haklısın ırktaşım oruç tutmadı diye dövülenleri de gördüm ancak ben o kişinin ağzından yazılanları aktardım buraya benim hiç söylediğim bir söz yok burda..
ülkücüler çapulcudur ancak konya baskınına gönlüm elvermedi yanlış anlaşıldıysam şimdiden kusura bakmayın ayrıca ön yargılarınız çok fazla ben yeni üye oldum ve ne olduğum bilinmeden bana ülkücü damgası vuruluyor yapmayın küfredin daha iyi! |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
|
ben ülkücüleri asla savunmadım savunmamda! onlar benim kürtlerden sonraki yeni düşmanlarım olacaktır!
ancak bu konya baskını akepenin bir oyunu onu paylaşmak istedim .. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Irkçı düşmanı çapulcuları burada savunmayın. Onlar devamlı Türkçüleri tehdit ederken sanki onlarla bir göbek bağımız varmış gibi onları savunacak değiliz.
Aralarında mutlaka iyi insanlar vardır ama biz meclisteki çapulcular ve onları destekleyen kitleye bakarız. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Başbuğun Ordusunda Çeri
|
1944 : Tanrı'nın huzurunda Türklüğe Türkçülüğe Atatürk'e iman ettiğine dair namusun ve şerefin üzerine yemin edermisin?
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Tanrı'nın huzurunda Türklüğe Türkçülüğe Atatürk'e iman ettiğime namusum ve şerefim üzerine and içerim TTK
beni çapulcu ülkücülerle karıştırmayın artık bu damgadan bıktım! |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
1944 arkadaşımın burada ülkücüleri savunduğunu sanmıyorum. Yapılan bir haksızlığı kimse görmezden gelemez. Ayrıca bence burada vurgulamak istediği amerikanın ne türlü dalaverelerle iktidarı belirlediğidir.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Başbuğun Ordusunda Çeri
|
Soydaşım damgalanmaktan bıktıysan sebebi ne olursa olsun ülkücüleri savunma. Ülkücüleri savunman demek kürtleri - şeriatçıları savunman demek oluyor. Bu durumda ülkücü arkadaşının anlattıkları bırak arkadaşında kalsın buraya taşıma.
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Tamam yaptığım hataydı sanırım otağdan özür dilerim ancak niyetim bu değildi neyse ülkücü damgası yemek çok canımı sıktı..
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
1944 kardeşim; tek kelimeyle saçmalamışsın..."ülkücüler olmasa sokaklar kürt mafyasına, üniversiteler fettoşçulara kalacak" cümlesini inanarak mı yazdın ? Sokaklarda kapkaç, gasp bitti de bizim mi haberimiz yok ? Pavyonlar kapandı, işletmecileri pezevenk kırolar temizlendi de bizim mi haberimiz yok ? Fettoş konusuna hiç girmek istemiyorum...Fettoşçularla ülkücülerin eşcinsel ilişkilerini sokaktaki sıradan vatandaş bile biliyor...
Senin yukarıdaki cümlenden ülkücülerin bütün bunlara engel olduğu anlamı çıkıyor ve mantıklı aklıselim bir insanın yazacağı cümle değil senin yazdığın... Bütün bu pislikler bitti de bizim mi haberimiz yok ? Ayrıca da ülkücülerinde bu saydığımız işleri yapan kırolardan tek bir farkı yok....Lütfen yazdıklarınıza dikkat edin...Bin düşünüp bir yazın...
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kusura kalmak ? Sanırım otağ yöneticilerimin gözünden kaçmış.Bu konuda kendini saklayamayan bir caşıt var.Gereğini yapınız,Bence bu şahıs bariz çapulcu ülkücüdür.Yok değilim bu ne cürret der ise otağından da kovulmadan savunucu olacak ise bir iki laf etmek isterim.
Ezen Bolsın.
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|